Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...

poruka: 3.104
|
čitano: 1.057.295
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Huawei u8650 Sonic - roms, overclock, root...
Srkee kaže...

Cyanogenmod benruov 3.0 + soundfix + v6 Supercharger. 

evo sretno boravim vec dva tjedna i ovo ce mi ostati za stalno, pa preporucam isto tako i tebi.

Potpisujem,osobno sam isprobao sve raspoložive romove i ovo je najbolja kombinacija,za sada,ne znam da li će se pojaviti koji novi rom ali sumnjam.

Btw,moj huawei ide u prodaju sa tim romom jer je bar duplo bolji od origigija...

14 godina

meni frend i cura vele da me čuju tiho na 3.0 by Fundowsky i na tome Cyanogenmod benru 3.0 + onaj update od 1.9 mb, a pak stara veli da me čuje normalno. se desilo kome od vas da vam je neko tak rekel da vas tiho čuje?

16 godina
neaktivan

evo opet ja s problemom :)

imam ovog huaweia i sve je uredu ali nemogu poruke otvoriti nisti ih polati, kad mi netko posalje poruku on nista normalno radi i slicno kad stisnem na ono slanje poruka  izbaci me "Žao nam je . Aplikacija Slanje poruka (postupak com.android.mms) neočekivano je zaustavljen. Pokušajte ponovno." i tako stalno probao sam ga gasit palit i slicno ali uvjek isto.....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da li mi može netko reći jel viber šljaka provjereno na benru ili sonic cyanu? hvala!

0 0 hvala 0
13 godina

radi viber.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

na koliko je oc stabilan na cyanogenmod-7.2.0 ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 22:35 (CROBOY).

0 0 hvala 0
15 godina
Meni 806
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
15 godina
Kreator teme moze ovo dodat:

Uklanjanje reklama (iz aplikacija i sa neta)

MOBITEL MORA BITI ROOTAN!

Skinuti Rom toolbox sa marketa
U prvom tabu programa odskrolat prema dolje do sekcije Ad blocker
Pritisnuti download hosts now

I to je to, nema reklama
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
15 godina
neaktivan

Zanimljivo. A ima li netko of vas kakav antivirus? Citam na netu da je sve cesce meta android OS. Brinu me login podaci koji se unose mobom na mail i ostale stranice..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ako ima ko link za igo navigaciju rezolucije 240x320 bio bi mu mnogo zahvalan. nasao 320x240 ali nestima a ovu nigdje da nađem...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kak se na cyanu (sonic cyan) namjesti da imenik pokazuje samo sim kontakte? 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Puko mi je ekran. Zna li neko gdje ga narucit i kako promjenit? Hitno!!!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bobofloki2 kaže...

http://www.agramservis.hr/servis   --- oni su ovlašteni servis kod nas kolko znam... a ako je nekaj kaj je lako za promijeniti, potraži na ebayu, sve ovisi kaj je otišlo...

15 godina
neaktivan
giz87 kaže...
bobofloki2 kaže...

http://www.agramservis.hr/servis    --- oni su ovlašteni servis kod nas kolko znam... a ako je nekaj kaj je lako za promijeniti, potraži na ebayu, sve ovisi kaj je otišlo...

Ma mislim da je samo ono staklo otislo pa cu narucit sa ebaya i probat promjenit

13 godina
neaktivan

jel bi mogo neko dat link kad da promjenim task bar u fundowskom 4.0 na stock jer mi se taj style uopče nesviđa!???

Siky
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Imali koji novi rom vanka? Ista od ics-a? Fundowsky mi je počea ima tjedan dana radit probleme, blokaje i te sheme...

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kao prvo LIJEP POZDRAV SVIMA,nov sam na forumu tj. svjeze registrovan {#} citajuci malo po forumu vidjeo sam da su svi prijatni i jako susretljivi u rjesavanju problema pa bih htjeo pitati KAKO VISE DA URADIM TAJ ROOT na svom sonicu,kupio sam ga prije nekih 2-3 sedmice dosao je sa Android verzijom 2.3.6,vec sam pokusao jednom root ali bezuspjesno ali to je zato jer sam totalni pocetnik u i ne upucen u android,a i na kompu se ne snalazim najbolje po pitanju dosta stvari jer do sada nisam imao potrebu,a ni priliku da se bavim ovom problematikom ali sam jako voljan da naucim naravno ako neko ima strpljenja kad ga upitam neko glupo pocetnicko pitanje,naime root sam pokusao jednom metodom o kojoj nebi sad da ne duzim i nisam uspjeo jer mi se na kompu ukljucivao Carobnjak kada sam trebao da pokrenem neki fajl,sta i kako radi pomenuti carobnjak ISKRENO ne znam kao ni kako ide instalacija drivera koja je u nekim metodama bila potrebna,a jos vecu konfuziju su mi stvarali na JEDNOM FORUMU ZA KOJI NEMAM NI JEDNU RIJEC POHVALE,vrlo nepristupacna druzina,jer su jedni govorili drivere instalirati na phone,a drugi na komp,licno nisam vjest ni za jednu opciju!Citao sam pocetak foruma root sa SuperOneClick djeluje prosto,a samim tim i meni pristupacno {#} ali mi je zbunjujuce ono oko verzija pa ako nekom nije problem da mi pomogne NE ZABORAVLJAJUCI DA SAM POCETNIK malo je reci da bih vam bio zahvalan!POZDRAV SVIMA I HVALA UNAPRED NA POMOCI

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gongy kaže...

Kao prvo LIJEP POZDRAV SVIMA,nov sam na forumu tj. svjeze registrovan {#} citajuci malo po forumu vidjeo sam da su svi prijatni i jako susretljivi u rjesavanju problema pa bih htjeo pitati KAKO VISE DA URADIM TAJ ROOT na svom sonicu,kupio sam ga prije nekih 2-3 sedmice dosao je sa Android verzijom 2.3.6,vec sam pokusao jednom root ali bezuspjesno ali to je zato jer sam totalni pocetnik u i ne upucen u android,a i na kompu se ne snalazim najbolje po pitanju dosta stvari jer do sada nisam imao potrebu,a ni priliku da se bavim ovom problematikom ali sam jako voljan da naucim naravno ako neko ima strpljenja kad ga upitam neko glupo pocetnicko pitanje,naime root sam pokusao jednom metodom o kojoj nebi sad da ne duzim i nisam uspjeo jer mi se na kompu ukljucivao Carobnjak kada sam trebao da pokrenem neki fajl,sta i kako radi pomenuti carobnjak ISKRENO ne znam kao ni kako ide instalacija drivera koja je u nekim metodama bila potrebna,a jos vecu konfuziju su mi stvarali na JEDNOM FORUMU ZA KOJI NEMAM NI JEDNU RIJEC POHVALE,vrlo nepristupacna druzina,jer su jedni govorili drivere instalirati na phone,a drugi na komp,licno nisam vjest ni za jednu opciju!Citao sam pocetak foruma root sa SuperOneClick djeluje prosto,a samim tim i meni pristupacno {#} ali mi je zbunjujuce ono oko verzija pa ako nekom nije problem da mi pomogne NE ZABORAVLJAJUCI DA SAM POCETNIK malo je reci da bih vam bio zahvalan!POZDRAV SVIMA I HVALA UNAPRED NA POMOCI

http://android.bswireless.hr/2012/02/huawei-u8650-sonic-root-bez-instaliranja-originalnog-rom-a-i-bez-gubitka-podataka/ 

ja sam ga tako rootao :)

1.iskljuci usb debugging - postavke/aplikacije/razvoj -- iskljuci brzo pokretanje - postavke/aplikacije

2.skini i prebaci su.zip fajl na sd card 

3.ugasi mobitel i povezi ga sa usb kabelom sa kompom

4.skini ako vec prije nisi cwm odzipaj ga i pokreni instalador.bat i stisni bilo sta

5.drzi tipku za stisavanje (-) i power (ona tipka na vrhu mobitela)

6.tako drzi dok ti instalador.bat ne pocne ispisivat neke podatke

7.kad ti zavrsi odi na mobitel i odi na -install zip from sdcard- i inst. ga i reebotaj mobitel

ako imas windows 7 nece ti trebat driveri bar mene nisu trazili, a ako imas win xp onda neznam ..

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 23:57 (CROBOY).
13 godina
neaktivan

DA LI IKO moze da mi objasni zasto moj sonic ne radi sta i drugi sonici prilikom roota u gore objasnjenom postupku???
Naime skinem su.zip na karticu,skinem Recovery pokrenem ga i dobijem ono cuveno,nikad zavreseno u mom slucaju,Waiting for device pritisnem volume - i power i jedino sto se desi jeste da mi prsti utrnu drzeci te dvije tipke cekajuci cudo i nista vise na ekranu mi samo stoji huawei logo i gotovo!
Primjetio sam da u ovde objasnjenom postupku pise da iskljucim i fast boot i USB debugging,dok u orginalnom postu stoji da ukljucim USB debugging?
Nebitno sta je ispravno jer u oba slucaja na mom ekrnu samo ostaje huawei logo i nista vise!!!
Da li mozda nisam dobro uradio to raspakiranje recovery-ja na racunalu ali vjerujem da sam pogrijesio nebi dobio sve kao u postupku (Waiting for device na kraju) malo pokusavajuci razne opcije igrao sam se i sa tim i u svim slucajevima nisam dobio zeljenu poruku vec samo u jednom koji sam prvi uradio i koji smatram da je OK,PONAVLJAM da sam pocetnik ali brzo skuzim stvari
pa ako neko misli da tu grijesim ako nije problem da mi postupak detaljnije objasni ili da neke upute tj. post gdje mogu shvatiti kako se to radi,takodje ako ima neko neki laksi nacin i prihvatljiviji za mene pocetnika bio bih mu zahvalan da mi pomogne!Da napomenem i to da niti se program poceo ispisivati niti mi je Win. trazio drivere!
HVALA 

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 17:13 (Gongy).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gongy kaže...

DA LI IKO moze da mi objasni zasto moj sonic ne radi sta i drugi sonici prilikom roota u gore objasnjenom postupku???
Naime skinem su.zip na karticu,skinem Recovery pokrenem ga i dobijem ono cuveno,nikad zavreseno u mom slucaju,Waiting for device pritisnem volume - i power i jedino sto se desi jeste da mi prsti utrnu drzeci te dvije tipke cekajuci cudo i nista vise na ekranu mi samo stoji huawei logo i gotovo!
Primjetio sam da u ovde objasnjenom postupku pise da iskljucim i fast boot i USB debugging,dok u orginalnom postu stoji da ukljucim USB debugging?
Nebitno sta je ispravno jer u oba slucaja na mom ekrnu samo ostaje huawei logo i nista vise!!!
Da li mozda nisam dobro uradio to raspakiranje recovery-ja na racunalu ali vjerujem da sam pogrijesio nebi dobio sve kao u postupku (Waiting for device na kraju) malo pokusavajuci razne opcije igrao sam se i sa tim i u svim slucajevima nisam dobio zeljenu poruku vec samo u jednom koji sam prvi uradio i koji smatram da je OK,PONAVLJAM da sam pocetnik ali brzo skuzim stvari
pa ako neko misli da tu grijesim ako nije problem da mi postupak detaljnije objasni ili da neke upute tj. post gdje mogu shvatiti kako se to radi,takodje ako ima neko neki laksi nacin i prihvatljiviji za mene pocetnika bio bih mu zahvalan da mi pomogne!Da napomenem i to da niti se program poceo ispisivati niti mi je Win. trazio drivere!
HVALA

JESI TI SIGURAN DA SI RADIO PO OPISU IZ 1 POSTA? strpljen spašen polako sve ponovno pročitaj.. napravi tj stavi cwm recovery 5026 ili 5027 nakon toga rootaj telefon sa jednom od opcija iz 1 posta ..pretraži naš forum x puta je objašnjena jedna te ista stvar da se ne spama ili ponavlja bezbroj puta ...ako stoji huawei logo znači da si pokrenuo fast boot ..instaliraj drivere telefona na kompjuter jer će ti ga tek onda moći prepoznati kao uređaj kad uključiš usb kabel .. pronađi sve moje postove u njima ima dosta toga što će ti pomoći. pozz

TUBA
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 17:33 (tuba 01).
14 godina
neaktivan
Gongy kaže...

HVALA 

PRVO PROCITAJ STA PISE NA ONOM LINKU PA ONDA ROOTAJ!!! -.-

nego dali neko moze napisat kako napravit custom rom? trazio sam po internetu ali nisam nasao NISTA ZA huawei u8650 nasao sam samo za neke htc mobitele itd

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 17:43 (CROBOY).
13 godina
neaktivan
CROBOY kaže...
Gongy kaže...

HVALA 

PRVO PROCITAJ STA PISE NA ONOM LINKU PA ONDA ROOTAJ!!! -.-

nego dali neko moze napisat kako napravit custom rom? trazio sam po internetu ali nisam nasao NISTA ZA huawei u8650 nasao sam samo za neke htc mobitele itd

ja sam bio instalirao android kitchen i instaliram sve al' brate FAQ nemogu da nađem nigdje -.- ako želiš pokušat instalirat evo link 

http://www.android-hilfe.de/root-hacking-modding-fuer-htc-desire/78894-dsixda-htc-android-kitchen-v0-121-linux-mac-windows.html  (ako uspiješ pokrenut javi mi)

13 godina
neaktivan

Pozdrav, može li mi netko tko koristi supercharger pomoći, napravim sve po uputama, ali mi poslije reboota vrati kako je bilo prije?

I ne mogu naći link za soundfix, pa ako nije problem...

0 0 hvala 0
15 godina
Meni treba pomoć oko A2SDGUI aplikacije... Htio bih nadzirati Swap particiju, koju sam napravio, ali kad uđem u aplikaciju, piše mi da mi treba neka skripta, koju program nije našao.... inače ROM je novi 1112 andrijav.
hvala
'mrzim kad mi Metro 2033 ide manje od 250fps || EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina

Kolko taj uređaj ima mhz proca? I dali je normalno sada imam HTC Explorer da baterija traje 2-3 dana ?

dafuq! =)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BloOm3R! kaže...

Kolko taj uređaj ima mhz proca? I dali je normalno sada imam HTC Explorer da baterija traje 2-3 dana ?

600 ali sa overclockom neki idu i do 844

14 godina
CROBOY kaže...
BloOm3R! kaže...

600 ali sa overclockom neki idu i do 844

A za bateriju je to normalno ?

dafuq! =)
15 godina

bok ljudi,dali se moze ovaj mob otkljucati na sve mreze nekakvim postupkom,ili se samo moze kupiti onaj kod za otkljucavanje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
crack kaže...

bok ljudi,dali se moze ovaj mob otkljucati na sve mreze nekakvim postupkom,ili se samo moze kupiti onaj kod za otkljucavanje?

može se kupit kod za otključavanje ili kad napuniš godinu dana otključava ti ga tele2.. btw otključavanjem   umetanjem koda uređaj ti gubi garanciju pa ti vidi

TUBA
15 godina
tuba 01 kaže...
crack kaže...

može se kupit kod za otključavanje ili kad napuniš godinu dana otključava ti ga tele2.. btw otključavanjem   umetanjem koda uređaj ti gubi garanciju pa ti vidi

nakon godinu dana tele2 mi sam otkljuca mobitel?

Autoclimb kills more people than AIDS
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice