LG Nexus 4 [Official Thread]

poruka: 1.532
|
čitano: 286.122
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

To i govorim :)

0 0 hvala 0
17 godina

O bem im tek 07.11 mi mob stize {#}. Narucen 10.10 stvarno za poluditi vise s mobicity.co.uk

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Kako znas da ti stize 07.11.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Your estimated delivery date is Friday 07 November 2014

to mi pise na Dpd pod trackingom

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.10.2014 21:23 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Ne razumijem kako je tebi DPD-om poslalo. Moja dva idu DHL-om i danas su skupljeni. Po iskustvima, stizu mi ili u petak ili u ponedjeljak.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ma to je vec 4 narudzba koju sam narucivao kod njih i uvijek mi salju dpd. Prvu sam čekao nekih 7 dana,drugu 25, treču nekih 15dana.  A sada ce ova ispasti 27dana. Stvarno neznam šta im je pa im treba toliko u zadnje vrijeme. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.10.2014 0:32 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Onda ja izgleda imam srece, DHL sve tri narudzbe.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Evo stigli moji Nexusi, jučer preuzeti od Mobicityja i danas stigli do splitske DHL poslovnice. Uzeo sam ih na kraju njihova radnog vremena, inače bi išli na dostavu sutra.

Dakle što se tiče ovog refurbished 16GB modela s mobicityja, uređaj dolazi zapakiran u celofanu u LG kutiji, uz dodatak adaptera za EU utičnice.

Na slikama možete vidjeti kako to izgleda. U paketu s mobitelom idu punjač, USB kabel i iglica za vađenje SIM utora. Mobitel je glanc nov, bez ikakvih tragova i slično, kao da je tek izašao iz tvornice.

U prilogu imate par slika. Na njemu je 4.2.2 tako da mi je radio 4 updatea dok nije došao do najnovije verzije KK-a. Sada čekamo Lollipop :)..

Moj PC  
7 0 hvala 3
14 godina
odjavljen

Kako rade? Jeli Nexus 4 i dalje brz na najnovijem update-u? Ekran, kamera?

0 0 hvala 0
13 godina
Re: LG Nexus 4 [Official Thread]
MARKOZD15 kaže...

Kako rade? Jeli Nexus 4 i dalje brz na najnovijem update-u? Ekran, kamera?

Naravno da je brz, munjevit je, odlično radi. Ekran je odličan, kamera prosjek.

14 godina
odjavljen

Sjecam se kad sam ga jos na JB koristio, strava je radio, sad je moguce da je jos bolji radi KK-a, super mob, za 100 funti je krada

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Evo stigli moji Nexusi, jučer preuzeti od Mobicityja i danas stigli do splitske DHL poslovnice. Uzeo sam ih na kraju njihova radnog vremena, inače bi išli na dostavu sutra.

Dakle što se tiče ovog refurbished 16GB modela s mobicityja, uređaj dolazi zapakiran u celofanu u LG kutiji, uz dodatak adaptera za EU utičnice.

Na slikama možete vidjeti kako to izgleda. U paketu s mobitelom idu punjač, USB kabel i iglica za vađenje SIM utora. Mobitel je glanc nov, bez ikakvih tragova i slično, kao da je tek izašao iz tvornice.

U prilogu imate par slika. Na njemu je 4.2.2 tako da mi je radio 4 updatea dok nije došao do najnovije verzije KK-a. Sada čekamo Lollipop :)..

tko je kupio nexus na ovoj akciji,izgleda da je ne vrhunski prosao nego ono...

13 godina
I tada je cijena bila 99 s ukljucenim VAT-om, mene su izasli svaki po 820kn..
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

zbilja ti se posrecilo sa tim dhl-om

meni xiaomi putuje vec para dana dpd-om.. po zadnjem izvjestaju je u zg-u, no posto me nema cijeli dan doma sve i da ga dostave danas, nista od toga
nadam se kako ce nexusa ipak poslati dhl-om jer me ubija to cekanje! -.-

reci, oba modela si uzeo crna ili je bilo i bijelih?

PS: dali je sluzbeno kad stize lollipop??

sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.
15 godina
neaktivan

Evo meni je dhl ujutro dostavio moj mob.

Stvarno je kao nov te nitko nebi rekao da je refurbished.

Ja sam platio u eurima i izaslo me je 105€ sa kuponom za besplatnu postarinu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

105 eura ili funta? prije bih rekao funta

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

valjda nece sad ovu drugu ''rundu'' akcije odugovlacit i da cekamo pun klinac...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ugrabio sam ga cim je prvi put postao dostupan,tj prije nego su digli cijenu.

13 godina
Yamacha kaže...

Ugrabio sam ga cim je prvi put postao dostupan,tj prije nego su digli cijenu.

Ta cijena (99 GBP s porezom) je bila samo taj isti dan do večeri. Sada je bez poreza 99 GBP.

13 godina
neaktivan

napokon odlicna vijest s mobicitya...
posalali su nexusa kroz 3 dana kako je i napisano
dolazi DHL-om u ponedjeljak!! {#}

sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Meni isto poslali jučer DHLom. Naručio u utorak za 105 funti.

Imam pitanje u vezi OTGa. Čitao sam da HW problem i da USB stick radi samo uz Y kabel. Da li je ista stvar i sa SD karticom preko USB card readera. Ne znam da li različiti naponi.
14 godina
odjavljen

Radi uz sve kabele ali moras instlirati odredeni program kojo goni OTG (stick mount, Nexus 5 USB file manager)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MARKOZD15 kaže...

Radi uz sve kabele ali moras instlirati odredeni program kojo goni OTG (stick mount, Nexus 5 USB file manager)

Netočno, Nexus 4 sam po sebi ne podržava USB OTG. Kako bi uspješno koristio USB OTG na ovom uređaju potrebno je:

• kernel koji podržava USB OTG
  • USB OTG kabel s vanjskim izvorom napajanja (OTG-Y)
  • aplikaciju kao što je stick mount

Više o tome ima na netu, kao npr: http://www.androidcentral.com/android-advanced-usb-otg-nexus-4

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2014 15:32 (Kordy).
14 godina
odjavljen

e vis vis, hvala, nisam to znao jer cudno mi je da sam od sebe N4 to ne podrzava.. kod mene N5 sa stock kernelom to ne podrzava al imaju aplikacije koje daju mogucnost tome

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pozz na sestrinom nexus5 je puklo ono stakalce iza na kameri,mob je kupljen u USA pa me zanima dal znate koje servise i koji je najbolji i najjeftini da se to ode sredit?! Hvala

Acta, non verba.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

i kako vas služe nexusi ovih para dana, mislim na ove koji su ga uzeli kao warehouse deal na mc, zna li netko da li je baterija u mobitelu nova?

Safet je kao himna, ustaneš kad ga spomeneš...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

eo i meni je stigo ovaj 100 funtni nexus hh,znaci poslan je sinoc u 8h navecer iz machestera i eo samo jedna noc i kod mene je u 11h popodne,stvarno brzo,DHL  .. javim kasnije kad ga otvorim i to sve,nisam kuci :)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

eto, i ja naručio 3 komada pa ćemo vidjet šta će stići :)

RondoVK, nadam se da je kao nov, javi kad stigneš ;)

0 1 hvala 0
13 godina
cola777 kaže...

i kako vas služe nexusi ovih para dana, mislim na ove koji su ga uzeli kao warehouse deal na mc, zna li netko da li je baterija u mobitelu nova?

Sve na mobitelu je novo, novcato. S obzirom da svaki dolazi s androidom 4.2 ocito je da je svakom stavljena nova maticna, baterija takodjer, a i kuciste.. Ne znam uopce sto nije novo na njemu..
17 godina
odjavljen

Znaci mob je prakticki neostecen?

Jel dolazi s kutijom, punjacem i ostalih glupostima.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice