Imam iPhone 4s , i mislio sam preći na novi mobitel i dojmio mi se LG G3 , HTC One M8 . Odustao sam od M8 radi kamere ( za koju nisam siguran dali je dobra ) pa sam se odlučio za LG G3. Ali danas sam cuo da mobitel bas i nije tako dobar kao što je na papiru . Da ima trzajeve,lagove i da kod obicne uporabe ( otvaranje galerije ) mu treba dosta vremena. Pa sad ne znam dali je to softverski problem za koji je vec dosao update pa je sve normalno ili je to tako za stalno . Pa bih molio mišljenja osoba koji ga koriste neko duže vrijeme , a ne ljudi koji su culi , ili ga imali 5 min u rukama. Također zanimam me koliko je izdržljiva baterija , recimo prema mojem 4s , jer mi je baterija na iphonu onaku ( moze izdržati cijeli dan uz slablju upotrebu ) .
LG G3 korisnička mišljenja
- poruka: 11
- |
- čitano: 3.776
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma naspram 4s nemaš brige bit će odličan upgrade. m8 radi malo brže i fluidnije, ali nema više laggova i zamrzavanja na g3 kao prije. Baterija će naspram ip4s biti bog i batina tebi. Uz jaku upotrebu izdrži dan bez beda.
Mislim glupo mi je dati 3000+ kn za mobitel i onda idem nešto slikati pa mu treba vremena da otrovori , a ono 2,5 quad-core , 3 gb rama ... Jer ako šteka onda ću rađe ostati na 4s kojeg koristim 4 g i nikad nikakvih problema , jos uvijek radi bez stekanja . Ja oćekivam od G3 da radi bezprijekorno,brzo , itd.
Jednom prilikom sam koristio M8 i mobitel me oduševio svojom brzinom , kvalitetom itd. Pa očekujem da G3 radi tako
m8 radi malo bolje od g3, da. Ali sad g3 uopće nije spor niti trebaš čekati ništa, budi bez brige. I da, 3k+? Pa ima ih za 2300 novih neotpakiranih
Ja sam sad u nedoumici... dal da mjenjam svog G3 za M8 ili da ostanem na G3. G3 je svakako bang for buck i vrhunski je uredaj... jedina mana mu je taj QHD ekran koji njegov proc. ne moze gurati toliko fluidno. Softwareom se to ispravlja malo po malo i mobitel sada radi fenomenalno nego kako je radio prije par mjeseci.
Kamera na M8 nije toliko losa, zapravo nije uopce losa. Low Light je fenomenalna. Takoder mobitel je super fluidan.
Odi u neki centar, uzmi oba u ruke i toje to.
A meni je m8 zakon. Imo g3 više puta, ali nikad nisam imo mob koji pouzdanije radi od m8. Također kamera nije toliko loša kako neki pričaju, a u lowlightu je zakon. Video snimanje također
Htc One M8 sam koristio u centru , a LG G3 sam držao ali ugasenog samo da vidim kako mi pase za ruku . Posto više ne kupujem fotoaparat pa mi je dosta važna na mobitelu , jer uglavnom sve fešte,događanja itd. se slikaju s mojim mobitelom i onda kao ocu sto isprintati da ne bude slika katastrofa radi samo 4 mpx.
Pa bolje ćeš slike na zatvorenom dobiti kod m8-ice. Kažem slike su skroz dobre, jest da su daylight slike bolje na g3 ali nije da su na m8 katastrofa kao što misliš.
Ja sam kratko koristio m8, s5 i g3 i na kraju sam uzeo g3 jer je mobitel najbolji od ta 3. HTC m8 je nešto fluidniji ali ima lošiju kameru te ružne bezele (odvratna crna "crta" na donjem dijelu) oko ekrana, dok g3 ima najbolji screen to body ratio i telefon sa 5,5 incha ekranom je skoro iste veličine kao m8 koji ima ekran od 5 incha. Jedina mana mu je quadhd ekran koji po meni nije potreban na smartphonu. Nisam probao iphone 6.
edit: još je i g3 nešto jeftinii od m8ice
A sad, m8 ima kvalitetniji ekran, izradu i zvuk. Sve ima svoje pluseve, samo je bitno odrediti prioritete