Iphone 5

poruka: 949
|
čitano: 257.331
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Iphone 5

Evo jedne vijestice, ne znam koliko će nekome biti od životne važnosti, ALI, KONAČNO se je i to dogodilo, koliko vidim, čak je i ales legales {#} !!!!

LINK; http://www.gsmarena.com/first_ever_ios_6_untethered_jailbreak_goes_live_iphone_5_in_tow-news-5477.php

LINK2; http://evasi0n.com/

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Iphone 5
bender_007 kaže...

Evo dobio neki dan iphone 5 - crni - 16 gb.

Super je, odlican je, brz je, itd itd..

Posto ga mogu prodati da si mogu kupiti nesto sto ne treba itunes i sto ne brise cracked aplikacije kad ga spojim na itunes i sto mogu bilo koji mp3 oznaciti i "use as ringtone" itd ?

Jedan

Dva

Maurer
13 godina
Iphone 5

Hvala :), sredio sam problem.

Cinilo mi se debilno imati phone od par milja kuna i da ne mogu "menu, use mp3 as ringtone" :), jos mi se uvijek cini.

ja

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 5

Ajde ljudi sigurno vas dosta ima ovaj mob. Jer netko aktivirao LTE? Kakve su brzine i generalni dojmovi? 

Samo Hajduk živi vječno ! (ili dok im ne iskljuce struju))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FuzzyBrain kaže...

Ajde ljudi sigurno vas dosta ima ovaj mob. Jer netko aktivirao LTE? Kakve su brzine i generalni dojmovi? 

lte se posebno placa..

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
FuzzyBrain kaže...

lte se posebno placa..

U T-mobile-u nije. Apple je tek sad pustio zadnjim sw update-om lte za nas. Tako da si ga korisnici t-mobile mogu aktivirat nakon instalacije update-a

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
Iphone 5

znaci lte brzine se dobiju besplatno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

znaci lte brzine se dobiju besplatno?

Da, al ti je paket prometa nepromjenjen. Dodatni GB je ja mislim 30 kuna.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
Iphone 5

Znam da je do 28.2 u tcomu besplatno a onda ce se placati. Ja sam u vip-u i trebao bi mjesecno nadoplatiti 30 kn. Banana je sta neznam kak bi funkcioniralo po Zagrebu a 30kn znaci da bi mi mjesecni racun bio 150 kn pa mi se bas i ne isplati isprobavati. Mogli su radje proraditi na signalu. Folnegovicevo naselje, 3G mi je na jednoj crtici i stalno mi prebacuje na edge...Kod tcoma nisam ni imao 3g na istoj lokaciji. Skinuo sam zanju nadogradnju za iOS i sad nemogu ni rucno namjestat edge ili 3G. Tak da mi bateriju popije full brzo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Odakle ti da ce se placati u t-mobile-u? Placas im 512MB ili koliko god imas gprs prometa, nigdje ne pise po kojoj tehnologiji, a mislim da cak stoji po najbrzoj mogucoj. U splitu gdje sam dosad bio na 4G signal je super, brzina odlicna, van splita 3g/edge. mislim da su zasad samo veci gradovi pokriveni.
14 godina
cecenac kaže...
Odakle ti da ce se placati u t-mobile-u? Placas im 512MB ili koliko god imas gprs prometa, nigdje ne pise po kojoj tehnologiji, a mislim da cak stoji po najbrzoj mogucoj. U splitu gdje sam dosad bio na 4G signal je super, brzina odlicna, van splita 3g/edge. mislim da su zasad samo veci gradovi pokriveni.

LINK

17 godina
Iphone 5

Nego, tko je koga pokrao ovde? Braun Apple ili Apple Braun?

http://www.braun-clocks.com/clock/global_radio_controlled_alarm_clock_radio

Rvat katolik!

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 5

molio bih malo pomoc :)
danas sam jailbrekao iphone 5 i sad vidim da installous nije vise u funkciji...geldao sam par videa na youtubu i vidim da imaju 3-4 programa , koja su slicna...zanima me da li se neki posebno istice tj. da li je neki bolji od ostalih ili su svi tu negdje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 5

Zna netko jel' iPhone 5 iz VIP-a dolazi zaključan ili otključan?

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kakvo glupo pitanje.

Vec 4 godine dolaze zakljucani.

14 godina
Iphone 5

Ispricacam se gosopodine sveznali, bilo je par mobitela u zadnje vrijeme iz VIP-a da su bili otkljucani pa sam stogao htio provjeriti.

Why so serious?
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

iPhone dolazi zaključan, a može se desiti da neki drugi modeli budu otključani.

De gustibus non est disputandum.
13 godina
neaktivan
Iphone 5

Video snimljen s iPhone 5. Super mi je :).

[center][url="http://www.youtube.com/user/MisterXeeL"][img]http://www.ch-slike.com/images/2013/01/25/fwkN.gif[/img][/url][/center]

0 9 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 5

Napokon stavio ios 6.1.2 i sada me zanima kako da isključim 3G?

Prije sam mogao isključiti u settings-general->cellular- i tu bi bilo enable 3G  --off/on.

Sada na tome mistu stoji LTE.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Iphone 5

Nikako ne mozes.

ja

0 0 hvala 0
13 godina
Iphone 5

Jel netko usporedjivao wifi signal naspram nekih android uredjaja ?

Recimo imam htc hd2, sensation, buraz ima lg 350 i svi oni vide po 4-5 susjeda. Iphone 5 ne vidi ni jednu mrezu.

Vani takodjer, ovi vide po 3-5, iphone 5 vidi samo one s najboljim signalom.

Netko ima slicna iskustva ? Na poslu jos gore, na 30 metara uopce ne vidi mrezu, to mi je smijesno bas.

Vjerojatno ima neki prag ispod kojeg se ni ne zeli spajati ili ? Probam u terminalu rucno vidjeti da li sta pokaze.

ja
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.2.2013 11:36 (bender_007).

0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 5
Meni je bas suprotno. Wifi mi hvata po cijeloj sobi a bratu na desireu samo dok je kod prozora ( hvatam wifi od frenda). Nekad mi isto nemoze nac mrezu, ali onda ju rcuno upisem i odmah me spoji i to na dvije crtice...
Ako sam ti pomogao opali TD!
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
Iphone 5

Hvala na odgovoru. Hm. Kod kolege iP4 radi ok. Kod mene ovo cudo jednostavno nece i nece.

Probam testirati jacinu signala s maskom i bez nje.

ja

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
bender_007 kaže...

Hvala na odgovoru. Hm. Kod kolege iP4 radi ok. Kod mene ovo cudo jednostavno nece i nece.

Probam testirati jacinu signala s maskom i bez nje.

Furaj na servis, wifi bi trebo hvatat bez obzira bio sa maskom ili ne.

Ali prije toga probaj napraviti reset uredjaja, u krajnjem slucaju restore.

http://isvijet.com.hr
13 godina
Iphone 5

thx

jesam vec napravio reset.

Hvata on ali to mi je slabo sve. U zgradi recimo vidi 1 mrezu dok na nadroidu vidi njih vise (slabiji signal ali vidi..).

pogledam jos malo po netu jel netko imao iskustva.

ja

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
bender_007 kaže...

thx

jesam vec napravio reset.

Hvata on ali to mi je slabo sve. U zgradi recimo vidi 1 mrezu dok na nadroidu vidi njih vise (slabiji signal ali vidi..).

pogledam jos malo po netu jel netko imao iskustva.

Oduvijek je na iPhone-u bilo napravljeno da vidi samo one mreze koju su stabilne tj. na kojima nece pucat veza kad se spoji, dok Android pokazuje sve, i jace i one slabije,

Skini iz Cyidie WiFi Fofum i preko njega probaj nac ostale mreze, vjerovatno ce naci iste mreze kao i android.

http://isvijet.com.hr
14 godina
neaktivan
Iphone 5

Kupila sam iPhone 5 i imam problem s karticom. Mobitel je zakljucan na T-mobile u kojem nema nano sim kartica za bonove i ne znaju kad ce doc, a jako sam nestrpljiva. Koliko je sigurno ono rezanje kartica (s obzirom da su obicne kartice malo deblje i to)? Vidjela sam na njuskalu da ima lik koji to radi... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CutiePie kaže...

Kupila sam iPhone 5 i imam problem s karticom. Mobitel je zakljucan na T-mobile u kojem nema nano sim kartica za bonove i ne znaju kad ce doc, a jako sam nestrpljiva. Koliko je sigurno ono rezanje kartica (s obzirom da su obicne kartice malo deblje i to)? Vidjela sam na njuskalu da ima lik koji to radi... 

pogledaj tutorial na yt-u i sama izrezi, nemoj to placat.

14 godina
neaktivan

joj 30kn... a ako ju upropastim moram novu kupovat

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 15:05 (CutiePie).
13 godina
Iphone 5

Odneses karticu u neki t-centar , vip-centar i izrezu besplatno. Zasto bi placala/placao ? I uzmes si adapter jos za 30 kn da mozes bez imalo muke i u "normalne" mobitele ubacivati.

ja

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice