- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dragi miljenko, ako je tako, onda sretno s garancijom ako ćeš kupiti uređaj preko to2c, ne obazirući se na dobronamjerne savjete koje ti daju ljudi na forumu. Sretno ti bilo miljenko i puno sreće na motoru pri velikim brzinama, da slučajno ne pogodiš neko nevino dijete koje planira kupiti uređaj u EU shopovima :)
Vidim da na ovom forumu kao i na većini drugih HR foruma ima mnoštvo pametnjakovića koji su popili svu pamet svijeta i koji jedva čekaj dok dođe netko novi da ga popljuju i jedva čekaju da se nekome nešto loše dogodi da mogu likovati
kao prvo nisam balonja od 17 godina koji drka na mobitele, ali nema love za s5 pa se cigani za 100-200 kuna i onda plaće okolo, ako i popušim, popušit ću svoju lovu, koju sam JA zaradio, ne moji roditelji, ne moja ljubavnica, nisam ju ukrao, zaradio sam, popušio sam i puno veću lovu u životu na raznorazne druge načine pa ne plaćem uokolo i kukam kako je život okrutan, kako je ova zemlja jadna i kako ću odseliti u kanadu istog trena jer je ova država sranje
isto tako sam svjestan rizika, sve je rizik, rizik je ići na posao ujutro jer se možda netko zaleti u mene, možda ja nekoga zgazim, vozim motor koji ide skoro 300 (po satu ide i preko), eto, ljeti skoro svaki dan imam priliku poginuti..da skratim jer si možda shvatio poantu, lova me ne jebe, jer je samo MOJA, ali isto tako se neću razbacivati i plaćati previše nešto što ne moram, tih 200-300 kuna mogu potrošiti na puno pametnije stvari, najlakše bi mi bilo otići u t-mobile i skeširati par soma kuna za s5 i vezati se na njih na 2 godine, ali eto, ja to ne želim
mogu ti biti prijatelj ?
Evo napokon dobio mob danas. 112$ plus PDV i jos neka davanja 183 kn.
3.6 narucen (Bangood), 26.6 u HR, 27.6 carina i danas 8.7 kod mene.
Lijepo zapakiran u kutiju od stiropora sa dodatnom zastitom plus original kutija od Valencie, dvije zastitne folije, punjac i usb, slusalice i za putovanja neki adapter.
Samo cu napisati prve utiske. Bude vec recenzija.
Odmah sam isao provijeriti ono sto o njemu pricaju losiji wifi signal i slab gps ali postoje neke fore ima na xda forumu kako da se pojacaju signali. Inace hvata 12 satelita za par sekundi i onda za min dvije locka 4 satelita.
Wifi je slab ali se moze staviti neka folija ima prikazano na xda-u te je signal onda puno jaci.
Cim sam ga spojio na wifi odmah je povukao novi update . inace je vec dosao sa KitKat-om.
Antutu X Benchmark daje 17808 dakle u rangu Galaxy S3
Playstore radi normalno i updatea se normlano.
Kamera je ok za sada moram vidjeti kakve su slike po danu, noci,zatvorenom itd.
Fluidan je nema zastajkivanja sto je super za te novce.
Back touch je fora dodatak. Razne geste se mogu sa njim raditi tokom citanja na netu , gledanja slika, slikati sa foticem itd
Sve u svemu za prvu je ok.
Poklon je za majku tako da ce njoj biti super jer do sada je imala stvarno odron :)
Njoj ne treba gps a wifi hvata ok doma.
Da sumiramo sve ovako dvije boljke ima gps i wifi. Baterija i cam cu tek vidjeti.
Fluidan je, dobro napravljen.
Eto ovako utisci na prvu. Inace imam LG G2 .
Recenzija uskoro
Isprike pdv ne carinu ;)
Zamolio bih da obrisete ovaj post je je bio odg za korosnika kojemu je sada sve obrisano
Bravo. Baš bi volio vidjeti par slika s njega, dosta zanimljiv model je Valencia.
Kojom poštom ti je stiglo, Švicarskom (CH)?
Aj' baci koju fotku sa kamere kad stignes.
Malo sam gledao taj Asusov zenfone 5, cini mi se kao dobar uredaj, samo narucivanje iz kine ne znam koliko ce mi pasat ukoliko bi mob stigao za mjesec dana. Samo na nekim mjestima vidim da je 1gb rama, a negdje 2gb taj isti model sa 8gb roma...
A sad u mobicityu uzima se cijena sa 156 funti ili 130?
156 mi je trenutno dosta za iskesirati trenutno, ovih 130 vec bi mozda moglo proci. Vidim da se na mobicityu daje neki popust od 15% na sve, ako se uzme jos nesto uz tu narudzu O.o
Brzo pitanje, dhl shiping stize za 3-7 kao sto je navedeno? I moze se proci bez pdva kao sto rade na to2c? (placa se vise 49 dolara jel?)
Placas (za sada) samo nizu cijenu, shiping je free uz kupon (vidi stare postove). Meni je zenfone 5 dosao za 2 radna dana (ako te sta zanima o telefonu, otvorena je tema - LINK). Ako ces narucivati, pazi da ne nestanu, nema bas "brandova" tih karakteristika puno po toj cijeni. Htio sam naruciti za nekoga LG L90 jucer (1.2 quad/4.7" IPS/KitKat) za 99 funti i naravno da je rasprodan, kazu da ne znaju kad bu sljedeca posiljka :|
Mislio sam onda Hongmija 1S, ali me malo brinu problemi koji ljudi spominju unazad par dana, ali vjerojatno je sve softverski.
Bravo. Baš bi volio vidjeti par slika s njega, dosta zanimljiv model je Valencia.
Kojom poštom ti je stiglo, Švicarskom (CH)?
Svicarska da. Evo bude danas mozda
Aj' baci koju fotku sa kamere kad stignes.
Bude danas mozda ;)
Bas skidam Asphalt 8 da vidim kak radi dal se zagrijava jako i to
Edit : instalirao igrao 5 min malo postao topao ali sve normala. Igrica radi bez ikakvih zastajkivanja.
dobio jučer mobitel JIAKE JK2 Smartphone MTK6592 Octa Core Android 4.4 5.5 Inch HD IPS Screen 3G GPS kamera kada je u aplikacijama kao instagram ,facebook, skype prikazuje naopako i prednja i zadnja. .Da li mogu to kako popraviti?Inače kamera sama radi normalno jedino šteka tj. naopako u aplikacijama.
Placas (za sada) samo nizu cijenu, shiping je free uz kupon (vidi stare postove). Meni je zenfone 5 dosao za 2 radna dana (ako te sta zanima o telefonu, otvorena je tema - LINK). Ako ces narucivati, pazi da ne nestanu, nema bas "brandova" tih karakteristika puno po toj cijeni. Htio sam naruciti za nekoga LG L90 jucer (1.2 quad/4.7" IPS/KitKat) za 99 funti i naravno da je rasprodan, kazu da ne znaju kad bu sljedeca posiljka :|
Mislio sam onda Hongmija 1S, ali me malo brinu problemi koji ljudi spominju unazad par dana, ali vjerojatno je sve softverski.
E hvala, mislim da cu ga ovih dana naruciti, samo da jos neke stvari provjerim. I pokusam nagovorit kolegu da uzme i on sebi nesto, vidim ima 15%popusta na ukupnu cijenu ako se uzme 2 artikla.
E sad dali mozda netko ima kupon za shiping?
Hmmm zanimljiv je i taj Lg, za te novce u skvakom slucaju ne lose iz UK.
I sam sam odustao od njega gledajuci kakve sve probleme imaju. (vec dobra 2 tjedna i vise tragam za necime da mi odgovara)
E hvala, mislim da cu ga ovih dana naruciti, samo da jos neke stvari provjerim. I pokusam nagovorit kolegu da uzme i on sebi nesto, vidim ima 15%popusta na ukupnu cijenu ako se uzme 2 artikla.
Budu li slali zasebno ? mislim bolje je zasebno jer te tako nečeju oderati na carini tj manja je šansa, ako jednog otvore a drugog ne manje ces platiti.
I sam sam odustao od njega gledajuci kakve sve probleme imaju. (vec dobra 2 tjedna i vise tragam za necime da mi odgovara)
Ja sam jučer naručio LG G2, sve super samo šta mi je lopovski paypal udrio tečaj od 10kn za funtu
Što se kupona tiče, UKFSHIP ili CF15
Budu li slali zasebno ? mislim bolje je zasebno jer te tako nečeju oderati na carini tj manja je šansa, ako jednog otvore a drugog ne manje ces platiti.
Ovo je iz engleske(EU) tako da ništa od carine odnosno PDV-a
super, ipak nista od zenfonea za tebe ? Mislio da ćes cekati da meni stigne :D
https://imageshack.com/a/O6xz/1
Uploadao par brzinskih slika. Kvalitetu ocjenite sami.
Postavke default sa 13M pixels, sve auto.
Tu mi napisite sto jos da slikam da vidite kvalitetu
slikaj iz hlada prema osunčanim objektima koji nisu baš pred nosom (auti, zgrade itd) i obrnuto - iz sunčanog okruženja prema hladu
Ja sam jučer naručio LG G2, sve super samo šta mi je lopovski paypal udrio tečaj od 10kn za funtu
http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/savjet-kako-ustedit-paypal-currency-conversion-fee/3996311.aspx
Da, izgleda da nasi "jeftini flagshipovi" i dobra optika nejdu bas zajedno. Aj' probaj ovo sta je nixass rekao kad stignes.
http://www.bug.hr/forum/post/ostalo/savjet-kako-ustedit-paypal-currency-conversion-fee/3996311.aspx
Da, izgleda da nasi "jeftini flagshipovi" i dobra optika nejdu bas zajedno. Aj' probaj ovo sta je nixass rekao kad stignes.
Gdje ima jos bolji servis da uploadam slike?
Probac cu ali kada bude sunca.
Ak imate jos koja pitanja slobodno. Ili da otvorim temu posebno za Doogee Valenciu.
slike mozs uploadati i ovdi na bugovom servisu, imas dolje opciju "Dodaj sliku sa računala" mislim da je to jednostavnija metoda.
Što se kupona tiče, UKFSHIP ili CF15
Inače, s obzirom da se za oba kupona dobija popust -14.99GBP, a nije ih moguće provući kroz sustav oba (prolazi na početku, ali kasnije se poništavaju), ima jedan zgodan trik.
EDIT: Hvala na TD, brišem postupak trika, pa da imate zašto lupati.
@Chriss Zahvaljujem za kupon, taman ce mi dobro doci. Najverojatnije sutra tijekom dana narucujem zenfone pa cemo se malo igrati s njim :)
@Markić7 Nema pdv-a, ispast ce me oko 1250-1300 kn zenfone tako da se ipak uzima, nadam se da stigne do pon :D
@mcf Sutra cu napraviti to sa paypalom, da ne uracunaju njihov tecaj od 10kn thx :)
@assassin.st Ima nekakav trik za oba kupona?
Ne baš za dodatan popust od -15 funti, ali možeš dobiti dodatnih nekoliko funti popusta i 2 free itema.
Također, prebaci tečaj u Eure (gore na vrhu na EU zastavu) pa tako dobiješ cca 1.5% nižu cijenu jer je povoljniji tečaj.
Ne baš za dodatan popust od -15 funti, ali možeš dobiti dodatnih nekoliko funti popusta i 2 free itema.
Također, prebaci tečaj u Eure (gore na vrhu na EU zastavu) pa tako dobiješ cca 1.5% nižu cijenu jer je povoljniji tečaj.
Svakako cu pokusati sa kuponima, pa cemo vidjeti :)
Gledao sam sada sa tecajem, ispadne neka razlika cca 5-6 kn...
Je li tko vidio/kupio/razmišlja o kupnji Elephona p6i?
http://www.banggood.com/Elephone-P6i-5-inch-MTK6582-1_3GHz-Quad-core-Smartphone-p-934595.html
Meni se čini kao dobra ponuda za 96$, malo podsjeća na iphone-a ali je dosta snažan za tu cijenu.
Danas ujutro sam ga kupio, crnog, i čekam da ga pošalju
Dajte mi recite ako prodate mobitel koji ste kupili preko nekog kineskog shopa, dali osoba koja ga je kupila dobiva pravo na garanciju kod tog trgovca di je kupljen ?
Da, zašto ne bi važila garancija? Samo je potrebno reći broj narudžbe od trgovca i eventualno da ste vi sada novi vlasnik.
@Markić7 Nema pdv-a, ispast ce me oko 1250-1300 kn zenfone tako da se ipak uzima, nadam se da stigne do pon :D
što ne prelazi to onu granicu od 150 eur kod carine za pdv? pa je moguće da platiš pdv?
što ne prelazi to onu granicu od 150 eur kod carine za pdv? pa je moguće da platiš pdv?
E ne znam, vidis dobro pa si rekao. Poslao sam sada upit na mobicity jel mogu staviti cijenu pri shipingu na 145 eur pa cu vidjet.
El ima netko ROM za Jiake S820+?? Tražim i nema nigdje, pas mater ova yebena aplikacija mi zbrikala mob, Meteos MTK