Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 523.127
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Huawei Y300
djdino0402 kaže...
Atomic-7 kaže...
Kako da prebacim.hvala

imas na google play par aplikacija koje ti to rade ili preko kompa sa easy cd extractor npr.

a google play, evo ti link pa vidi koja ti pase da direktno u mobitelu napravis convert

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.MediaConverter&hl=hr

https://play.google.com/store/apps/details?id=tmn.mp3converteraf&hl=hr

https://play.google.com/store/apps/details?id=tmn.mp3converter&hl=hr

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ghostmobile.mediaconverter

hvala :)  probala sam na mobu,ali  nije išlo  baš brzo,onda sam ipak na kompu prebacila u drugi format,trajalo je par minuta

15 godina
Huawei Y300

evo moje kamere, meni  super izgledaju slike,nisu mutne,  ovo je ipak 5 mpx,imala sam ja 2 mobitela sa  2 i 3 mpx,pa sam i tamo bila zadovoljna sa fotićem

http://img89.imageshack.us/img89/3417/svzk.jpg

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Huawei Y300

ja sam ga naručio i jučer mi stigao. prezadovoljan sam s mobom ,stalno je sad spojen na net preko wlan . skype radi perfektno , a youtube clipove vrti bez štekanja. do sad sam imao iphone 3  , tako da nemam velike zahtjeve. kamera je solidna i napravio 20ak fotki za njuskalo.hr

franc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Huawei Y300

Jeste li uspjeli naći kakav dobar screen protector tj. da ga se lako stavlja i da od prve nema onih mjehurića. Ima svakakvih jeftinih protectora ali je nemoguće stavit ih savršeno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
danire01 kaže...

Jeste li uspjeli naći kakav dobar screen protector tj. da ga se lako stavlja i da od prve nema onih mjehurića. Ima svakakvih jeftinih protectora ali je nemoguće stavit ih savršeno.

Naravno da je moguće, ali se treba potruditi. Ono što ti garaniram da nećeš naći su screen protectori koji ne ostavljaju mjehuriće ako ih ne stavljaš na pravi način.

Dakle, dobro dobro očistiš mobitel i pažljivo gledaš da nikakva čestica prašine ne padne na staklu tijekom postupka. Uzmeš nekakvu kreditnu karticu ili osobnu i kada otvoriš dio folije, samo ga odguraš do kraja s karticom. Samo treba paziti da ga dobro centriraš i sigurno neće biti nikakvih mjehurića.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
17 godina

kolike su šanse da će taj iz t mobile raditi sa bonbon karticom? ipak su ista firma, pretpostavljam da ne bi trebalo biti problema..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
neaktivan
nixass kaže...

kolike su šanse da će taj iz t mobile raditi sa bonbon karticom? ipak su ista firma, pretpostavljam da ne bi trebalo biti problema..

Radit će 100 %. Meni su svi mobovi do sad iz t mobile-a radili na bon bonu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 18:15 (krayz1e).
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Evo fotki snimljenih sa huawei y300, identicne, snimljene 2x, nekad uspije izostriti kak spada, al u vecini slucajeva ispadne mutna.... ima li jos tko takav problem i kako ga rijesiti?

[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
djdino0402 kaže...

Evo fotki snimljenih sa huawei y300, identicne, snimljene 2x, nekad uspije izostriti kak spada, al u vecini slucajeva ispadne mutna.... ima li jos tko takav problem i kako ga rijesiti?

na umjetnom svjetlu i moj casio exilim dig. fotoaparat napravi mutnu fotku. fotke vani ispadaju solidno , upravo u parku fotkao svog sina

franc
15 godina
neaktivan
franc_32 kaže...
djdino0402 kaže...

na umjetnom svjetlu i moj casio exilim dig. fotoaparat napravi mutnu fotku. fotke vani ispadaju solidno , upravo u parku fotkao svog sina

ma sve ok, ali moj fotoaparat, odnosno leca u ovom mobitelu ko da se na trenutak zblesira, bilo vani ili unutra, svejedno, dakle, upalim fotoaparat, slika ok, za 5 sekundi iz cistog mira sama od sebe se zamuti i ne moze vise fokusirati kak spada... jel ima itko jos taj problem? onda palim gasim par puta aplikaciju da bi ponovno dosao k sebi i onda neko vrijeme radi, pa se opet zblesira. probao sam druge aplikacije kamere sa google playa ali ista stvar... i kod snimanja videa i kod fotografiranja... zato velim da je kamera banana... ima li jos tko takav slucaj ili sam bas ja pogodio telefon s greskom....?

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 22:08 (djdino0402).
15 godina
Nemam taj problem kod mene sve normalno
14 godina
neaktivan
krayz1e kaže...
nixass kaže...

Radit će 100 %. Meni su svi mobovi do sad iz t mobile-a radili na bon bonu.

Ja sam baš razgovaro s t-comom i pitao sam dali mogu dobiti odham, besplatno kod za otključati taj telefon, i rekli su da mogu. 

17 godina
djdino0402 kaže...
franc_32 kaže...

ma sve ok, ali moj fotoaparat, odnosno leca u ovom mobitelu ko da se na trenutak zblesira, bilo vani ili unutra, svejedno, dakle, upalim fotoaparat, slika ok, za 5 sekundi iz cistog mira sama od sebe se zamuti i ne moze vise fokusirati kak spada... jel ima itko jos taj problem? onda palim gasim par puta aplikaciju da bi ponovno dosao k sebi i onda neko vrijeme radi, pa se opet zblesira. probao sam druge aplikacije kamere sa google playa ali ista stvar... i kod snimanja videa i kod fotografiranja... zato velim da je kamera banana... ima li jos tko takav slucaj ili sam bas ja pogodio telefon s greskom....?

Ja sam jucer dobio uredjaj i koliko mi se cini, jer nisam bas neki strucnjak za fotke a i ta me mogucnost i funkcija telefona bas ne sekira previse, kod mene je sve u redu. Maloprije sam otpucao par slika sa prozora, sarao sam telefon lijevo-desno i nista se nije zamucivalo tj. fokusiralo je bez problema. Nazalost moguce je da si dobio telefon sa greskom.

15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Kod mene ponekad fokusira ok, napravim i do 5-6 fotki i sve ok i onda odjednom usmjerim negdje drugdje i pokusa fokusirati i zamuti se, ne vrati se. Tad sam probao staviti prst ispred kamere, na nekih 15 cm udaljenosti, prst je fokusiran tip top a sve ostalo zamagljeno. ko da mu je netko macro ukljucio. Probaj malo duze ostaviti kameru upaljenu i jednostavno usmjeravaj u sve i svasta, ne moras fotkat, samo da odradi autofocus. Zblesira se nakon 2 minute. 

0 0 hvala 0
17 godina

Imate li u postavkama način fokusiranja i u koliko točaka....

Odaberite da se fokusiranje obavlja pritiskom na ekran od željenog predmeta, a samo pritiskom na kameru slika.

Tako možete u svkaom trenutku izbristriti sliku na željenoj točki.

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
15 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Imate li u postavkama način fokusiranja i u koliko točaka....

Odaberite da se fokusiranje obavlja pritiskom na ekran od željenog predmeta, a samo pritiskom na kameru slika.

Tako možete u svkaom trenutku izbristriti sliku na željenoj točki.

Vjeruj mi da sam to trazio odmah, al nema. A pritiskom na ekran fokus uopce ne reagira.

17 godina
djdino0402 kaže...

Kod mene ponekad fokusira ok, napravim i do 5-6 fotki i sve ok i onda odjednom usmjerim negdje drugdje i pokusa fokusirati i zamuti se, ne vrati se. Tad sam probao staviti prst ispred kamere, na nekih 15 cm udaljenosti, prst je fokusiran tip top a sve ostalo zamagljeno. ko da mu je netko macro ukljucio. Probaj malo duze ostaviti kameru upaljenu i jednostavno usmjeravaj u sve i svasta, ne moras fotkat, samo da odradi autofocus. Zblesira se nakon 2 minute. 

Isprobao i vise od par minuta i sve mi ok radi. Pritiskom na ekran pojavi se onaj kvadratic koji pozeleni kada se fokusira i to uredno odradi. I slike cak i nisu nesto losije od mog prethodnog mobitela koji je ima 8M kameru. Naravno pri dnevnom svjetlu.

16 godina
moderator
djdino0402 kaže...

Vjeruj mi da sam to trazio odmah, al nema. A pritiskom na ekran fokus uopce ne reagira.

Ili nešto krivo radiš ili imaš neispravan uređaj

preskoči na 7:50

Fiat Klub Hrvatska -- fiatisti.hr
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ljudovi,jel se isplati uzimat ovaj mob?Vidim da je u Tmobileu 898kn.Uzimam mob do 1500kn i zanima me ima li šta bolje za taj novac,5'' i 5.3'' mi je preveliko pa bih uzeo nesto do 4'' maximalno do 4.3''...

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
djdino0402 kaže...

Ili nešto krivo radiš ili imaš neispravan uređaj

preskoči na 7:50

Radim tocno to. Nula bodova. Kamera radi kak joj se hoce, nekad sve oj, a nekad jednostavno krene nesto fokusirati, ono, priblizi i ne vrati i zato je slika mutna. Onda moram po nekoliko puta gasit i palit kameru i onda je sve ok nekih max. 7 slika i opet. Ide on na servis u ponedjeljak... 

17 godina
kivic15 kaže...

Ljudovi,jel se isplati uzimat ovaj mob?Vidim da je u Tmobileu 898kn.Uzimam mob do 1500kn i zanima me ima li šta bolje za taj novac,5'' i 5.3'' mi je preveliko pa bih uzeo nesto do 4'' maximalno do 4.3''...

1500 na neku pretplatu ili u prepaid paketu?

Ako je na neku manju pretplatu, do 1600 Kn imaš Sony Xperia J - mobitel koji je po hardveru skoro isto što i Huawei Y300.

Drugim riječima, u T-Mobileu do 1500 Kn nema ništa bolje od Ascenda Y300.

Twitter: @191x7
17 godina
djdino0402 kaže...
XXX-Man kaže...
djdino0402 kaže...
Radim tocno to. Nula bodova. Kamera radi kak joj se hoce, nekad sve oj, a nekad jednostavno krene nesto fokusirati, ono, priblizi i ne vrati i zato je slika mutna. Onda moram po nekoliko puta gasit i palit kameru i onda je sve ok nekih max. 7 slika i opet. Ide on na servis u ponedjeljak... 

Da. Izgleda da si imao peh i dobio neispravan primjerak. Kod mene radi bez greske bas kao na videu.

12 godina
neaktivan
191x7 kaže...
kivic15 kaže...

1500 na neku pretplatu ili u prepaid paketu?

Ako je na neku manju pretplatu, do 1600 Kn imaš Sony Xperia J - mobitel koji je po hardveru skoro isto što i Huawei Y300.

Drugim riječima, u T-Mobileu do 1500 Kn nema ništa bolje od Ascenda Y300.

Mislio sam u slobodnoj prodaji(techno market,edigital...) a u tšrota ima jedino xperia z,sgs3,iph5,huawei y300

Nema 'leba bez motike,okopavam narkotike :)
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Molim zanlce da mi odgovore.

Nikako ne mogu obrisati  cijeli imenik iz telefona. kako to napraviti ?

Drugo pitanje se odnosi na prebacivanje kontakata. Imam spremnjene kontakte koje bi zelio prebaciti ( Imenik 15062013.med ) skinuto sa programom Mobile edit. Ima li netko nekakvo rijesenje ?

Hvala unaprijed....

Pozdrav

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ljudi kak vama radi snimanje videa,meni laga cijelo vrijeme dok pomicem mobitel?!

BF3 nick:FlasHard3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Postoji li neka aktivna stranica/forum gdje se mogu vidjeti prilagođeni romovi za ovaj mobitel s eventualnim komentarima.

Našao sam samo jednu španjolsku i neaktivnu temu na modacu.

Za brisanje i dodavanje kontakta koristi Google sinkronizaciju na računalu

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 17:22 (Ag008).
13 godina
Huawei Y300

Da vas pitam noob-ovsko pitanjce,Y300 je u odnosu na G300 slabiji ali noviji model,tj nasljednik slabijeg Y200jel?

0 0 hvala 0
13 godina
evang kaže...

Da vas pitam noob-ovsko pitanjce,Y300 je u odnosu na G300 slabiji ali noviji model,tj nasljednik slabijeg Y200jel?

Y300 je u odnosu na G300 jači  i noviji model, a da li je nasljednik slabijeg Y200, to je diskutabilno. Isto tako nije značajno bolji od G300, ali je bolji.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
17 godina
Huawei Y300

Da li vama radi minecraft? instalirao sam minecraft demo s marketa i neće ga pokrenut. Cijelo vrijeme je crn ekran i ništa se ne događa.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...

Još mi nije došao kod za unlock bootloadera od Huaweia kao ni unlock kod za sim. Navodno je neki praznik tamo pa će mi ga 13-tog isporučit.

Agram servis mi je odgovorio da mogu slobodni stavit softver sa Huaweijeve stranice a unlock kod priznaju jedino ako ga je isporučio operater.

Baš me zanima kako će vidjet razliku ako unlock kod unosim na isti način kao i da mi ga je operater dao a i sam kod je garant isti.

Za bootloader mi nisu ništa odgovorili.

Nego da vas pitam pošto nisam imao nikad posla sa zaključanim bootloaderima, da li je na ovom Havajcu potrebno otključati ga prije nego se ubacuje službeni rom ili se mora otključati samo ukoliko je riječ o custom romovima?

Mislim da sam citao na XDA da ako otkljucas bootloader sluzbeni rom neces moci staviti jer  provjerava dali je otkljucan/zakljucan... [sad bas trazim di sam to nasao pa cu stavit link ako nađem...]

btw

Naletio sam na root bez unlock bootloadera

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.6.2013 0:19 (Keiichi).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice