Da li je netko od vas formatirao sd karticu i radio ext particiju i swap?
Da li vam OS prepoznaje tu "vecu" particiju?
ja sam radio to sve sa MiniTool Partition Wizard Home Edition i sve mi radilo kak spada i kad prištekaš sd karticu u komp ne vidiš samo FAT32 particiju, a onu za ram i onu za aplikacije ne (ak si napravil prek recovery-a te particije)
Jesam stavio sam ga,jedino mi je žao što mi kamera nije 5.0,moželi se nekako to uriktat i kako? na 2.3.6
ne. kad napraviš te particije onda pokreneš program link2sd i pita te u koju particiju očeš stavljati aplikacije i onda odabereš neku ext particiju al ne znam koju (meni je bila ext4) i restartaš mob i otvoriš program i ak te opet pita znači da skripta nije dobro napravljena i tak sprobavaš te ext particije i kad ti bude dobro skripta napravljena kad uđeš u program ne bude te više pital za particiju. sprobavaj nemaš kaj zaribati
a kamera
a kamera
3 mpx i 5 mpx ti je isti drek. nemaš nikakve razlike u kvaliteti slike, samo je rezolucija veća tak da 3 mpx ti je dovoljno, al pogle vjerojatno ima neki fix. potraži na prvoj stranici fix za 5 mpx kameru i kak se stavlja. ja osobno nebi ni stavljal 5 mpx kameru jer niti ne koristim kameru nikad, a i da koristim nebi opet stavil
ok.ak je kvaliteta slike ista nebum se trudio.Hvala
sory skinuo sam tu verziju ali mi to nije to a vidio sam u prvom postu backup na hrvatskom rootan i original tele 2 ali ih nemogu instalirati ubacim taj hr rootani o clocworkmode i sta dalje nemogu ništa. znam da sam već dosadan za to molim za pomoć
hrvatski rootani: moraš odzipat file te ga prebaciti u datoteku na sd kartici clockworkmodrecovery---backup--te stavit unutra ---zatim pokreni restore iz recovery-ja pronađi datoteku hrvatski rutani i to bi trebalo raditi
boban357-ne pričaj gluposti da svi custom romovi imaju bugove,jel nemaju ako ga pravilno staviš
Ja do sad nikada nisam imao problema sa nijednim
Po meni je najjači benru cm i fundowski 4.0,ti romovi rade kao sat,čak i ne duge staze
fundowsky 4.0 je najbolji custom rom sličan stocku,ma da ja više volim cm,radi opcija,pogotovo sad kad je slušalica riješena.
POZDRAV TUBI
hrvatski rootani tele2 rom sa prve stranice je backup,i stavi ga u mapu koju ti je sam recovery napravio kad si ga stavio-clokwork.
kako izbrisati cwm 5026? kad odem na opciju uninstall cwm mob mi se reebota i samo stoji na onom huawei logou??
Procitao sam da je na CM-7 rjesen problem sa slusalicom moze mala pomoc tj. link ili na kojoj je stranici to da ne listam citav forum,nisam lijen malo sam trazio ali nisam jos uspio naci pa ako moze pomoc,ZAMOLJAVAM!!!HVALA
ok. budem ga nadogradio pa šta bude,jesi ga ti radio root na taj 2.3.6 i moželi li se rutat s ovim programom,RecoveryClockmodByZaDkYn.A zar se prvo nestavlja onaj veći fajl iz dload a onda vendor
Moze,licno sam probao i radio je,samo prije nego krenes root udji u postavke>>aplikacije i oznaci NEPOZNATI IZVORI,da stoji kvacica,da te ne zeza instaliranje app super user meni je nije htjelo instalirati bez toga pa sam morao rucno to odraditi,ako zapnes javi se pa ti posaljem jos jednu opciju sa recovery 5.0.2.6 i drugom.zip datotekom meni su obe radile ali ako zapne javi se!POZZZ
nekuzim kako da mu uplatim
Jel može neko stavit link od novog CM, za skinut?
Ima brdo toga na HTCMania, ali nisu svi jednaki i ne rade sve funkcije na njima, jer na nekima ne radi market, gmail...
Sad još testiram, pa nadam se da ću uskoro naći neki dobar CM custom room, i ICS, temu, pa vam stavim linka. ;)
Evo riješio sve.Radi kao urica.Jedino me kod ovih romova zeza što se nemože mob pokrenut sa tipkom za pojačavanje,mrtva neradi na nijednom romu osim originalnom stock.Zato sam ostavio onaj 2.3.6 i super je sve radi i RAM je slobodniji za 40% od predhodne verzije gdje je zapunjen 100%.
imam jedno pitanje, nigdje nisam mogao pronac sto je to kernel i dali je potrebno postavljat kernel od fundowsky-a ako stavljam fundowsky 4 .. ako je dali da stavim kernel standard(711-729) jer uvjek imam oc na 729mhz ili neki jaci
Evo ja sam danas primjetio da mi ne radi vibracija kad mi dođe SMS (nebitno jel uključen zvuk ili bešumni način). Za pozive vibracija radi u oba slučaja..
To mi se događalo na jednom custom ROM-u dok sam imao Galaxy 3 pa sam riješio sa jednom "profiles" aplikacijom sa marketa.
Ima ko kakav prijedlog?
Evo ja sam danas primjetio da mi ne radi vibracija kad mi dođe SMS (nebitno jel uključen zvuk ili bešumni način). Za pozive vibracija radi u oba slučaja..
To mi se događalo na jednom custom ROM-u dok sam imao Galaxy 3 pa sam riješio sa jednom "profiles" aplikacijom sa marketa.
Ima ko kakav prijedlog?
Koji ROM imaš?
Ima ko kakav prijedlog?
Pogledaj u postavkama SMS aplikacije da li je uključena vibracija, ako nije uključi i restartaj mob.
.. moze li tko potvrditi da se slike kontakta ne prikazuju prilikom dolaznog poziva? .. slike su uredno postavljene i vidljive u kontakt listi, no kod poziva se ne vide ..
stock 2.3.6
root
pozz
Ima ko kakav prijedlog?
Pogledaj u postavkama SMS aplikacije da li je uključena vibracija, ako nije uključi i restartaj mob.
Kako se toga nisam sjetio
Uključio sam vibraciju u SMS postavkama i resetirao mob. Sve radi!
Inače gore je Fundowsky v4.0 i Launcher Pro, pa sam mislio da nije bug zbog custom ROM-a.
Imam u 8650-1 neradi mi NFC kad ga ukljućim kaže došlo je do pogreše,moželi se to riješit ili ovaj uređaj to nepodržava? Još me zanima kako se ulazi u bild.prop. Gore je stock 2.3.6 root.
Imam u 8650-1 neradi mi NFC kad ga ukljućim kaže došlo je do pogreše,moželi se to riješit ili ovaj uređaj to nepodržava? Još me zanima kako se ulazi u bild.prop. Gore je stock 2.3.6 root.
pogledaj što piše kad izvadiš bateriju, ako je U8650-1 odnesi u servis i reci da ne radi.
build prop ćeš naći u system folderu, koristi root explorer ili slično.
i ja imam taj rom isto i ne radi mi NFC. i je u8650-1 al ne mislim to nositi nikud. možda je do rom-a
Jel može neko stavit link od novog CM, za skinut?
Ima brdo toga na HTCMania, ali nisu svi jednaki i ne rade sve funkcije na njima, jer na nekima ne radi market, gmail...
Sad još testiram, pa nadam se da ću uskoro naći neki dobar CM custom room, i ICS, temu, pa vam stavim linka. ;)
evo probaj ovaj link i objašnjenje šta je urađeno na romu s druge strane kad već pričamo o fundovskom 4.0 evo šta španjolci misle o njemu a ocjene su odlične i nema potrebe lutat po svijtu ka imamo dobre stvari pod nosom!!! pozz
A znaš li kako se ulazi u build.prop
A znaš li kako se ulazi u build.prop
Otvori Root Explorer, skrolaj do mape (folder) "system" i odaberi mapu, "build.prop" bi trebala biti četvrta stavka po redu odozgo prema dolje, odaberi "build.prop" i drži dok ti se ne pojavi izbornik, kad se pojavi izbornik skrola dolje i odaberi "Open in Text Editor".
I pazi šta radiš
Koji točno ROM-ovi podržavaju NFC? Ja imam 3 u8650, ali samo jedan od njih je u8650-1. Međutim niti u jednom ROM-u nisam vidio postavke za NFC kao što recimo ima Nexus.