prošle godine sam uzeo galaxy 3 na pretplatu, ugovor na dvije godine. zanima me da li mogu za vrijeme pretplate uzeti mob u tele 2 ali da ga kupim po pretplatničkoj cijeni ili moram čekati do isteka ugovora pa uzeti ako odlučim produžiti pretplatu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me jedna stvar. Kupio bi mobitel koji je lik kupio na pretplatu. Star je 1.5 mjesec, da li on moze prodati mobitel tj da li mora cekati da mu istekne ugovor od 24mj? LP
moze ga prodati, on je kupio mob ili uz novu pretplatu ili uz produljenje postojece..njegova pretplata tehnicki nema veze s mobitelom nego ga je on sa pretplatom/produljenjem dobio jeftinije..on ce i dalje placati preptplatu s mobom jer to stoji na ugovoru al to nema veze s tobom..
prošle godine sam uzeo galaxy 3 na pretplatu, ugovor na dvije godine. zanima me da li mogu za vrijeme pretplate uzeti mob u tele 2 ali da ga kupim po pretplatničkoj cijeni ili moram čekati do isteka ugovora pa uzeti ako odlučim produžiti pretplatu?
sva lupetanja na stranu..
ako si uzeo mob na pretplatu na 2 god, obicno tak i ide, tu pretplatu mozes produziti 3 mj. prije isteka i opet uzeti novi mob (ali onda si vezan 27 mj, a ne ponovno 24) jeftinije jer produzujes postojecu pretplatu..
On je mobitel kupio "Novi pretplatnik uz ugovor 24 mjeseca". I sad prodaje taj mobitel, da li ja to mogu kupit? Da li cu imati ikakvih poteskoca? Znam da je njegova kartica vezana za ugovor od 24 mj.
moze prodat mobitel kada god hoce
pa ti od njega kupuješ samo mobitel, ne prepisuješ pretplatu na sebe :D
pretplata je vezana za SIM karticu, ne za aparat.
Jel moguče kupiti mob na pretplatu bez trajnog naloga i kolko bude skuplje ?