Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.057.282
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...
bobofloki2 kaže...
giz87 kaže...
bobofloki2 kaže...

Puko mi je ekran. Zna li neko gdje ga narucit i kako promjenit? Hitno!!!

http://www.agramservis.hr/servis   --- oni su ovlašteni servis kod nas kolko znam... a ako je nekaj kaj je lako za promijeniti, potraži na ebayu, sve ovisi kaj je otišlo...

Ma mislim da je samo ono staklo otislo pa cu narucit sa ebaya i probat promjenit

Imaš na Ebay-u..Isporuka cca 2-4 tjedna. Cijene..100 do 200 kn.

U servisu još nema dijelova.

17 godina
neaktivan
Ako imas paypal i 10€ viska odi na dc-unlocker i otkljucaj ga. Imas uputstvo tamo kako. Samo pazi da imas stock rom na mobitelu dok ga otkljucavas jer ljudi javljaju da su imali problema sa koristenjem na cm7 romovima nakon unlocka. Ja nisam, ali bolje se osigurat
Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
13 godina
neaktivan
Svrzic kaže...
tuba 01 kaže...
crack kaže...

bok ljudi,dali se moze ovaj mob otkljucati na sve mreze nekakvim postupkom,ili se samo moze kupiti onaj kod za otkljucavanje?

može se kupit kod za otključavanje ili kad napuniš godinu dana otključava ti ga tele2.. btw otključavanjem   umetanjem koda uređaj ti gubi garanciju pa ti vidi

nakon godinu dana tele2 mi sam otkljuca mobitel?

moraš im ga donijeti u centar gdje imaju prodaju.. nazovi pa upitaj.

TUBA
15 godina
tuba 01 kaže...
Svrzic kaže...
tuba 01 kaže...
crack kaže...

bok ljudi,dali se moze ovaj mob otkljucati na sve mreze nekakvim postupkom,ili se samo moze kupiti onaj kod za otkljucavanje?

može se kupit kod za otključavanje ili kad napuniš godinu dana otključava ti ga tele2.. btw otključavanjem   umetanjem koda uređaj ti gubi garanciju pa ti vidi

znaci to oni besplatno naprave?

i dali onda gubim garanciju posto je 2 god inace

Autoclimb kills more people than AIDS
14 godina
neaktivan
Svrzic kaže...
tuba 01 kaže...
Svrzic kaže...
tuba 01 kaže...
crack kaže...

javi mi molimte sto su ti rekli jer i mene zanima

15 godina
ma necu ja to zvat xD
dosta mi je ostanite na liniji -.-'
14 godina
neaktivan
Svrzic kaže...
ma necu ja to zvat xD
dosta mi je ostanite na liniji -.-'

xD

14 godina
neaktivan

na koliko mogu oc cyanogen mod 7.2 by joseph96?

0 0 hvala 0
15 godina
CROBOY kaže...

na koliko mogu oc cyanogen mod 7.2 by joseph96?

probas pa vidis

13 godina
neaktivan
Svrzic kaže...

http://www.tele2.hr/podrska-korisnicima/otkljucavanje-uredjaja/c66/

sve ti piše. nema gubitka garancije. po novom zakonu svi operateri su dužni otključati uređaj nakon isteka postpaid ugovora ili određenog perioda kao prepaid korisnik.

http://fundowsky.blogspot.com
13 godina
neaktivan

Kupio sam navedeni uređaj,malo se poigrao prateći vaš forum,probao sam stavljati romove od većine moderatora i svi su radili ok.Ali ipak sam odlućio staviti onaj nadograđeni službeni rom od huaweia 8650 android 2.3.5. E pa sam ga rutao i obrisao većinu aplikacija koje sam smatrao nepotrebnim. E sad dešava mi se da kad šaljem sms, da samo izbaci trenutno nismo u mogućnosti isporućiti poruku.E to se sve zaglavi odnosno telefon izgubi mrežu kaže niste prijavljeni na mrežu.Nemogu se više ni pozivi ni poruke slati.Kad ga restartiram opet sve ok. mogu slati poruke i zvati,nedešava se stano u pravilu mi se to desi 3 puta u tjednu. E sad ako neko zna što se dešava i šta treba radit,možda sam izbrisao neke sys.aplikacije koje nisam trebao pa se to dešava,molio bi ako netko zna da mi odgovori.Hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pitanje za Fundowskog - da li bi mogao okaciti huawei originalnu temu sa launcher (ne android), onu na kojoj ima s lijeve strane ulaz u app drawer a s desne odabir home screena?
BTW EXTRA ti je rom :-)
13 godina
neaktivan
E u stvari svaki put kad izlazim na home screen iz aplikacije pise mi "ucitavanje" i onda kao nesto ucitava par sekundi... moze li bez toga?
14 godina
neaktivan
sorhe kaže...
E u stvari svaki put kad izlazim na home screen iz aplikacije pise mi "ucitavanje" i onda kao nesto ucitava par sekundi... moze li bez toga?

mozda si previse oc mob

13 godina
neaktivan
sorhe kaže...
Pitanje za Fundowskog - da li bi mogao okaciti huawei originalnu temu sa launcher (ne android), onu na kojoj ima s lijeve strane ulaz u app drawer a s desne odabir home screena?

ne znam više jel to huawei launcher2 ili launcher3. skini oba pa probaj. stavi root explorerom u system/app, permissions na rwrr i restartaj mob.

http://fundowsky.blogspot.com
13 godina
neaktivan
Fundowsky kaže...
sorhe kaže...

ne znam više jel to huawei launcher2 ili launcher3. skini oba pa probaj. stavi root explorerom u system/app, permissions na rwrr i restartaj mob.

U pitanju je launcher2! Puno hvala! Sad mi je i onaj problemcic sa "ucitavanjem" nestao :) (dvije muhe jednim udarcem) ;-)

13 godina
neaktivan
tuba 01 kaže...

Nemoraš nositi..pošalješ im račun i podatke o telefonu a oni ti pošalju kod. 

Ovisno o ugovoru na koliko si potpisao nakon toliko ga otključaju.. ČUVAJ račun.. Bez obzira što imaju zapisano i telefon je njihov traže račun.. I u Tele2 i u VIPu

13 godina
neaktivan
Imam jos jedno pitanjce- moze li se interna sd kartica (od 16mb) pridruziti memoriji telefona ili sta drugo? Za sta se moze iskoristiti?
13 godina
neaktivan

FAST BOOT je definitivno iskljucen u opcijama,provjerio 100 puta ali mi i dalje ne reaguje na volume- i power,totalna konfuzija mi je ovo postalo,drivere sam instalirao i kada na driver checker provjerim sve hardvere javlja mi da su driveri tu ali jednostavno nesto ne funkcionise,a opet sa druge strane volume+ i power dobijem crni ekran sa plavim slovima u vrhu pise "Android system recovery <3e>

zatim ispod toga Android system recovery utility,ispod toga reboot system now pa apply update from SD card i td. mislim da znate o cemu govorim"!Drivere sam instalirao,ove koje svi preporucuju,mislim na svim forumima na njih ce te naici,prema uputsvima koje sam nasao ovde

http://www.mycity.rs/Drajveri/Drajveri-12.html ali i prilikom toga vec na kraju carobnjak mi kaze da nije moguce zavrsiti program jer mi javlja da vec instalirani sofver za moj hardver je najbolji!Sve mi ovo vec postaje smorno pa ako nema neko neki savjet uputsvo i zna u cemu je problem odustacu od svega ovoga jer nemam vise volje ni zivaca za sve ovo,pokusao sam i superoneclick 2.3.1 varijantu i sta mislite kako je proslo???

13 godina
neaktivan

Ma u tome i jeste problem,XP je,pokusao sam sa instalacijom ovih drivera http://www.mediafire.com/?20qkr711ceuna0n sto svi preporucuju,preko device managera,a i preko kontrolnog panela metodom koju sam nasao ovde http://www.mycity.rs/Drajveri/Drajveri-12.html ali bez uspijeha samo mi na kraju carobnjak kaze da za moj hardver trenutno instalirani softver je najbolji (vidi u priliozenim slikama) i kada pokrenem instalador.bat ostane na onom WAITING FOR DEVICE,sto meni izgleda ovako imam drivere instalirane KAO,a kada pokrenem nesto uredjaj mi je ne vidljiv izgleda,pokusao sam i sa superoneclick metodom ali nije islo (takodje ima u slikama rezultat) pa ako ima neko kakav predlog ili  bilo kakav vid pomoci POMOZITE MOLIM!

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.5.2012 13:27 (Gongy).
13 godina
neaktivan
kako napraviti swap particiju??

0 0 hvala 0
17 godina

Narucio sam danas ovaj mob u Tele2 (do sada tj. zadnje 2 god. sam se "mucio" sa Samsung i7500) pa me interesira sta treba prvo napravit ako zelim root-at?

Da li da ga root-am odmah ili da ga prvo nadogradim na novu verziju pa onda root-am ili nesto trece?

Tnx {#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gdje je cijela ekipa sa ove teme?
Moze mali help, tnx
15 godina
djigibao kaže...
Gdje je cijela ekipa sa ove teme?
Moze mali help, tnx

prvo ides rootat pa onda nove romove stavljas, zato jer nemozes stavit custom rom bez roota

17 godina
Znam da moram rootat prije rom-a ali sam negdje procitao da ako ga updejtas (stock mob) na npr. 2.3.7 onda ide neki drugi sistem root-anja ili...?
14 godina

Ja sam prijatelju objasnjava ima 2 dana. Bia mu je na stock 2.3.3 i postupak ide ovako. Prvo recovery, root, rom (Korake za ovo troje imas na 1. stranici). Njemu sve radi bez prolema.

xf: recod8600
13 godina
neaktivan

Za metanje custom roma,ne treba root,samo recovery,šta češ rootat mob,ako stavljaš custom rom,on je rootan sam po sebi.

14 godina
neaktivan
sorhe kaže...
Fundowsky kaže...
sorhe kaže...

U pitanju je launcher2! Puno hvala! Sad mi je i onaj problemcic sa "ucitavanjem" nestao :) (dvije muhe jednim udarcem) ;-)

e daj kako si to uspio?! pratio sam korake od fundowsky-a al ku*ac. isti launcher, isti problem sa ucitavanjem (oc mi je na 780) -.-

17 godina
neaktivan

Stigao mi je još jedan u8650 i trenutno sam u procesu testiranja 20-ak romova. Nakon 16 isprobanih mogu reći da su mi Fundowsky 4.0 i CM by joseph96 rc2 najstabilniji. Međutim kod CM by joseph96 imam problem tihog zvuka u slušalici koji se ne može rijšiti onim fixom, kad nstaliram taj fix mob samo stoji na onom ekranu huawei i ne trza. Ali tu je još i Desperado 2.2 kojeg trebam isprobati za kojeg kažu da je prilično brz. :)

Basically any Mac is now an overrated/overpriced PC...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

Stigao mi je još jedan u8650 i trenutno sam u procesu testiranja 20-ak romova. Nakon 16 isprobanih mogu reći da su mi Fundowsky 4.0 i CM by joseph96 rc2 najstabilniji. Međutim kod CM by joseph96 imam problem tihog zvuka u slušalici koji se ne može rijšiti onim fixom, kad nstaliram taj fix mob samo stoji na onom ekranu huawei i ne trza. Ali tu je još i Desperado 2.2 kojeg trebam isprobati za kojeg kažu da je prilično brz. :)

Fundowsky 4.0 je dosta brz na clean install al posli 2-3tjedna koristenja i samo par instaliranih aplikacija trza trokira cas pjeva cas trza. CEKAMO NA ICS pa cemo onda minjat :P

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice