Bok.Dvoumim se,pa me zanima od ljudi koji imaju iskustva s ovim mobom da mi kažu kakav je,najviše po pitanju,toucha,kamere,zvučnika,interneta i tak tih stvari.
Hvala.
LP!
Bok.Dvoumim se,pa me zanima od ljudi koji imaju iskustva s ovim mobom da mi kažu kakav je,najviše po pitanju,toucha,kamere,zvučnika,interneta i tak tih stvari.
Hvala.
LP!
pozdrav :D
ja posjedujem doticni mobitel i mogu reci da je vrlo dobar
sta jes jes touch je malo tvrđi ali covjek se navikne, zvucnici odlicni, kamera izvrsna (kristal slike), mogucnost snimanja 120fps(usporena snimka- ne bi covjek vjerovao sto se sve moze snimati:DD), internet a nako moze stat, imas podrsku do 4gb memorije i tako to, nemam nikakvih ozbiljnijih primjedbi na mob stvarno topla preporuka
Ja sam ga imo.Preporucam ti da ga ne uzimas!Sve u svemu je veoma los mobitel za te pare mozes radije uzeti LG Optimus koji ima android,wifi i puno drugih stvari!
davno ga imao. mogu reči da su današnji LG-i sličnih mogučnosti i manje cijene puno bolji. šta če ti mobitel koji je izašao prije 3 godine?
Ja isto imam taj mobitel i dosta je dobar, kamera je sam vrh kod mobitela i snimanje isto(ima slow motion snimanje i snimanje do 70 slicica u sekundi)
Ja isto imam taj mobitel i dosta je dobar, kamera je sam vrh kod mobitela i snimanje isto(ima slow motion snimanje i snimanje do 70 slicica u sekundi)
uistinu kamera nije loša, makar ponekad autofocus zna zaštekati. slow motion sam koristio svega desetak puta, čisto iz glupiranja. al mu je kvaliteta nikakava i treba biti iznimno svjetlo kad snimaš u tom načinu.
A nema veze što je star,ali,dvoumila sam se između ku 990 i samsunga monte ali vjerojatno ću kupit ku990...i ništa to ne bi bilo problem,da se svugdje ne upliće lg optimus.ali,mislim da je ku990 bolji od optimusa jer ku990 ima kameru 5mp i stylus.jako glup razlog ali eto
lp
ako ti je bitna kamera uzmi ku990 al ja bi sve uzeo drugo samo ne taj mobitel ako ti je bitan softwer...ja imam vec 3 godine ku990 dobar je i to sve stoji,al softwer je da se us*eres...igrice nemozes igrat jer je singletouch tako da otpisi se....internet pretrazivac nije los al je tako ekran slabo osjetljiv da ga moram izudarat kak bi otisao na drugu stranicu.memorija moze preko 8gb,al ga morate prvo nakrctati najmanje da zauzima 6gb i onda ce vam ocitat
zvucnik nije nesto preterito jak,al si se uz dodatno prckanje moze pojacat
jos jedna zamjerka je sto baterija u roku sat vremena se istrosi ako slikate vise od 20 slika pogotovo ako je blic ukljucen
mobitel se moze modat,da bude malo bolji al vjerujte mi ako ste zahtjevan korisnik ovo nije za vas
EDIT: DOLJNA SLIKA JE PRIMJER USLIKAN S KU990
primjer snimanja 120 fpsa :
predlažem x8 bonbon za 1000 kn
Cura ga ima otkako je izašao, super mobitel, odličan ekran i kamera, malo sporiji kad se natrpa kartica slikama i mjuzom. Isto tako sada je već touch malo manje responsive (možda zbog starosti, možda zbog popunjene kartice, nisam siguran).
Što se tiče kvalitete izrade = prva liga.
LG KU990 je odlican mobitel: Ima odlican veliki zaslon na dodir, fantasticnu kameru od 5 megapiksela sa autofokusom i jakom bljeskalicom te snima predobre fotografije i video zapise,ima bluetooth, internet, utor za memorijsku karticu microSD, a softver mu je dobar i ne steka. Izbornik je odlicno rijesen, jako je pregledan i vrlo jednostavan na koristenje.
Telefon je ODLICAN!!!!!!!!!!