Iphone 5

poruka: 949
|
čitano: 257.346
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Iphone 5

-

did i ever tell you the definition of insanity?
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 20:54 (Vaas).

0 1 hvala 0
16 godina
Re: Iphone 5

Ma bjezi od toga,prevare su to neke,dobiti ces njegovu pisanu garanciju sa nekim pecatom od pitaj Boga koje trgovine,garanciju ne mozes ostvariti,a moguce i da podvale manje upucenim ljudima one kopije Iphonea,Goophone ili kako vec.

Iskreno,volio bi da je istina,ali cisto sumnjam 

12 godina
Iphone 5

Imaš za 3900 novi, pravi, ja se nebi s ovim zajebavao, sve miriši na prevaru. Možda i jesu original, ali ukradeni, onda će ti policija doć doma i zapljenit ga.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Iphone 5

ja sam znao naletit na njuškalu na nove zapakirane za 3400- 3500, al ti brzo odu.. najbolje bi bilo da daš oglas kako 'kupuješ ip5 od osobe sa kojom ćeš se osobno naći i da ćeš tražiti račun i osobnu, da nudiš 3300 i tak..'  viđao sam i takve oglase i čak relativno brzo bi nestali. što bi valjda značilo da su kupili mob i ugasili oglas?!?

mislim, niš' te ne košta{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 5

ispod 3800 neces nac novi u vakumu sa vipovom ili t mobile garancijom ,sve ostalo ti je prevara 

0 0 hvala 0
14 godina
mile1989 kaže...

ispod 3800 neces nac novi u vakumu sa vipovom ili t mobile garancijom ,sve ostalo ti je prevara 

Ja sam u 3. mj uzeo novi zapakirani sa vip garancijom za 3400kn i tek sada vidim koliko sam imao srece. Prodavao ga prije 2tj i stavio cijenu 3300kn otisao za 45 min i mislio sam da sam dobro prosao i sad opet trazim ip5 i nista u normalnom stanju za te pare. Vidim da sad trze po 4k za zapakirane. Steta, bas sam se zahebo.

btw. Ako netko hoce mjenjat ip5 za sgs3 uz moju nadoplatu neka mi se javi na pp.

13 godina
neaktivan
Iphone 5

to se i ja sad cudim, kad sam ja kupovao nisam nigjde mogo nac u vakumu ispod 3800. a sad nema nigdje ispod 3900. poskupio mob -.-

0 0 hvala 0
16 godina
Poskupila je 5-ca, ovisi po potražnji naravno
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
Iphone 5

Baš, cijene se samo mjenjaju... ja sam uzeo prije 2 tjedna crni, novi u vakumu za 3900.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koliko je teško promijeniti prednje staklo(ekran na ajfonu 5) jer je puklo ali uredjaj normalno radi i dalje.

GL&HF
12 godina
neaktivan
AmD kaže...

Koliko je teško promijeniti prednje staklo(ekran na ajfonu 5) jer je puklo ali uredjaj normalno radi i dalje.

Imaš tutorial, pa procijeni koliko je teško. Meni je bratić naručio ekran za 4s s ebaya i promijenio sam ga uz pomoć youtubea, nije bilo previše komplicirano.

A person who never made a mistake , never tried anything new.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 17:11 (arben).
15 godina
Iphone 5

mijenjam samsung galaxy s3 u odličnom stanju star 6 mjeseci za iphone 5...

razlog ANDROID...

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 5
obrazlozi zasto je razlog andorid .

0 4 hvala 0
15 godina
Iphone 5

zato jer sam ranije imao 3gs i četvorku i ajfon mi je postao dosadan reko idem napravit mali izlet na drugu tvrtku i kad sam prešao na android odma sam vidio da nije to to, sporo ulaženje u imenik, poruke, kamera...da ne nabrajam...uglavnom prvom prilikom se vraćam na IOS...naravno android ima puno svoji mogućnosti što IOS nema i puno je otvoreniji i naravno to mi je bilo zanimljivo prvih mjesec dana i onda s vremenom ti postaje samo bitno da je softver fluidan i da obavlja kako treba ono što najčešće koristiš, dok to slučaj kod androida nije...eto...{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 15:36 (zaki23).
Moj PC  
13 3 hvala 1
14 godina
neaktivan
Iphone 5
posto sam dobio uredjaj na poklon a dugogodisnji sam korisnik android platforme prodao bi iphone 5 pa moze u pp info da nebude veliki off
sorry

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Iphone 5

e to sam ceko. da netko kaze ono sto ja cijelo vrijeme govorim i onda me samo kamenuju. al eto covjek je potvrdio da android sa svim svojim mogucnostima je obicno smece.  i jedino bitno je kod moba da radi kako treba, a to jedini pruza ajfon i zato sam ga i uzeo i preso s andoroida.  

5 6 hvala 0
16 godina
mile1989 kaže...

e to sam ceko. da netko kaze ono sto ja cijelo vrijeme govorim i onda me samo kamenuju. al eto covjek je potvrdio da android sa svim svojim mogucnostima je obicno smece.  i jedino bitno je kod moba da radi kako treba, a to jedini pruza ajfon i zato sam ga i uzeo i preso s andoroida.  

Pa to i ja cijelo vrijeme govorim da je nekima to bitnije, ugodnost korištenja uređaja a ne sitnice tipa izgled ikona, teme i slično. Al kad ne kuže ljudi, šta ćeš :P

Stoja
13 godina
neaktivan
Iphone 5

imam problem. stavio sam ios7, zatim sam vratio ios 6.1.4. i kad ocu aktivirat mob trazi mi ID i pass ali utipkam i on kaze da je nevazeca, pa ako netko zna rjesenje da se sve vrati na ios 6.1.4  i stavi na tvornicke postavke , da mi ne nudi tu vec koristenu id adresu nego da sve iznova napravim. 

0 0 hvala 0
16 godina
Mozda ti je disable-an ID jer si stavljao betu bez UDID

Probaj se na desktopu ulogirat u iCloud
13 godina
neaktivan
Iphone 5

probo sam sad se ulogirat na iCloud na kompu i odbija me jer nisam nigdje logran na mac os ili iosu

0 0 hvala 0
14 godina
mile1989 kaže...

probo sam sad se ulogirat na iCloud na kompu i odbija me jer nisam nigdje logran na mac os ili iosu

Svejedno bi ti trebao dati da se ulogiras na icloud na kompu.

16 godina
gamer34 kaže...
mile1989 kaže...

A-a...

mile, slozi virtualku, nadi torrent za ML na TPB (4GB)

14 godina
Mitch kaže...
gamer34 kaže...
mile1989 kaže...

A-a...

mile, slozi virtualku, nadi torrent za ML na TPB (4GB)

Kako onda meni da da ulazim u icloud a nisam logiran ni na mac na na iphone?

16 godina
Iphone 5

Zato sto si napravio account na iOS-u ako si ikad imao iPhone

0 0 hvala 0
14 godina
Mitch kaže...

Pa kolko sam ja shvatio i on ima acc...

16 godina
gamer34 kaže...
Mitch kaže...

Pa kolko sam ja shvatio i on ima acc...

Pa disable-an je...za reaktivaciju moras imat Mac

14 godina
Iphone 5
Jel netko isprobao ios7 na ip5?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
gamer34 kaže...
Jel netko isprobao ios7 na ip5?

Ja...radi super sve osim LTE-a

12 godina
protjeran
Iphone 5

Ako je netko iz Splita zeljan mjenjati iPhone 5 za Xperiu Z, neka mi se javi u PM. Xperiu sam danas poslao na servis zbog pregorjelih pixela i zvucnika koji je nesto zezao. Preko telefona sam se raspravljao sa nekim djelatnikom i zalio se kako zelim dobiti novi uredjaj posto sam iskesirao 5 soma za mob. Vjeorjatno cu dobiti novi novcati.

SE T200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-GalaxyFit-XperiaU-XperiaSL-iPhone3GS-SGS3LTE-Nokia101-XperiaZ-NokiaE71-GalaxyY
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Matijasever kaže...

Ako je netko iz Splita zeljan mjenjati iPhone 5 za Xperiu Z, neka mi se javi u PM. Xperiu sam danas poslao na servis zbog pregorjelih pixela i zvucnika koji je nesto zezao. Preko telefona sam se raspravljao sa nekim djelatnikom i zalio se kako zelim dobiti novi uredjaj posto sam iskesirao 5 soma za mob. Vjeorjatno cu dobiti novi novcati.

Ahahahahaha kako mi je presmijesno kako se mnogi zakleti androidasi prebacuju na iphone, ako se dobro sjecam i Mitch je nekad takav bio. @Mitch A kakvo je stanje s crashevima, bugovima i to?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice