Evo jedne vijestice, ne znam koliko će nekome biti od životne važnosti, ALI, KONAČNO se je i to dogodilo, koliko vidim, čak je i ales legales !!!!
LINK2; http://evasi0n.com/
Evo jedne vijestice, ne znam koliko će nekome biti od životne važnosti, ALI, KONAČNO se je i to dogodilo, koliko vidim, čak je i ales legales !!!!
LINK2; http://evasi0n.com/
Evo dobio neki dan iphone 5 - crni - 16 gb.
Super je, odlican je, brz je, itd itd..
Posto ga mogu prodati da si mogu kupiti nesto sto ne treba itunes i sto ne brise cracked aplikacije kad ga spojim na itunes i sto mogu bilo koji mp3 oznaciti i "use as ringtone" itd ?
Hvala :), sredio sam problem.
Cinilo mi se debilno imati phone od par milja kuna i da ne mogu "menu, use mp3 as ringtone" :), jos mi se uvijek cini.
Ajde ljudi sigurno vas dosta ima ovaj mob. Jer netko aktivirao LTE? Kakve su brzine i generalni dojmovi?
Ajde ljudi sigurno vas dosta ima ovaj mob. Jer netko aktivirao LTE? Kakve su brzine i generalni dojmovi?
lte se posebno placa..
lte se posebno placa..
U T-mobile-u nije. Apple je tek sad pustio zadnjim sw update-om lte za nas. Tako da si ga korisnici t-mobile mogu aktivirat nakon instalacije update-a
znaci lte brzine se dobiju besplatno?
znaci lte brzine se dobiju besplatno?
Da, al ti je paket prometa nepromjenjen. Dodatni GB je ja mislim 30 kuna.
Znam da je do 28.2 u tcomu besplatno a onda ce se placati. Ja sam u vip-u i trebao bi mjesecno nadoplatiti 30 kn. Banana je sta neznam kak bi funkcioniralo po Zagrebu a 30kn znaci da bi mi mjesecni racun bio 150 kn pa mi se bas i ne isplati isprobavati. Mogli su radje proraditi na signalu. Folnegovicevo naselje, 3G mi je na jednoj crtici i stalno mi prebacuje na edge...Kod tcoma nisam ni imao 3g na istoj lokaciji. Skinuo sam zanju nadogradnju za iOS i sad nemogu ni rucno namjestat edge ili 3G. Tak da mi bateriju popije full brzo.
Nego, tko je koga pokrao ovde? Braun Apple ili Apple Braun?
http://www.braun-clocks.com/clock/global_radio_controlled_alarm_clock_radio
molio bih malo pomoc :)
danas sam jailbrekao iphone 5 i sad vidim da installous nije vise u funkciji...geldao sam par videa na youtubu i vidim da imaju 3-4 programa , koja su slicna...zanima me da li se neki posebno istice tj. da li je neki bolji od ostalih ili su svi tu negdje ?
Zna netko jel' iPhone 5 iz VIP-a dolazi zaključan ili otključan?
Kakvo glupo pitanje.
Vec 4 godine dolaze zakljucani.
Ispricacam se gosopodine sveznali, bilo je par mobitela u zadnje vrijeme iz VIP-a da su bili otkljucani pa sam stogao htio provjeriti.
iPhone dolazi zaključan, a može se desiti da neki drugi modeli budu otključani.
Napokon stavio ios 6.1.2 i sada me zanima kako da isključim 3G?
Prije sam mogao isključiti u settings-general->cellular- i tu bi bilo enable 3G --off/on.
Sada na tome mistu stoji LTE.
Nikako ne mozes.
Jel netko usporedjivao wifi signal naspram nekih android uredjaja ?
Recimo imam htc hd2, sensation, buraz ima lg 350 i svi oni vide po 4-5 susjeda. Iphone 5 ne vidi ni jednu mrezu.
Vani takodjer, ovi vide po 3-5, iphone 5 vidi samo one s najboljim signalom.
Netko ima slicna iskustva ? Na poslu jos gore, na 30 metara uopce ne vidi mrezu, to mi je smijesno bas.
Vjerojatno ima neki prag ispod kojeg se ni ne zeli spajati ili ? Probam u terminalu rucno vidjeti da li sta pokaze.
Hvala na odgovoru. Hm. Kod kolege iP4 radi ok. Kod mene ovo cudo jednostavno nece i nece.
Probam testirati jacinu signala s maskom i bez nje.
Hvala na odgovoru. Hm. Kod kolege iP4 radi ok. Kod mene ovo cudo jednostavno nece i nece.
Probam testirati jacinu signala s maskom i bez nje.
Furaj na servis, wifi bi trebo hvatat bez obzira bio sa maskom ili ne.
Ali prije toga probaj napraviti reset uredjaja, u krajnjem slucaju restore.
thx
jesam vec napravio reset.
Hvata on ali to mi je slabo sve. U zgradi recimo vidi 1 mrezu dok na nadroidu vidi njih vise (slabiji signal ali vidi..).
pogledam jos malo po netu jel netko imao iskustva.
thx
jesam vec napravio reset.
Hvata on ali to mi je slabo sve. U zgradi recimo vidi 1 mrezu dok na nadroidu vidi njih vise (slabiji signal ali vidi..).
pogledam jos malo po netu jel netko imao iskustva.
Oduvijek je na iPhone-u bilo napravljeno da vidi samo one mreze koju su stabilne tj. na kojima nece pucat veza kad se spoji, dok Android pokazuje sve, i jace i one slabije,
Skini iz Cyidie WiFi Fofum i preko njega probaj nac ostale mreze, vjerovatno ce naci iste mreze kao i android.
Kupila sam iPhone 5 i imam problem s karticom. Mobitel je zakljucan na T-mobile u kojem nema nano sim kartica za bonove i ne znaju kad ce doc, a jako sam nestrpljiva. Koliko je sigurno ono rezanje kartica (s obzirom da su obicne kartice malo deblje i to)? Vidjela sam na njuskalu da ima lik koji to radi...
Kupila sam iPhone 5 i imam problem s karticom. Mobitel je zakljucan na T-mobile u kojem nema nano sim kartica za bonove i ne znaju kad ce doc, a jako sam nestrpljiva. Koliko je sigurno ono rezanje kartica (s obzirom da su obicne kartice malo deblje i to)? Vidjela sam na njuskalu da ima lik koji to radi...
pogledaj tutorial na yt-u i sama izrezi, nemoj to placat.
joj 30kn... a ako ju upropastim moram novu kupovat
Odneses karticu u neki t-centar , vip-centar i izrezu besplatno. Zasto bi placala/placao ? I uzmes si adapter jos za 30 kn da mozes bez imalo muke i u "normalne" mobitele ubacivati.