Kupovina moba u pretplati

poruka: 10
|
čitano: 9.186
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

prošle godine sam uzeo galaxy 3 na pretplatu, ugovor na dvije godine. zanima me da li mogu za vrijeme pretplate uzeti mob u tele 2 ali da ga kupim po pretplatničkoj cijeni ili moram čekati do isteka ugovora pa uzeti ako odlučim produžiti pretplatu?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Kupovina moba u pretplati
Koliko ja znam moras cekati do skoro sami kraj te dvije godine. Sami kraj znaci da mozes u zadnjem.mjesecu preplate doc po novi mobitel.
16 godina
Pa mozes ga ti kupit kad god oces, ali sad ce te onda kostat mozda duplo nego kad bi ga kupio na isteku
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
neaktivan

Zanima me jedna stvar. Kupio bi mobitel koji je lik kupio na pretplatu. Star je 1.5 mjesec, da li on moze prodati mobitel tj da li mora cekati da mu istekne ugovor od 24mj? LP

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

moze ga prodati, on je kupio mob ili uz novu pretplatu ili uz produljenje postojece..njegova pretplata tehnicki nema veze s mobitelom nego ga je on sa pretplatom/produljenjem dobio jeftinije..on ce i dalje placati preptplatu s mobom jer to stoji na ugovoru al to nema veze s tobom..

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.10.2012 20:22 (Vesperian).
16 godina
neaktivan
wiking kaže...

prošle godine sam uzeo galaxy 3 na pretplatu, ugovor na dvije godine. zanima me da li mogu za vrijeme pretplate uzeti mob u tele 2 ali da ga kupim po pretplatničkoj cijeni ili moram čekati do isteka ugovora pa uzeti ako odlučim produžiti pretplatu?

sva lupetanja na stranu..

ako si uzeo mob na pretplatu na 2 god, obicno tak i ide, tu pretplatu mozes produziti 3 mj. prije isteka i opet uzeti novi mob (ali onda si vezan 27 mj, a ne ponovno 24) jeftinije jer produzujes postojecu pretplatu..

15 godina
neaktivan

On je mobitel kupio "Novi pretplatnik uz ugovor 24 mjeseca". I sad prodaje taj mobitel, da li ja to mogu kupit? Da li cu imati ikakvih poteskoca? Znam da je njegova kartica vezana za ugovor od 24 mj.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

moze prodat mobitel kada god hoce

17 godina
neaktivan

pa ti od njega kupuješ samo mobitel, ne prepisuješ pretplatu na sebe :D

pretplata je vezana za SIM karticu, ne za aparat.

13 godina
neaktivan

Jel moguče kupiti mob na pretplatu bez trajnog naloga i kolko bude skuplje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice