Iphone 5

poruka: 949
|
čitano: 257.391
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Iphone 5
Maxxy kaže...

Ma da, telefon zapravo radi, ali je neupotrebljiv jer ekran ne reagira na dodir, niti prikazuje sliku... 

Imam dosta toga od Applea, a ovo mi je prvi problem, tako da cu im ovaj put progledati kroz prste... Jedino sto sam shvatio kakv je problem kad ti krepa pametni telefon u kojem imas sve, od passworda do bank tokena, a nalazis se u inostranstvu. Sreca da dolazim doma za Bozic! {#}

Ako si u inozemstvu probaj nac obliznji apple store, ne kosta te puno

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
17 godina

U inozemstvu sam, ali na istoku. Nasao sam iStyle, oni su pokusali napraviti restore ali nece da ga uzmu na popravak...

***** Maxxy *****
16 godina
odjavljen
Iphone 5

poz, samo me zanima usporedba integracije sa servisima između ajfona i windowsphona? jel mogu imati galeriju slika u oblaku, kakva je face integracija i slične stvari? hvala unaprijed. 

gotov ugovor i mogu ga dobit za male novce pa reko, da probamo i to... lako ga zamijenim za lumiu kasnije kad dodje

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

poz, samo me zanima usporedba integracije sa servisima između ajfona i windowsphona? jel mogu imati galeriju slika u oblaku, kakva je face integracija i slične stvari? hvala unaprijed. 

gotov ugovor i mogu ga dobit za male novce pa reko, da probamo i to... lako ga zamijenim za lumiu kasnije kad dodje

Ako ga možeš uzeti za male novce nemaš se šta misliti. Uzmeš, isprobaš, ako ti se svidi ostaviš ako ne prodaš ga i umeš nešto drugo.

16 godina
odjavljen

je, kenjam kad kažem mali novci (2k kuna) :D. relativno mali novci bi bolje pasalo... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
odjavljen
Iphone 5

EDIT:

za 1700kn 32GB verzija. ou jea!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

ima galerija slika u oblaku, face integracija s iosom 6 je odlicna, sve mozes djelit i tako, ima i integracija s twitterom. dosta su poboljsali te mogucnosti drustvenih mreza na iosu 6.

14 godina
Iphone 5
ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 23:49 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel možda ima ko kakvu informaciju kad stiže nova pošiljak iPhona 5 u Vip centre? Hvala

PES.. FM..
16 godina
Iphone 5

rekli su sredinom ovog mjeseca. imaju oni mobitela i sad samo ne u centrima nego sad dostavljaju onima koji su predbiljezbu napravili, idu na kucne adrese.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel ima kakvih novosti vezanih uz dolazak iPhona 5 u centre?

PES.. FM..
16 godina
soja kaže...

I dalje nista??
PES.. FM..
15 godina
neaktivan
soja kaže...
soja kaže...

I dalje nista??

Pričao mi je jedan tip (od njega je moj brat kupio iPhone 5), da je on narucio iP5 preko t-mobile web shopa i dosao mu je za 3 dana hp expresom!!!

Neznam kako to funkcionira u t-mobile-u, ali isplati se probati

16 godina
neaktivan
Iphone 5

Jbg, u TM-u nema 50% popusta na mobitele kao u Vip-u, pa nije čudo da ih ima.

General, we are surrounded! Great, we can attack from any direction! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 5

t mobile ne šalje hp expressom

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Iphone 5

Pozdrav :) ima kakvih novosti možda? Nadam se da će iPhone brzo stići, predbilježena sam, a nadam se da će doći prije Božića :/

0 3 hvala 0
15 godina
Iphone 5

jel zna netko nešto o ovome liku? ne znam jel muljaža

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
freddie kaže...

jel zna netko nešto o ovome liku? ne znam jel muljaža

oglas je taj već izbrisan

13 godina
Iphone 5
Ima li koja aplikacija koja kontorlira RAM-e, rad procesora i sl. ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Iphone 5

Može li mi netko odgovoriti koliko dugo traje prvo punjenje iPhonea 5?

Hvala :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iphone 5

Ovo izgleda vrlo lijepo, nadam se da je isto tako i kvalitetno {#} !!!!

LINK;  http://blog.gsmarena.com/the-al13-is-a-high-quality-aluminum-bumper-for-the-iphone-5-thats-getting-kickstarter-funding/

ATJ Lučko
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 20:17 (ATJLučko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 5

BF3 nick:FlasHard3
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 5:36 (BobbyZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dal ima iphone 5 skener za otisak prsta??
PES.. FM..
16 godina
soja kaže...

koji mobitel ima?

16 godina
mar123 kaže...
soja kaže...

koji mobitel ima?

iskreno ne znam koji ima, ali čitam po netu da iphone 5 ima otisak prsta za otključavanje pa me zanima dal je to istine ili ne

PES.. FM..
16 godina
Iphone 5

nije istina, postoje lazni programi koji sluze za foru.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
Iphone 5

Evo dobio neki dan iphone 5 - crni - 16 gb.

Super je, odlican je, brz je, itd itd..

Posto ga mogu prodati da si mogu kupiti nesto sto ne treba itunes i sto ne brise cracked aplikacije kad ga spojim na itunes i sto mogu bilo koji mp3 oznaciti i "use as ringtone" itd ?

ja

2 2 hvala 0
15 godina
Iphone 5
Kako postavit preusmjerenje poziva sa 4s na iphone 5.??
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iphone 5

Pozdrav,

Imam problem sa prijenosom podataka...

T-mobile mi stalo salje poruke koje glase: Iznos na Simpa racunu nedovoljan je za prijenos podataka. Ta prijenos podataka potrebno je nadoplatiti Simpa racun.
Dali mi moze neko pomoci kako da iskljucim taj prijenos podataka jer mi to samo skida pare sa racuna.
Ugl. na net se prispajam samo pomocu wirlesa.

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Iphone 5

iskljuci mobilne podatke

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice