"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.495
|
čitano: 6.514.485
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
luka_cro kaže...

115 dolara je tj. 85 eura...
stranica malo steka, promijeni valutu pa ces vidjeti.. 

My bad, ucinilo mi se eura. Thx, arhivirano, za te novce se cini kao odlicna kupnja.

Live and let live.
15 godina
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Vlasnik sam iNew V3 već neka 2-3 tjedna. Ja zadovoljan. Tanak, brz, odličan ekran.. Baterija nije baš nešto, ali izdrži jedan dan.. Naravno ako se ne visi stalno na njemu..

Međutim, da sad biram, išao bi na onog Xiaomi-a..

Jednostavno se čini kao kvalitetniji mobitel.. I još jedna stvar, 5" mi je ipak malo preveliko. 4.7" bi mi bilo taman. Ne kažem da nisam zadovoljan sa iNew V3, nego eto..

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Što mislite jel Huawei bolji?

21 Huawei Honor 3C
5 Inew V3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav...trebala bi mi preporuka nekog kineskog moba

Bitne stavke :

Ekran : min 5" (da je dobar)

Ram : bar 1gb

Procesor : nije bitno, većinom su min dual core

Kvaliteta izrade mi je isto jako bitna,

Dobra baterija i dobra kamera...

Naravno, best buy model, ne baca mi se puno para...apsurdno mi je dat 2000kn za kineski mob praktički bez garancije

Vidija san raznih modela (zoppo c2 mi se nekako izgledom sviđa, inew 3 itd)

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
shegyman kaže...

Pozdrav...trebala bi mi preporuka nekog kineskog moba

Bitne stavke :

Ekran : min 5" (da je dobar)

Ram : bar 1gb

Procesor : nije bitno, većinom su min dual core

Kvaliteta izrade mi je isto jako bitna,

Dobra baterija i dobra kamera...

Naravno, best buy model, ne baca mi se puno para...apsurdno mi je dat 2000kn za kineski mob praktički bez garancije

Vidija san raznih modela (zoppo c2 mi se nekako izgledom sviđa, inew 3 itd)

Hvala

http://www.buyincoins.com/item/41885.html

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
13 godina
neaktivan

e vidija san da si ga već stavlja u ovoj temi...ima li ga ko? i kakav je?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
shegyman kaže...

e vidija san da si ga već stavlja u ovoj temi...ima li ga ko? i kakav je?

Kao što se već pisalo po temi, rezolucija ekrana nije baš idealna, i 3G Band ne radi na nižem 900 MHz spektru (problem van gradova).

Ono što se još izdvaja je relativno noname ime (koliko se to može ustvrditi u ovakvoj temi) što ti znači manje supporta za upgrade i manju podršku dev zajednice.

I have nothing to say. Thank you and goodbye. EUNE: replik91
14 godina
neaktivan

A šta mislite o ovome UMI X1 pro, poznata marka,  ima 3G 900mhz itd...

17 godina

Čini se ok ako je doista in stock i to je konačna cijena. Jedino da je kamera nešto bolja, ova od 5mpx ne ulijeva neko povjerenje

13 godina

Svaka sličnost s iNew-om V3 je slučajna {#}

http://www.gizchina.com/wp-content/uploads/images/neo-leo-poppy-android-phone.jpg

Neo Leo Poppy {#}

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
marijelo kaže...

A šta mislite o ovome UMI X1 pro, poznata marka,  ima 3G 900mhz itd...

Je li netko kupovao sa te stranice?? Wot se pobunio i napisao da je "very poor"

dak
14 godina
neaktivan

I mene zanima dali je netko kupovao sa te stranice uglavnom na drgim stranicama ga nema ili je dosta skuplji a na umiphones (UMI Official Site) košta 120 + 10$ dostava, malo ću sačekat možda se pojavi na nekoj od ovih stranica gdje se najviše kupuje (banggood, geekbuying, minideal ...) ako cijena bude do 120$ kupujem ga.

Ja kod ovih kineskih mobitela gledam:

1. da je poznatijih proizvođača (tipa Lenovo, Huawei, Haier, Amoi, Xiaomi, ZTE itd)

2. quad core

3. min 1gb ram,

4. 3G na 900 mhz,

5. ekran 4,5" - 5"

6. dual camera

7. cijena max do 200$

A ostale karakteristike su mi manje bitne.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 23:05 (marijelo).
14 godina
neaktivan

Koliko sam čitao prije par mjeseci, iskustva stranih korisnika su dobra s Orientdeal-om, jedino što pri checkout-u obračunavaju još 30-40 $ na izvješenu cijenu pa i nije baš isplativo tamo kupovati...

11 godina
neaktivan

znači ovako. gledao sam Lenovo p780, nije to to. izgled je, ali ostalo i ne baš. opcija je Zopo ZP980 ili ZP980+, Oppo Find 5. i svaki put se malo rastegnem i apetiti porastu. i sad bih morao odlučiti a ne znam. Imao sa do sad S3 i sad bi nešto bolje. Planiram izdvojiti 300 EUR. Što uzeti? Muči me malo kod tih Oppo i Zopo garancija. Jest da je europska, ali nek nešto ode, kad će to do Latvije, Engleske ili kuda već... a i ovako u biti sam s Europatreadeom imao borbe. Ili uzeti rabljeni S4? A onda, nebi više ove Samsunge, dosta mi ih je. Svi to imaju. Nešto bi drugo. Nekako mi je sad Oppo Find 5 na vrhu i čak bi se možda rastegnuo još tih 50 eur za njega ako stvarno toliko vrijedi. Molim mišljenja. hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 9:02 (zarulja).

0 0 hvala 0
17 godina

Dati tolike pare za opo find 5 i onda nema 3g frekvenciju od 900 to bih zaobisao.

GSM 850 / 900 / 1800 / 19003G NetworkHSDPA 850 / 1900 / 2100 

HSDPA 850 / 1700 / 1900 / 2100

koliko vidim od tih samo zopo 980+ ima frekvenciju od 900mhz na 3g mrezi pa ako bas moras birati izmedu tih onda uzmi taj 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 10:17 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

a što mi to konkretno znači? nemam pojma, iskreno.

0 0 hvala 0
17 godina

Indonezijska verzija podržava 3G na 900 MHz.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Ako nemas 3g 900mhz znaci da dok si izvan gradova internet ce ti raditi na 2g mrezi, tj bit ce jako spor kao u doba modema.
16 godina
neaktivan

Ja se jos nisam odlucio na kraju koji bi uzeo...pomozite mi malo pri odluci...

Mislio sam na pocetku uzet Mlais ali iNew V3 mi se najvise dopada zbog dizajna i zato sto je tanak.
Mlais bi me ispao oko 800kn sa pdv-om, a inew oko 1300kn sa pdv-om, a 500kn nije mala razlika.
Dal se isplati dati 500kn vise?

Gledam i ovaj Huawei Honor 3c, ali ne svida mi se dizajn i svugdje je out of stock.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
zarulja kaže...

znači ovako. gledao sam Lenovo p780, nije to to. izgled je, ali ostalo i ne baš. opcija je Zopo ZP980 ili ZP980+, Oppo Find 5. i svaki put se malo rastegnem i apetiti porastu. i sad bih morao odlučiti a ne znam. Imao sa do sad S3 i sad bi nešto bolje. Planiram izdvojiti 300 EUR. Što uzeti? Muči me malo kod tih Oppo i Zopo garancija. Jest da je europska, ali nek nešto ode, kad će to do Latvije, Engleske ili kuda već... a i ovako u biti sam s Europatreadeom imao borbe. Ili uzeti rabljeni S4? A onda, nebi više ove Samsunge, dosta mi ih je. Svi to imaju. Nešto bi drugo. Nekako mi je sad Oppo Find 5 na vrhu i čak bi se možda rastegnuo još tih 50 eur za njega ako stvarno toliko vrijedi. Molim mišljenja. hvala

Što se tiče garancije, ako ti nešto rikne na mobu, obično te traže video snimku što ne valja s mobom, šalješ im mobitel poštom natrag i to je to. Koštat će te 130 kn (ja jučer toliko platio vraćanje Cubota One u UK) i to je to.

Ako imaš Galaxy S3, Oppo find 5 ti i nije neki ludi upgrade. Ekran ima bolju rezoluciju, ali to vjerojatno nećeš osjetiti. 2GB RAM-a je OK, ali Snapdragon S4 nije nešto posebno jači u odnosu na Equinox u Samsungu, a mora pogoniti veću rezoluciju. Evo usporedbe.

Po meni je upgrade sa S3-a jedino neki uređaj sa Snapdragonom 600/800 ili MTK Octa Core. Sve ostalo je li-la.

12 godina
luka_cro kaže...

Ja se jos nisam odlucio na kraju koji bi uzeo...pomozite mi malo pri odluci...

Mislio sam na pocetku uzet Mlais ali iNew V3 mi se najvise dopada zbog dizajna i zato sto je tanak.
Mlais bi me ispao oko 800kn sa pdv-om, a inew oko 1300kn sa pdv-om, a 500kn nije mala razlika.
Dal se isplati dati 500kn vise?

Gledam i ovaj Huawei Honor 3c, ali ne svida mi se dizajn i svugdje je out of stock.

Ja pod broj 1 nikad ne bih gledao mobitele na neprovjerenoj kineskoj stranici, kao što ti gledaš tu Buyincoins stranicu.

Drugo, pogledaj si ovaj link sa Pandawill-a, gdje sam isfiltrirao quad core uređaje sa HD ezolucijom.

12 godina
neaktivan

odakle ti to da je buyincoins neprovjerena?

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.2.2014 13:09 (prefontaine).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

znači zp980 sa 2gb rama/32 gb i octa core je bolja opcija od find5 (one jeftinije verzije) i S3?

0 0 hvala 0
12 godina
zarulja kaže...

znači zp980 sa 2gb rama/32 gb i octa core je bolja opcija od find5 (one jeftinije verzije) i S3?

Mislim da Zopo zp980 nema opciju 2GB RAM + Octa Core. Čini mi se da je ili 1GB RAM + Octa ili 2GB RAM + MTK6589 (quad).

11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
zarulja kaže...

Mislim da Zopo zp980 nema opciju 2GB RAM + Octa Core. Čini mi se da je ili 1GB RAM + Octa ili 2GB RAM + MTK6589 (quad).

je, tako je. nisam dobro pogledao... 

14 godina
neaktivan

Evo jučer naručio Huawei Honor II  (180 $) s 1949deal.com stranice pa ako je netko još naručivao s iste kakva su iskustva? Malo sam tražio po netu, uglavnom su pozitivni komentari! E da i kakvim vam se čini mob za te pare? Hvala!

http://www.1949deal.com/huawei-u9508-android-smart-phone-quad-core-4-5-ips-capactive-ram-2gb-rom-8gb-black.html

0 0 hvala 0
12 godina
schjor kaže...

Evo jučer naručio Huawei Honor II  (180 $) s 1949deal.com stranice pa ako je netko još naručivao s iste kakva su iskustva? Malo sam tražio po netu, uglavnom su pozitivni komentari! E da i kakvim vam se čini mob za te pare? Hvala!

http://www.1949deal.com/huawei-u9508-android-smart-phone-quad-core-4-5-ips-capactive-ram-2gb-rom-8gb-black.html

Mob se čini besprijekoran. Ima sve.

17 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Ajde sad idemo tražit SAR vrijednosti da zadovoljimo pojedince kako bi popljuvali kineze bar na tom polju. ako nemožemo na polju kvalitete, cijene i performansi.

Ovo mi se čini dobra ponuda..

Iocean x7hd

izgleda da X7 HD radi na WCDMA 900/2100 za razliku od ostalih kineza.

trazim samo potvrdu ovoga i ako je istina ovo bi bilo super.

OTG radi odmah i baterija 2000/3000 mAh

17 godina
peacock kaže...
red_bull kaže...

Ajde sad idemo tražit SAR vrijednosti da zadovoljimo pojedince kako bi popljuvali kineze bar na tom polju. ako nemožemo na polju kvalitete, cijene i performansi.

Ovo mi se čini dobra ponuda..

Iocean x7hd

izgleda da X7 HD radi na WCDMA 900/2100 za razliku od ostalih kineza.

trazim samo potvrdu ovoga i ako je istina ovo bi bilo super.

OTG radi odmah i baterija 2000/3000 mAh

Ko da mi citate misli. Radim istrazivanje koji mob da si kupim, premisljam si za inew v3 ali onda uletim u temu na XDA gdje su ga popljuvali (baterija, kamera, youtube aplikacija, bugovi s romovima) i onda naletim na iocean x7hd i vidim cijenu od 166 dolara. Reko, predobro da bi bilo istinito :) Nema recenzija ali ni stari iocean nije bio los (osim gpsa koji je bio los zbog starog mtk soca). Fucks NFC, memorija se prosiri SD karticama. Ne znam kaj sada da vise mislim. Idem jos traziti :)

Steam: ukay1000 Xfire: ukay1000 LoL: Cquencer Molten WoW Warsong: Steelrock (ally)
17 godina

Iocean x7 elite ti je imao i jako slab wifi signal, tako da neznam jer su to ispravili u novim verzijama.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice