Kalibracija dodira

poruka: 4
|
čitano: 13.141
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kalibracija dodira

pozdrav.

kupio sam LG mobitel s Androidom 2.2 i pošto mi je to takav prvi uređaj negdje sam čuo da postoji kalibracija za prst.... da se može kalibrirati debljina prsta koja dotiče ekran i na osnovu toga se formiraju i tipke prilikom tipkanja sms poruka i općenito korištenja uređaja. Sad kako tipkam stisne mi se hrpa tipki istovremeno i baš mi je teško raditi.

Kako pronaći taj software uopće?

tražio sam po netu ali očito putem krivih pojmova, izbacuje mi samo kalibraciju baterije no ne i ovako nešto.

hvala unaprijed na pomoći. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Kalibracija dodira

na lg gt540 ti je kalibracija zaslona pod postavke - postavke zvuka i prikaza - kalibracija dodirnog zaslona

ali tu samo kalibriraš točku u koju pretisneš, nemožeš debljinu prsta očitat i da ono prema tome podešava debljinu tipaka, one su fiksne... jedino okreni mobitel na stranu pa će ti se povećati tipke kad tipkaš sms :)

17 godina
njonji kaže...

na lg gt540 ti je kalibracija zaslona pod postavke - postavke zvuka i prikaza - kalibracija dodirnog zaslona

ali tu samo kalibriraš točku u koju pretisneš, nemožeš debljinu prsta očitat i da ono prema tome podešava debljinu tipaka, one su fiksne... jedino okreni mobitel na stranu pa će ti se povećati tipke kad tipkaš sms :)

Ako je došao sa 2.2 onda nije GT540

|| http://av-gurus.blogspot.com || Magarac
17 godina
neaktivan

radi se o modelu   lh p350..... ovo što si navelo... nemam u svom izborniku. {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice