Iphone 5

poruka: 949
|
čitano: 249.294
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Iphone 5

Svo googlanje mi izbacuje jedan te isti rezlutat, iPhone mora biti jailbreakan, malo se proprtlja po sistemskim datotekama uredjaja i mobitel ce raditi na 2G/3G nacinu, LTE nece ni pokusavat nac.

iPhone 4S, iOS 7.1.2

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Iphone 5

Znaci nista bez jailbreaka, jel isina kada se uradi jailbreak da baterija traje krace?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Iphone 5
Ivan17 kaže...

Znaci nista bez jailbreaka, jel isina kada se uradi jailbreak da baterija traje krace?

Zavisi od uredjaja do uredjaja, al opet zavisi koje tweakove koristis sa Cydie i koliko sveukupno koristis mobitel.

Preporuca se formatirati bateriju nakon svakog jailbreaka, i skidanja istog sa mobitela.

Znaci cekati da se mobitel isprazni do te razine da crkne, ostaviti ga tako pola sata, onda ga bez prestanka puniti do 100% i ostaviti sat-sat i pol na punjacu kasnije, i onda ga kasnije normalno koristiti.

iPhone 4S, iOS 7.1.2
11 godina
Iphone 5
Ja imam 5s mozes iskljucit 4g. 3g nemozes ugasiti ali ja ne kuzim zasto bi ga gasio? Ako ce ri nac 3g radit ce na 3g ako nece nac radit ce ti na edge. Uglavnom ne kuzim sto tu tebe tocno muci? Eh da i vjeruj mi iphone ti odlicno lovi signal. Doma imam lumiu 930, htc 8x,htc one m7 i htc one m8 svi na tmobile pretplati iphone u mojoj kuci radi na 4g i leti a ostali na E ponekad na H i to rijetko. Eh da zivim u zabiti :)

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Iphone 5

Pa meni bi za 5s bilo potrebno samo tweak da mogu ugasiti 3g mrezu.   

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

E pa to me i zanimalo jer kod mene je 3g mreza ocajna pa sam zato i pitao jer sam u zabiti kako ti kazes hahah

znaci iphone sam ode na edge ako nema 3g :D

10 godina
neaktivan
Iphone 5

Prati upute koje sam ti dao u gornjem postu u linku, cinit ce ti se ispocetka malo komplicirano al samo prati i sve ce oke bit. :)

iPhone 4S, iOS 7.1.2

0 0 hvala 0
12 godina
Ivan17 kaže...

E pa to me i zanimalo jer kod mene je 3g mreza ocajna pa sam zato i pitao jer sam u zabiti kako ti kazes hahah

znaci iphone sam ode na edge ako nema 3g :D

To radi svaki mobitel, jedino neki Kinezi malo lošije kuže kad ima, a kad nema 3G signala.

Valjda su zato i makli tu opciju da se deaktivira 3G.

11 godina
Iphone 5
I kad mozemo ocekivati ios8 na 5 i 5s?

0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...
I kad mozemo ocekivati ios8 na 5 i 5s?

Roulout je 17.09.

Sad kada će točno krenuti, ne znam.

10 godina
neaktivan
Iphone 5

Veceras od 19 sati prema nasoj vremenskoj zoni je iOS 8 dostupan za update!

iPhone 4S, iOS 7.1.2

1 0 hvala 0
11 godina
Iphone 5
Evo meni skida ios8 dosao je. Pa ako zelite stavite skidat ima 1.1gb

0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 5
Evo ga stigao. Meni na 5s zahtjeva 5.8 GB slobodne memorije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Iphone 5

meni i na mobu daje error i na itunes, znate li u cemu je prblem mozda preopterecenje?

[eune- SkumbagBrlinjo] [xfire- k4zii] [battlenet- SkumbagBrle#2207] [origin- itSUGARfree]
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 19:33 (ProTeinZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iphone 5

Ja dobivam isto upozorenje, vjerovatno su serveri preoptereceni.

Sad radim downgrade sa iOS 8 GM na iOS 7.1.2 da update bude potpun, napravit update i kasnije povuci backup sa iClouda.

AD: Nakon vracanja na 7.1.2, iTunes je automatski ponudio update, trenutno je download u tijeku i uskoro rokam iOS 8! {#}

iPhone 4S, iOS 7.1.2
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 19:39 (Psych0).

1 0 hvala 1
11 godina
Iphone 5
Meni je skinulo bez poteskoca samo sto je dugo trajalo. Mobitel radi super ko i prije a sad proucavam nove stvari. Meni nije nis zahtjevalo 5.8 gb slobodne memorije.

0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...
Meni je skinulo bez poteskoca samo sto je dugo trajalo. Mobitel radi super ko i prije a sad proucavam nove stvari. Meni nije nis zahtjevalo 5.8 gb slobodne memorije.

Onda si isao ili preko iTunesa ili imas dovoljno memorije u mobu. Ja sam napisao da je tako za 5s, mozda za 5 treba manje posto nije 64bitni OS. Inace, kakvi su dojmovi?
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 21:21 (assassin.st).
11 godina
Iphone 5
I ja imam 5s. Isao sam u postavke i azuriranje softvera. A gle rek 15-20min prckam po mobu mogu rec da se zagrijao kad je to radio koda je u mikrovalnoj bio :) Tam di gasis aplikacije sad imas ljude s kojima si tadnje kontaktirao recimo to mi se svida skuzit ces cim to otvoris. A nema tu nekih posebnih novosti sve skoro isto izgleda jedino mi je malo ruzno ono kad povuces po ekranu od dole prema gore di se brightness srela i wifi pali ono staro mi ljepse bilo. Eh da i imam osjecaj da cak malo brze radi ak je to moguce

0 1 hvala 0
12 godina
Iphone 5
Stavio sam na iPadu, nije lose, u Safariju ima izmjena kod iPada, i to sto si vec naveo. iPhone ce pricekati malo s updateom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iphone 5
Siri dictation kuži hrvatski. Drugim riječima možete mailove, poruke izdiktirati. I dosta dobro kuži.
I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Iphone 5

Stavio ios 8 na 5c i neznam kako upaliti swift tipkovnicu i nemam u porukama mikrofon za slati govorne poruke. dali netko zna zasto kako?

Nasao sam da govorne moruke rade samo na imessage. samo neznam za swift kako namjestit i dali radi to kod nas.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2014 23:45 (brkan83).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Evo i ja upravo diktiram sa IPhonea 5... Stvarno dobro radi... Mačići i pilići skakuću po šumici... Evo, čak i to kuži... Lijepo...
16 godina
neaktivan
brkan83 kaže...

Stavio ios 8 na 5c i neznam kako upaliti swift tipkovnicu i nemam u porukama mikrofon za slati govorne poruke. dali netko zna zasto kako?

Nasao sam da govorne moruke rade samo na imessage. samo neznam za swift kako namjestit i dali radi to kod nas.

Pretpostavljam da si ju skinuo sa app storea? Nakon toga pokreneš applikaciju i tam ti pišu upute. Uglavnom Settings - general - keyboard- keyboards - add new keyboard - swiftkey.
13 godina
Iphone 5

5Gb slobodne memorije. LOL

Znaci ja sa 5icom i sa 16gb sam truba. Imam 3.5gb u slikama i video i sitno nesto pjesama,par aplikacija i ostao na 6.7Gb free. Znaci stavim ovaj iOS i aj bok. Pazi sta slikas i skidas.. 

Meh..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
drahic kaže...

Znaci ja sa 5icom i sa 16gb sam truba. Imam 3.5gb u slikama i video i sitno nesto pjesama,par aplikacija i ostao na 6.7Gb free. Znaci stavim ovaj iOS i aj bok. Pazi sta slikas i skidas.. 

Meh..

Meni je iOS 8 zauzeo 500 MB više nego iOS 7. 5GB mu možda treba slobodno za raspakiravanje i instalaciju.

13 godina
drahic kaže...

Meh..

Jesi probao prebaciti svoje "stvari" u iCloud?!?!
ATJ Lučko
13 godina
ATJLučko kaže...
drahic kaže...

Meh..

Photo- 3.2GB

Face- 284MB

Music-174mb

WhatsApp-161mb

Viber-130mb

Jutarnji-101mb

Messenger-73.5mb

YT-73.1mb

Chrome-63mb

Vecernji-61.8mb

Photobucket-61mb

Mail-46.3mb

AccuWeather-45.7mb

TeamViewer-43.4mb

PowerGrid-35.5mb

Njuskalo-23mb

24sata-22.5mb

I ostatak je jos par aplikacija do 20mb max

Storage-6.7Gb avaliable   6.5GB USED

Zato me i zanima dali ios 8 uzima 5gb ili ne.

Jer ako uzima 5gb,nema smisla. Ja nemam mjesta vise za nista a nemam uopce puno aplikacija i slika/videa.

12 godina
neaktivan
Iphone 5

jedno pitanje, može li se ugraditi u iPhone 5 jača baterija od ove postojeće 1440 mah? jel to uopće preporučljivo ili?

EDIT: http://www.ebay.com/itm/For-iPhone-5-5S-5C-2200mAh-External-Battery-Backup-Battery-Charging-Stand-Case-/251648578690?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item3a976c9482

šta točno predstavlja ovaj case?

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.9.2014 13:15 (zvone9489).

0 0 hvala 0
16 godina
Iphone 5

iOS nema kalibraciju za ostale baterije.

Praktički ako imaš sreće da OS i uređaj prihvati batku, ostat ćeš na 1% još onoliko koliko extra kapaciteta baterija ima.

No opet, koristiti iOS7 na 1% i 50% nije isto, mislim da automatski ide u low-power mode.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr

0 0 hvala 0
12 godina
drahic kaže...
ATJLučko kaže...
drahic kaže...

Meh..

Photo- 3.2GB

Face- 284MB

Music-174mb

WhatsApp-161mb

Viber-130mb

Jutarnji-101mb

Messenger-73.5mb

YT-73.1mb

Chrome-63mb

Vecernji-61.8mb

Photobucket-61mb

Mail-46.3mb

AccuWeather-45.7mb

TeamViewer-43.4mb

PowerGrid-35.5mb

Njuskalo-23mb

24sata-22.5mb

I ostatak je jos par aplikacija do 20mb max

Storage-6.7Gb avaliable   6.5GB USED

Zato me i zanima dali ios 8 uzima 5gb ili ne.

Jer ako uzima 5gb,nema smisla. Ja nemam mjesta vise za nista a nemam uopce puno aplikacija i slika/videa.

Ja sam morao imati 4,7 napravio sam 5,0 slobodno da ga instaliram na 5c i sad kad se instalirao imam 4,6 slobodno.

Tako da nemas brige ostat ce ti dovoljno. treba mu toliko da se raspakira i instalira, to je preko OTA.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice