To i govorim :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
O bem im tek 07.11 mi mob stize . Narucen 10.10 stvarno za poluditi vise s mobicity.co.uk
Kako znas da ti stize 07.11.?
Your estimated delivery date is Friday 07 November 2014
to mi pise na Dpd pod trackingom
Ma to je vec 4 narudzba koju sam narucivao kod njih i uvijek mi salju dpd. Prvu sam čekao nekih 7 dana,drugu 25, treču nekih 15dana. A sada ce ova ispasti 27dana. Stvarno neznam šta im je pa im treba toliko u zadnje vrijeme.
Evo stigli moji Nexusi, jučer preuzeti od Mobicityja i danas stigli do splitske DHL poslovnice. Uzeo sam ih na kraju njihova radnog vremena, inače bi išli na dostavu sutra.
Dakle što se tiče ovog refurbished 16GB modela s mobicityja, uređaj dolazi zapakiran u celofanu u LG kutiji, uz dodatak adaptera za EU utičnice.
Na slikama možete vidjeti kako to izgleda. U paketu s mobitelom idu punjač, USB kabel i iglica za vađenje SIM utora. Mobitel je glanc nov, bez ikakvih tragova i slično, kao da je tek izašao iz tvornice.
U prilogu imate par slika. Na njemu je 4.2.2 tako da mi je radio 4 updatea dok nije došao do najnovije verzije KK-a. Sada čekamo Lollipop :)..
Kako rade? Jeli Nexus 4 i dalje brz na najnovijem update-u? Ekran, kamera?
Kako rade? Jeli Nexus 4 i dalje brz na najnovijem update-u? Ekran, kamera?
Naravno da je brz, munjevit je, odlično radi. Ekran je odličan, kamera prosjek.
Sjecam se kad sam ga jos na JB koristio, strava je radio, sad je moguce da je jos bolji radi KK-a, super mob, za 100 funti je krada
Evo stigli moji Nexusi, jučer preuzeti od Mobicityja i danas stigli do splitske DHL poslovnice. Uzeo sam ih na kraju njihova radnog vremena, inače bi išli na dostavu sutra.
Dakle što se tiče ovog refurbished 16GB modela s mobicityja, uređaj dolazi zapakiran u celofanu u LG kutiji, uz dodatak adaptera za EU utičnice.
Na slikama možete vidjeti kako to izgleda. U paketu s mobitelom idu punjač, USB kabel i iglica za vađenje SIM utora. Mobitel je glanc nov, bez ikakvih tragova i slično, kao da je tek izašao iz tvornice.
U prilogu imate par slika. Na njemu je 4.2.2 tako da mi je radio 4 updatea dok nije došao do najnovije verzije KK-a. Sada čekamo Lollipop :)..
tko je kupio nexus na ovoj akciji,izgleda da je ne vrhunski prosao nego ono...
zbilja ti se posrecilo sa tim dhl-om
meni xiaomi putuje vec para dana dpd-om.. po zadnjem izvjestaju je u zg-u, no posto me nema cijeli dan doma sve i da ga dostave danas, nista od toga
nadam se kako ce nexusa ipak poslati dhl-om jer me ubija to cekanje! -.-
reci, oba modela si uzeo crna ili je bilo i bijelih?
PS: dali je sluzbeno kad stize lollipop??
Evo meni je dhl ujutro dostavio moj mob.
Stvarno je kao nov te nitko nebi rekao da je refurbished.
Ja sam platio u eurima i izaslo me je 105€ sa kuponom za besplatnu postarinu.
105 eura ili funta? prije bih rekao funta
valjda nece sad ovu drugu ''rundu'' akcije odugovlacit i da cekamo pun klinac...
napokon odlicna vijest s mobicitya...
posalali su nexusa kroz 3 dana kako je i napisano
dolazi DHL-om u ponedjeljak!!
Imam pitanje u vezi OTGa. Čitao sam da HW problem i da USB stick radi samo uz Y kabel. Da li je ista stvar i sa SD karticom preko USB card readera. Ne znam da li različiti naponi.
Radi uz sve kabele ali moras instlirati odredeni program kojo goni OTG (stick mount, Nexus 5 USB file manager)
Radi uz sve kabele ali moras instlirati odredeni program kojo goni OTG (stick mount, Nexus 5 USB file manager)
Netočno, Nexus 4 sam po sebi ne podržava USB OTG. Kako bi uspješno koristio USB OTG na ovom uređaju potrebno je:
- kernel koji podržava USB OTG
- USB OTG kabel s vanjskim izvorom napajanja (OTG-Y)
- aplikaciju kao što je stick mount
Više o tome ima na netu, kao npr: http://www.androidcentral.com/android-advanced-usb-otg-nexus-4
e vis vis, hvala, nisam to znao jer cudno mi je da sam od sebe N4 to ne podrzava.. kod mene N5 sa stock kernelom to ne podrzava al imaju aplikacije koje daju mogucnost tome
pozz na sestrinom nexus5 je puklo ono stakalce iza na kameri,mob je kupljen u USA pa me zanima dal znate koje servise i koji je najbolji i najjeftini da se to ode sredit?! Hvala
i kako vas služe nexusi ovih para dana, mislim na ove koji su ga uzeli kao warehouse deal na mc, zna li netko da li je baterija u mobitelu nova?
eo i meni je stigo ovaj 100 funtni nexus hh,znaci poslan je sinoc u 8h navecer iz machestera i eo samo jedna noc i kod mene je u 11h popodne,stvarno brzo,DHL .. javim kasnije kad ga otvorim i to sve,nisam kuci :)
i kako vas služe nexusi ovih para dana, mislim na ove koji su ga uzeli kao warehouse deal na mc, zna li netko da li je baterija u mobitelu nova?
Sve na mobitelu je novo, novcato. S obzirom da svaki dolazi s androidom 4.2 ocito je da je svakom stavljena nova maticna, baterija takodjer, a i kuciste.. Ne znam uopce sto nije novo na njemu..
Znaci mob je prakticki neostecen?
Jel dolazi s kutijom, punjacem i ostalih glupostima.