Huawei P6 problem

poruka: 10
|
čitano: 3.760
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Huawei P6 problem

Pozdrav naime prije par dana kupio sam huawei p6..mobitel je u odlicnom stanju,nije ostecen niti ima nekakvih ne ispravnosti ali kada sam ga uzeo imao je svoj app center (momak je rekao da huawei ima svoj app center a sad koliko je to istina ne znam) ,morao sam da skinem Google play preko interneta i sve ostale google aplikacije koje su mi potrebne,mobitel je normalnan sve je na hrvatskom ali ne mogu izbrisat te kineske aplikacije.
Prijateljica mi je isto prije 6 mjeseci kupila huawei nov u moby-shopu...i jucer bas mi na kavi i ja uspoređujem svoj sa njenim kad tamo par opcija nema kada sam otisao pod settings ..a isti je system to  jest kitkat 4.4..onda sam otisao o mobitelu i vidio da je UI kod mene 2.0 . A kod nje 2.3 ... jel to znaci da mi je mobitel neko rotao itd ? ne razumijem se bas u to pa eto da vidim da li iko ima taj mobitel pa da mi kaze ...hvala

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Huawei P6 problem

Pozz

ja ti imam P6 kupljen u Vipu na pretplatu prije skoro godinu dana i nemam nikakav huawei app centar ili kineske aplikacije. Šta ti piše pod build number? Kod mene je došao neki vipov pa sam stavo original B111 sa huawei stranice, kasnije ga upgredao i sad mi je na B132, android 4.2.2, emotion 1.6. Ti ako imaš emotion 2.0 onda i kitkat 4.4 onda bi trebao imati nešto tipa B5xx ako se ne varam

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2015 12:04 (dudekzg).
12 godina
neaktivan

kitkat 4.4 emui 2.0 i b506 ja mislim ? evo slika vidi ti nisam siguran...

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.4.2015 18:54 (blackrose1).
10 godina
neaktivan
blackrose1 kaže...

kitkat 4.4 emui 2.0 i b506 ja mislim ? evo slika vidi ti nisam siguran...

da, imas noviju verziju

a čuj, malo si proguglaj, možeš nać već sad 7xx rom verzije sa emotionom 3.0

no ako ti sad radi sve bez problema ja nebi ništa dirao, kolko sam čitao ima nekih bugova na tim novijim

12 godina
neaktivan

ma mogu googlaat koliko hocu,ali radim to za "đabe" kad ne smijem rootat...da nebi nešto pokvario itd.

11 godina
neaktivan
Pozdrav !
Zena ima problem sa svojim P6.
Preko noci baterija padne za 30%, internet iskljucen. Dobiva obavijest "Aktivne energetski zahtjevne aplikacije" Nakon zadnjeg punjenja.
Ja zatvorim te aplikacije u postavkama "upravitelj aplikacijama u pozadini" i oznacim da rade samo face, viber i whatsapp. Ali za neke aplikacije koje su iskljucene u tim postavkama dobiva obavijest da su aktivne. ??

0 0 hvala 0
15 godina
Baš te aplikacije koje si ostavija uključene najviše troše, pogotovo fb. Ali bez obzira ne bi smilo u stanju mirovanja iscuriti 30%. Probaj vratiti na tvorničke postavke.
Zadar živi vječno!
11 godina
neaktivan
Hvala Zeko. Ako iskljucim facebook dal ce kasnit notifikacije ?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Qvezbra kaže...
Pozdrav !
Zena ima problem sa svojim P6.
Preko noci baterija padne za 30%, internet iskljucen. Dobiva obavijest "Aktivne energetski zahtjevne aplikacije" Nakon zadnjeg punjenja.
Ja zatvorim te aplikacije u postavkama "upravitelj aplikacijama u pozadini" i oznacim da rade samo face, viber i whatsapp. Ali za neke aplikacije koje su iskljucene u tim postavkama dobiva obavijest da su aktivne. ??

Previše definitivno

probaj ovako po redu (meni je na engleskom mob):

opcije - power manager - background apps manager - tu isključi sve kaj netreba raditi u pozadini (ostaviš si viber, face,...)

opcije - power manager - bkgd power intensive apps - tu ako zgasiš tipa whatsupp nečeš dobivat notifikacije dok ne restartaš mob tak da ne gasi ono šta želiš da ti je uključeno 

opcije - power manager - startup manager - meni je tu sve zgašeno ali mi sve uredno radi

Dodatno možeš

opcije - permission manager - network permissions - tu narihtaš kaj ti smije koristit mrežu a kaj wifi

opcije - "more" pod wireless &  networks - data usage - tu si možeš ugasiti da ti pojedine aplikacije ne troše podatke u pozadini, možeš zgasit svuda di ne koristiš, ostaviš si tipa mail, face, viber... klikneš na app pa restrict background data

meni preko noči ode max 5% i to kad mi dođe notification na messenger pa blinka cijelu noć

Imam official rom B132, na androidu 4.2.2 sam, Emotion 1.6

Dozvolio da mi radi messenger, viber i whattsup u pozadini. Startup ništa kako sam već rekao. i ako vidim da mi nešto posebno troši bateriju zgasim taj proces i disejblam da nemože koristiti mrežu, samo wifi.

Nadam se da će ti pomoć

11 godina
neaktivan
Svaka cast na trudu !
Napravit cu to pa cemo vidjet..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice