Iphone 4s žuta mrlja

poruka: 8
|
čitano: 10.159
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Iphone 4s žuta mrljica na ekranu
Ovako,kupila sam Iphone 4s rabljeni i primijetila u gornjem lijevom uglu žutu mrljicu,nije jako velika... Zanima me šta je to? Kako riješiti? Dal spada pod garanciju?
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Re: Iphone 4s žuta mrljica na ekranu

To je mrlja od adeziva tj ljepila s kojim se ljepi staklo na ekran, ako se mobitel dosta ugrije adeziv se doslovno moze poceti topiti i zbog toga pozuti.  Zna se dogoditi na mnogim smartphoneima. 

Rijesiti se moze da se zamjeni digitizer/staklo ali to inace spada pod garanciju i trebas dobiti novi u zamjenu.

Izvor : Imao i sam isti problem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2014 20:03 (fade).
17 godina
Iphone 4s žuta mrlja

boljka prvoj seriji 4s-a.

Ride or die, remember?
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Iphone 4s žuta mrlja
Jbg bas me dopao... Čitala sam za 4 da to ima al nisam znala da ima i 4s.. Nije to jako velika mrlja al bojim se da se ne proširi,. Ima još garanciju pa ću ga odnijeti u t mobile.. Inače Mob osim toga sve je drugo super,čak ni srednja tipka ne steka:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Iphone 4s žuta mrlja

tak ima i moj otac tu prvu verziju i kad stavim svoj i njegov 4s jedan pokraj drugoga primjeti se da je njegov ekran zuci.

Ride or die, remember?
15 godina
neaktivan
Iphone 4s žuta mrlja
Za to da je ekran žuči ne znam,meni je ekran bijeli a gore lijevo u cosku cca 1x0,5cm žuta crtica
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Iphone 4s žuta mrlja

razumijem te. ali velim za usporedbu

Ride or die, remember?
15 godina
neaktivan
Iphone 4s žuta mrlja

To kao sa slike ne mogu provjeriti jer nemam jos jedan iphone da usporedim ali cini mi se ekran poprilicno bijel.
Ono sto sam navela je sto mi se pojavi u gornjem lijevom cosku zuta mrljica-crtica...
Danas sam skuzila da mrlja nije uvijek, samo se pojavi nakon par minuta koristenja mobitela-znaci kad se mob malo zagrije, naravno vidi se na svjetlim - bijelim pozadinama... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice