Svo googlanje mi izbacuje jedan te isti rezlutat, iPhone mora biti jailbreakan, malo se proprtlja po sistemskim datotekama uredjaja i mobitel ce raditi na 2G/3G nacinu, LTE nece ni pokusavat nac.
Iphone 5
- poruka: 949
- |
- čitano: 249.277
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci nista bez jailbreaka, jel isina kada se uradi jailbreak da baterija traje krace?
Znaci nista bez jailbreaka, jel isina kada se uradi jailbreak da baterija traje krace?
Zavisi od uredjaja do uredjaja, al opet zavisi koje tweakove koristis sa Cydie i koliko sveukupno koristis mobitel.
Preporuca se formatirati bateriju nakon svakog jailbreaka, i skidanja istog sa mobitela.
Znaci cekati da se mobitel isprazni do te razine da crkne, ostaviti ga tako pola sata, onda ga bez prestanka puniti do 100% i ostaviti sat-sat i pol na punjacu kasnije, i onda ga kasnije normalno koristiti.
Pa meni bi za 5s bilo potrebno samo tweak da mogu ugasiti 3g mrezu.
E pa to me i zanimalo jer kod mene je 3g mreza ocajna pa sam zato i pitao jer sam u zabiti kako ti kazes hahah
znaci iphone sam ode na edge ako nema 3g :D
Prati upute koje sam ti dao u gornjem postu u linku, cinit ce ti se ispocetka malo komplicirano al samo prati i sve ce oke bit. :)
E pa to me i zanimalo jer kod mene je 3g mreza ocajna pa sam zato i pitao jer sam u zabiti kako ti kazes hahah
znaci iphone sam ode na edge ako nema 3g :D
To radi svaki mobitel, jedino neki Kinezi malo lošije kuže kad ima, a kad nema 3G signala.
Valjda su zato i makli tu opciju da se deaktivira 3G.
Roulout je 17.09.
Sad kada će točno krenuti, ne znam.
Veceras od 19 sati prema nasoj vremenskoj zoni je iOS 8 dostupan za update!
meni i na mobu daje error i na itunes, znate li u cemu je prblem mozda preopterecenje?
Ja dobivam isto upozorenje, vjerovatno su serveri preoptereceni.
Sad radim downgrade sa iOS 8 GM na iOS 7.1.2 da update bude potpun, napravit update i kasnije povuci backup sa iClouda.
AD: Nakon vracanja na 7.1.2, iTunes je automatski ponudio update, trenutno je download u tijeku i uskoro rokam iOS 8!
Onda si isao ili preko iTunesa ili imas dovoljno memorije u mobu. Ja sam napisao da je tako za 5s, mozda za 5 treba manje posto nije 64bitni OS. Inace, kakvi su dojmovi?
Stavio ios 8 na 5c i neznam kako upaliti swift tipkovnicu i nemam u porukama mikrofon za slati govorne poruke. dali netko zna zasto kako?
Nasao sam da govorne moruke rade samo na imessage. samo neznam za swift kako namjestit i dali radi to kod nas.
Stavio ios 8 na 5c i neznam kako upaliti swift tipkovnicu i nemam u porukama mikrofon za slati govorne poruke. dali netko zna zasto kako?
Nasao sam da govorne moruke rade samo na imessage. samo neznam za swift kako namjestit i dali radi to kod nas.
Pretpostavljam da si ju skinuo sa app storea? Nakon toga pokreneš applikaciju i tam ti pišu upute. Uglavnom Settings - general - keyboard- keyboards - add new keyboard - swiftkey.
5Gb slobodne memorije. LOL
Znaci ja sa 5icom i sa 16gb sam truba. Imam 3.5gb u slikama i video i sitno nesto pjesama,par aplikacija i ostao na 6.7Gb free. Znaci stavim ovaj iOS i aj bok. Pazi sta slikas i skidas..
Meh..
Znaci ja sa 5icom i sa 16gb sam truba. Imam 3.5gb u slikama i video i sitno nesto pjesama,par aplikacija i ostao na 6.7Gb free. Znaci stavim ovaj iOS i aj bok. Pazi sta slikas i skidas..
Meh..
Meni je iOS 8 zauzeo 500 MB više nego iOS 7. 5GB mu možda treba slobodno za raspakiravanje i instalaciju.
Meh..
Jesi probao prebaciti svoje "stvari" u iCloud?!?!
Meh..
Photo- 3.2GB
Face- 284MB
Music-174mb
WhatsApp-161mb
Viber-130mb
Jutarnji-101mb
Messenger-73.5mb
YT-73.1mb
Chrome-63mb
Vecernji-61.8mb
Photobucket-61mb
Mail-46.3mb
AccuWeather-45.7mb
TeamViewer-43.4mb
PowerGrid-35.5mb
Njuskalo-23mb
24sata-22.5mb
I ostatak je jos par aplikacija do 20mb max
Storage-6.7Gb avaliable 6.5GB USED
Zato me i zanima dali ios 8 uzima 5gb ili ne.
Jer ako uzima 5gb,nema smisla. Ja nemam mjesta vise za nista a nemam uopce puno aplikacija i slika/videa.
jedno pitanje, može li se ugraditi u iPhone 5 jača baterija od ove postojeće 1440 mah? jel to uopće preporučljivo ili?
šta točno predstavlja ovaj case?
iOS nema kalibraciju za ostale baterije.
Praktički ako imaš sreće da OS i uređaj prihvati batku, ostat ćeš na 1% još onoliko koliko extra kapaciteta baterija ima.
No opet, koristiti iOS7 na 1% i 50% nije isto, mislim da automatski ide u low-power mode.
Meh..
Photo- 3.2GB
Face- 284MB
Music-174mb
WhatsApp-161mb
Viber-130mb
Jutarnji-101mb
Messenger-73.5mb
YT-73.1mb
Chrome-63mb
Vecernji-61.8mb
Photobucket-61mb
Mail-46.3mb
AccuWeather-45.7mb
TeamViewer-43.4mb
PowerGrid-35.5mb
Njuskalo-23mb
24sata-22.5mb
I ostatak je jos par aplikacija do 20mb max
Storage-6.7Gb avaliable 6.5GB USED
Zato me i zanima dali ios 8 uzima 5gb ili ne.
Jer ako uzima 5gb,nema smisla. Ja nemam mjesta vise za nista a nemam uopce puno aplikacija i slika/videa.
Ja sam morao imati 4,7 napravio sam 5,0 slobodno da ga instaliram na 5c i sad kad se instalirao imam 4,6 slobodno.
Tako da nemas brige ostat ce ti dovoljno. treba mu toliko da se raspakira i instalira, to je preko OTA.