Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.057.056
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

gdje ga mogu skinuti

13 godina
neaktivan
kicone kaže...

gdje ga mogu skinuti

pogledaj par postova ranije

http://fundowsky.blogspot.com
17 godina

Sad sam naletio na Hawei stranicu i vidio da oni imaju neki Cloud+  (16Gb) za sve korisnike ovog mobitela pa me interesira da li i mi to imamo i da li je netko to isprobao?

http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djigibao kaže...

Sad sam naletio na Hawei stranicu i vidio da oni imaju neki Cloud+  (16Gb) za sve korisnike ovog mobitela pa me interesira da li i mi to imamo i da li je netko to isprobao?

Ja sad razmišljam da stavim stock ROM da isprobam, jer do tog apk se može doći samo preko Hi Space-a. Skinua sam par tih Cloud+ koji su sa Ascenda i Ideosa ali nakon instalacije dobijem samo Force Close.

Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
16 godina

.. malo je OT, dogodilo se jednom na u8650 da mi se dolazni pozivi ne prikazuju po imenu iz kontakata, vec samo broj, a sad ista stvar i na motoroli defy mini .. kontakti su sync s sim karticom i opet isto, jel moguce da mu smeta to sto su kontakti u imeniku tipa 095,098, a dolazni poziv +38598? itd ..

pozz i hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fango kaže...

.. malo je OT, dogodilo se jednom na u8650 da mi se dolazni pozivi ne prikazuju po imenu iz kontakata, vec samo broj, a sad ista stvar i na motoroli defy mini .. kontakti su sync s sim karticom i opet isto, jel moguce da mu smeta to sto su kontakti u imeniku tipa 095,098, a dolazni poziv +38598? itd ..

pozz i hvala!

da, moguće je. nađi u local.prop liniju ro.config.hwft_MatchNum= i stavi na 8 ili 9. ako je nema u local.prop dodaj liniju u build.prop. ili sve brojeve piši sa +385.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 14:59 (Fundowsky).
13 godina
protjeran

uspio sam ubaciti room ofical ii to je približno onom  sto je bilo tvornički jedino sto nemam onu trakicu u obavjestima di su bili wi-fi bluetooth itd... da li to mogu nekako ubaciti

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

meni su vratili s servisa takav bez te statusne trake,reklamirao sam ga da gubi mrežu.Kažu da su promijenili software,vidim da su stavili nazad onaj .2.3.3 ali nema one statusne trake ni opcije da se je ukljući.Kad sam ga kupio imao je traku s tom verzijom.Mislim da ga moraš ponovno nadogradit s 2.3.5 ili 2.3.6 mene je strah da mi se ponovo nedogodi da gubi mrežu,onda opet u servis.Reci kako si vratio originalni tele2 rom.? 

13 godina
protjeran

pa našao sam link od room ofical i skinuo ga u rar datoteci koju sam odpakiro na sd karticu.onda ugasiš mob. i izvadis bateriju volume+plus volume- plus tipka za paljenje tj sve tri od jednom i sacekas da odradi svoje i to je to.ali kazem da nije bas onakav kakav je bio nego malo drugačiji

zato tražim ako neko ima beckup od tele2 rooma.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima na prvim postovima originalni tele 2 rom ali neradi onako kako je opisano u postu,ide se preko cwm ali neradi,on bi se trebao nadogradit onako kako si rekao volume - + power. Dali je ovo u predhodnom postu za skinut nadogradnja na 2.3.6  ili je to 2.3.3? Meni bi isto trebao originalni tele 2 ak se opet nešto zblokira da ga mogu vratit kako je bio!

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 17:24 (boban357).
13 godina
protjeran

verzija je 2.3.3

13 godina

Moze li neko da objasni Chainfire 3d i pluggine, koje sta kako.
Hocu da igram HD igre, a dosta njih samo se sruši prilikom pokretanja ili loadinga za ucitavanje nivoa, neko mi rece da ovo moze pomoci?
 Unaprijed hvala.

p.s. Koristim fundowsky 4.0 clockan na 710Mhz

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 1:26 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kicone kaže...

uspio sam ubaciti room ofical ii to je približno onom  sto je bilo tvornički jedino sto nemam onu trakicu u obavjestima di su bili wi-fi bluetooth itd... da li to mogu nekako ubaciti

ne znam čita li se ovaj forum ili što

nađi par postova ranije, stavio sam linkove na original 2.3.6, skini germany verziju, instaliraj dload i vendor i imat ćeš

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 1:41 (Fundowsky).
13 godina
protjeran

sory skinuo sam tu verziju ali mi to nije to a vidio sam u prvom postu backup na hrvatskom  rootan i original tele 2 ali ih nemogu instalirati ubacim taj hr rootani o clocworkmode i sta dalje nemogu ništa. znam da sam već dosadan za to molim za pomoć

13 godina
neaktivan

Ja bih isto tako zamolio da se objasni postupak instaliranja onog tele 2 roma s prvog posta,isto sam odradio, kao što je   kicone odradio i neda mi instalirat na taj način.

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jesi probao staviti ovaj 2.3.6,ako jesi kako ti se čini,što su nadogradili u odnosu na predhodni i dali je šta bolji? Hvala! 

16 godina
boban357 kaže...

Ja bih isto tako zamolio da se objasni postupak instaliranja onog tele 2 roma s prvog posta,isto sam odradio, kao što je   kicone odradio i neda mi instalirat na taj način.

.. kako ne da? .. stavio si na sd karticu fajl dload .. pa na settings-pohranjivanje-nadogradnja softvera? ..

pozz

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 11:27 (fango).
13 godina
neaktivan

ma nema tog fajla dload na originalnom romu iz prvog posta samo neki falovi u rar-u. Jel se mora izvaditi sim kartica kad se radi nadogradnja originalnog stock roma? Pa zar se ne nadograđuje na šemu volume plus minus i power?

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 12:43 (boban357).
14 godina

nikakvo vađenje sim kartice. na memorijsku karticu napravite mapu dload i onda u nju stavite to iz orginalnog roma bez ikakve mape nego samo update.app i upalite mobitel tak da držite tipku za stišati ton i tipku za pojačati ton i onda tek tipku za upaliti mobitel i počinje instalacija. daj čitajte malo

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 12:37 (overlord666).
13 godina
neaktivan

Ma sve 5, ali u tom fajlu s prvog posta gdje piše original tele 2 rom,nema tog fajla update.app ili ja skidam pogrešni,daj mi molim te link gdje da skinem taj update.app (tele 2 rom) Hvala!

13 godina

A zašto ne staviš stock 2.3.6 rom? Ja sam isto dobio 2.3.3 sa mobitelom al update-om na 2.3.6 se vidi osjetna razlika u brzini a ostaje gotovo isti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa nije to problem,stavljao sam romove i imao sam 2.3.3 nadogradio na 2.3.5 e onda mi se desilo da mi je mob znao nakon određenog vremena samo odjavit se s mreže i nemožeš nikog zvat primat i slat poruke i kaže samo hitni pozivi.Kad ga resetiraš radi opet dobro neko vrijeme i onda opet zaglavi.Pokušao sam stavljati svakake romove i opet mi se isto zaglavljivao.Na kraju sam ga poslao na servis s 2.3.3 romom.Oni su mi ga vratili s 2.3.3 ali nema one trake statusa.E sad me strah stavljati opet nešto npr.2.3.6 da se opet ne dogodi.Zato bi volio imat u rezervi taj tele 2 original rom.

14 godina
boban357 kaže...

Ma sve 5, ali u tom fajlu s prvog posta gdje piše original tele 2 rom,nema tog fajla update.app ili ja skidam pogrešni,daj mi molim te link gdje da skinem taj update.app (tele 2 rom) Hvala!

http://www.mediafire.com/?nqmdfcdd49ck5su daj skini i napravi kak sam ti gore napisal i gotovo. kad nasnimaš onda normalno upali mob i ugasi i onda izvadi bateriju i memorijsku karticu i na memorijsku stavi onu datoteku iz vendor mape u mapu na kartici dload i opet ponovi postupak ko da stavljaš rom i to je to.

ak te strah nemoj niš dirati i zaboravi na tu statusnu traku

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 13:16 (overlord666).
13 godina
neaktivan

ok. budem ga nadogradio pa šta bude,jesi ga ti radio root na taj 2.3.6 i moželi  li se rutat s ovim programom,RecoveryClockmodByZaDkYn.A zar se prvo nestavlja onaj veći fajl iz dload a onda vendor

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 13:38 (boban357).
14 godina
boban357 kaže...

ok. budem ga nadogradio pa šta bude,jesi ga ti radio root na taj 2.3.6 i moželi  li se rutat s ovim programom,RecoveryClockmodByZaDkYn.A zar se prvo nestavlja onaj veći fajl iz dload a onda vendor

http://www.huaweidevice.co.in/Downloads/UserGuide/U8650/HUAWEI-Sonic-Software-Upgrade-Procedure.pdf evo čitaj i radi tak. i da imam stock 2.3.6 rom i rootan je jer su mi do*izdili ovi custom rom-ovi jer na svakom je bil neki bug

13 godina
neaktivan

e lega slažem se s tobom.Samo mi još reci kako si ga rutao kojom procedurom onim one click ili onaj drugi sistem instalador.

14 godina

kad sam nasnimal rom stavil sam CWM 5.0.2.6 i napravil ovo: http://android.bswireless.hr/2012/02/huawei-u8650-sonic-root-bez-instaliranja-originalnog-rom-a-i-bez-gubitka-podataka/ nisam stavljal taj recovery koji je na tom linku nego onaj iz prve stranice. samo sam stavil su.zip na memorijsku i prek recovery-a nasnimal i to je to. ak ti hoćeš radi tak kak piše na tom linku

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 14:51 (overlord666).
13 godina
neaktivan

evo nadogradio sam ga na 2.3.6 sve je prošlo ok.sad ga idem napravit root. Čini mi se da je mob puno brži od prošle verzije{#}.2.3.3 i od 2.3.5.

14 godina
boban357 kaže...

evo nadogradio sam ga na 2.3.6 sve je prošlo ok.sad ga idem napravit root. Čini mi se da je mob puno brži od prošle verzije{#}.2.3.3 i od 2.3.5.

stavi i vendor. nemoj to zaboraviti staviti {#}

13 godina

Osjetno je brži od 2.3.3. 

I ja sam mislio ostat na njemu jer sa custom ROM-ovima se uvijek nađe neki bug, al evo koristim već par dana Fundowsky v4.0 i sve mi radi savršeno (OC na 710 Mhz), kalibrirao sam bateriju pomoću BatteryCalibraton-a, GPS radi extra brzo (gore je Navigon 4.1.0), kamera treperi al vratim na 600Mhz i onda radi normalno, odmah sam instalirao QuickPic jer je 50 puta brži od Galerije, dizajn je baš onakav kakav sam htio :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice