IPhone 4 - 50% akcija

poruka: 48
|
čitano: 11.895
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
IPhone 4 - 50% akcija

kako sad tmobile stoji s iphonima u ovoj 50% popusta ponudi? uzeo bih ga u tarifi i75 gdje dode 1800 KN, znaci ako je onda tih 50% ispadne mi 900 KN i ako bih jos dodao svoji 6000 bodova ispalo bi nekih 600-700 KN jel tako? ali problem je dostupnsot iphona i dali bi oni meni posudili jos 700 bodova koji mi fale da bi dosado do 6000 bodova jer trenutno imam 5299 bodova? ima netko mozda iskustva pa je isto tako uzeo ili je nedavno pitao u tceentrima za iphone...

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: IPhone 4 - 50% akcija
definho kaže...

kako sad tmobile stoji s iphonima u ovoj 50% popusta ponudi? uzeo bih ga u tarifi i75 gdje dode 1800 KN, znaci ako je onda tih 50% ispadne mi 900 KN i ako bih jos dodao svoji 6000 bodova ispalo bi nekih 600-700 KN jel tako? ali problem je dostupnsot iphona i dali bi oni meni posudili jos 700 bodova koji mi fale da bi dosado do 6000 bodova jer trenutno imam 5299 bodova? ima netko mozda iskustva pa je isto tako uzeo ili je nedavno pitao u tceentrima za iphone...

Do kraja 1.mjeseca ti je akcija ..

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
15 godina
protjeran
IPhone 4 - 50% akcija

koliko ja znam iphone 4 vise nije dostupan vec se treba predbiljezit

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam pitao početkom 1 mjeseca i predbilježio sam se i ono samo sam 200 i neki na listi čekanja ako bude bilo sreće dobit ću ga do uskrsa

15 godina
neaktivan
IPhone 4 - 50% akcija

Što ta cijena nije već umanjena za 50%?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
definho kaže...

Ta cijena od 1800kn ti je sa vec uracunatim popustom. Do kraja 1. mjeseca nemas sanse dobit iphone osim preko neke debele veze, dakle ili drugi mob da stignes upast u akciju ili moli boga da produze akciju.

15 godina
IPhone 4 - 50% akcija

ma nije meni tolka zurba, kad god dode neka dode jer imam trenutno iPhone 3G s kojim sam zadovoljan, ali posto se pruza takva prilika zasto ne, jer ionako sam pretplatnik iako bez ugovora, nista me ne kosta da potpisem ugovor i postanem rob na 24 mjeseca...

ali znaci ako bi sada potpisao ugovor i odmah poceo sa tarifom...kada bi iPhone stigao platio bih ga kao da sam ga danas kupio znaci sa tom akcijom bi ga kupio to mislim ili bi ga tada platio tih 1800 KN kojih kosta bez te akcije?

EDIT: aha, znaci to je vec umanjeno za tih 50%, a jbg onda mi jos jedino nada za ovih 6000 bodova preostaje inace bb iPhone...

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 13:30 (definho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IPhone 4 - 50% akcija

On vec kosta 1800 sa akcijom, sta ne?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
IPhone 4 - 50% akcija

malo si krivo izračunao i da daš 6000 bodova  ne možeš ga dobiti ispod 1700 kuna vidi malo link na tarifi   I75

http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12-14.asp?sifra=APIPHONE432GBBLACK

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

3600 kn košta inače sad sa -50% akcijom dođe 1800 kn,ali  t-mobile neće počet isporučivat iphone 4 do kraja akcije jer im se neisplati prodavat mob u pola cijene.To je kao da u auto salonu auto od 20000 eura prodaju za 10000 eura mjesec dana to ne bi napravili i da propadaju

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 13:35 (bla-bla111).
16 godina
protjeran
definho kaže...

ma nije meni tolka zurba, kad god dode neka dode jer imam trenutno iPhone 3G s kojim sam zadovoljan, ali posto se pruza takva prilika zasto ne, jer ionako sam pretplatnik iako bez ugovora, nista me ne kosta da potpisem ugovor i postanem rob na 24 mjeseca...

ali znaci ako bi sada potpisao ugovor i odmah poceo sa tarifom...kada bi iPhone stigao platio bih ga kao da sam ga danas kupio znaci sa tom akcijom bi ga kupio to mislim ili bi ga tada platio tih 1800 KN kojih kosta bez te akcije?

1800kn kosta sa akcijom!

Ne mozes potpisati ugovor i zapoceti pretplatu ako nemaju mobitel, oni ti moraju odma predat mobitel. To sta bi ti bio voljan platit odma pa ga cekat nazalost nema veze.

15 godina
neaktivan
IPhone 4 - 50% akcija

Ne možeš potpisati ugovor i kasnije dobiti telefon.Što se tiče predbilježbe na to zaboravi, jer ja ga čekam mjesecima.Sva sreća da sam se predbilježio i u Vip-u i tamo sam ga brzo dobio.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 13:34 (no tengo dinero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
IPhone 4 - 50% akcija

ma mislio sam na 16 GB, a ne na 32 GB...

a kako stoje sa iPhonom 3GS? on je vec nedobavljiv uopce ili?

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad sam ja pito na početku mjeseca mjesto iphonea 4 nudili su mi taj iphone3gs jer je iphone 4 nedobavljiv

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 13:39 (bla-bla111).
15 godina
neaktivan
IPhone 4 - 50% akcija

Iphone 4 (16gb) u tarifi i75 sa popustom košta 1748 kuna.Što ti od ovoga nije jasno?

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 13:39 (no tengo dinero).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
definho kaže...

Eh, zaboravi da ćeš ga uloviti na vrijeme.

Akcija ti traje do 14.2. a na iPhone 4(što 16 što 32 GB) čeka preko 15 tisuća ljudi (provjereno) a na skladišta dolaze u malim količinama.

Također, cijene koje su izražene na stranicama su cijene s već uračunatim popustom od 50% (koji vrijedi samo uz obavezno trajanje pretplatničkog odnosa na 24 mjeseca).

6000 bodova ti je 400kn popusta, ali sumnjam da će ti dati bodove na kredit, jer se oni inače dodjeljuju samo višim segmentima (čitaj: ljudima koji imaju mjesečne račune po 500-600kuna)

EDIT: Što se tiče 3GS-a, on je dobavljiv, baš sam neki dan gledao, po jednom T-centru čeka max. 5 ljudi, negdje nitko (recimo u Garden Mallu u Dubravi)   ali s tim da ima samo 8GB modela.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 13:46 (FlyBoy).
15 godina
neaktivan
IPhone 4 - 50% akcija

Za kupit iphone u t-mobile-u treba imati štelu, ako je nemate zaboravite na iphone 4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
IPhone 4 - 50% akcija

ma uzeo bi ja onda odmah taj 3Gs samo kada bi mi dali tih 700 bijesnih bodova, a kada se sve zbroji racuni su po 400 kuna (net+halo+mobitel)...

jel ima netko da su im posudili tak malo bodova, jer mislim da tih 700 i nije bas nesto previse jer sam cuo da i po vise posuduju...

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma najrađe bi odusto od iphone 4 i prijavio se odmah za iphone 5

15 godina
neaktivan
definho kaže...

ma uzeo bi ja onda odmah taj 3Gs samo kada bi mi dali tih 700 bijesnih bodova, a kada se sve zbroji racuni su po 400 kuna (net+halo+mobitel)...

jel ima netko da su im posudili tak malo bodova, jer mislim da tih 700 i nije bas nesto previse jer sam cuo da i po vise posuduju...

Nazovi ih, pa pitaj{#}

17 godina
neaktivan
definho kaže...

Provjerit ću sutra na poslu, ali znam da je maksimala što posuđujemo 12000 bodova, i to za dugogogodišnje korisnike, i poslovnjake.

A iPhone 3Gs ti je i bez tih bodova ima dosta prihvatljivu cjenu, iako ja iskreno ne bih uzimao manje od i150 tarife. Dobiš 150min, i 1GB GPRS-a, a naravno prvih godinu dana plaćaš 50% manje na mjesečnu naknadu (umjesto 150 plaćaš 75kn) a dodatne troškove (25 lipa za uspostavu poziva i RF) plaćaš normalno, tako da te račun ispadne oko 100kn, čak i ako dosta telefoniraš.

Eto, ako hoćeš reci koji ti T-centar paše pa ti ja sutra pogledam koliko ljudi čeka, i kakvo je stanje s količinom. Iako, ponavljam, za 3Gs se u pravilu ne čeka.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
IPhone 4 - 50% akcija

e hvala care, ja bih to uzimao u kutini...

znaci preporucas mi da idem na tarifu i150 i onda bude pola cijene iducih godinu dana? znaci placat cu 75 kn? ako je tako onda bih uzeo odmah pa ako mozes onda mi sutra provjeris kako u kutini stoje iPhone 3Gs...

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
bla-bla111 kaže...

Ja sam pitao početkom 1 mjeseca i predbilježio sam se i ono samo sam 200 i neki na listi čekanja ako bude bilo sreće dobit ću ga do uskrsa

A u kojem T-mobajlu si bio?

15 godina
neaktivan
CROifer kaže...
bla-bla111 kaže...

Bio sam u centru tamo kod cvjetnog trga

15 godina
protjeran
bla-bla111 kaže...
CROifer kaže...
bla-bla111 kaže...

Bio sam u centru tamo kod cvjetnog trga

Normalno da nema mobitela,moj kolega je dobio Iphone u Samoboru za 10-12 dana.

15 godina
neaktivan

@croifer

Croifer što mi sada savjetuješ da probam otič u samobor i pitat dal imaju?

15 godina
protjeran
bla-bla111 kaže...

@croifer

Ne jel ih tamo nece imati sljedecnih 20 dana,nego da odes u neki centar dalje od Zagreba...Karlovac,Dugo Selo,Križevci ne znam di imaju centri...

15 godina
neaktivan
CROifer kaže...
bla-bla111 kaže...

@croifer

Ne jel ih tamo nece imati sljedecnih 20 dana,nego da odes u neki centar dalje od Zagreba...Karlovac,Dugo Selo,Križevci ne znam di imaju centri...

Ne znam baš dal bi me stari htio baš odvest do karlovca samo da odem pitat jel imaju.hvala

15 godina
protjeran
bla-bla111 kaže...
CROifer kaže...
bla-bla111 kaže...

@croifer

Ne znam baš dal bi me stari htio baš odvest do karlovca samo da odem pitat jel imaju.hvala

Stvar je u tome da je lista cekanja u Zagrebu 500-600 a izvan 30-40...

15 godina
neaktivan
CROifer kaže...
bla-bla111 kaže...
CROifer kaže...
bla-bla111 kaže...

@croifer

Stvar je u tome da je lista cekanja u Zagrebu 500-600 a izvan 30-40...

Da al po toj logici bi trebalo bit da šalju više tamo gdje je veča potražnja ,a ne obrnuto

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice