Cyanogenmod benruov 3.0 + soundfix + v6 Supercharger.
evo sretno boravim vec dva tjedna i ovo ce mi ostati za stalno, pa preporucam isto tako i tebi.
Potpisujem,osobno sam isprobao sve raspoložive romove i ovo je najbolja kombinacija,za sada,ne znam da li će se pojaviti koji novi rom ali sumnjam.
Btw,moj huawei ide u prodaju sa tim romom jer je bar duplo bolji od origigija...

486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
citajuci malo po forumu vidjeo sam da su svi prijatni i jako susretljivi u rjesavanju problema pa bih htjeo pitati KAKO VISE DA URADIM TAJ ROOT na svom sonicu,kupio sam ga prije nekih 2-3 sedmice dosao je sa Android verzijom 2.3.6,vec sam pokusao jednom root ali bezuspjesno ali to je zato jer sam totalni pocetnik u i ne upucen u android,a i na kompu se ne snalazim najbolje po pitanju dosta stvari jer do sada nisam imao potrebu,a ni priliku da se bavim ovom problematikom ali sam jako voljan da naucim naravno ako neko ima strpljenja kad ga upitam neko glupo pocetnicko pitanje,naime root sam pokusao jednom metodom o kojoj nebi sad da ne duzim i nisam uspjeo jer mi se na kompu ukljucivao Carobnjak kada sam trebao da pokrenem neki fajl,sta i kako radi pomenuti carobnjak ISKRENO ne znam kao ni kako ide instalacija drivera koja je u nekim metodama bila potrebna,a jos vecu konfuziju su mi stvarali na JEDNOM FORUMU ZA KOJI NEMAM NI JEDNU RIJEC POHVALE,vrlo nepristupacna druzina,jer su jedni govorili drivere instalirati na phone,a drugi na komp,licno nisam vjest ni za jednu opciju!Citao sam pocetak foruma root sa SuperOneClick djeluje prosto,a samim tim i meni pristupacno
ali mi je zbunjujuce ono oko verzija pa ako nekom nije problem da mi pomogne NE ZABORAVLJAJUCI DA SAM POCETNIK malo je reci da bih vam bio zahvalan!POZDRAV SVIMA I HVALA UNAPRED NA POMOCI