Neznam koji da izaberem od ova dva...
Kod wildfire me vuce sto je android a kod diamond 2 me vuce jer ima veci ekran,,
Mobitel bi koristio za gledanje videa i slusanje muzike, i malo bi isao na net s njim (mozda 5 min svaki dan), I igrao bi igre kad bi imao vremena na nastavi :)
HTC wildfire ima android i mislim da ima vise igri za njega i da su igre bolje, i da ima puno aplikacija...
HTC diamond 2 ima veci ekran a ima windows sistem....
Igre mi nisu toliko bitne ali ipak bi zelio malo poigrati nekad nesto kao angry birds...
Diamond 2 mi je ljepsi ako ima za njega igri (free ili s neta piqate)
HTC wildfire:
Procesor : Qualcomm MSM 7225
Takt : 528 MHz
Ekran Veličina : 3.2 inča
Rezolucija : 240x320 piksela
ROM : 512 MB
RAM : 384 MB
Vrsta : Android 2.1
HTC diamond 2:
Procesor : Qualcomm MSM7200A
Takt : 528 MHz
Ekran Veličina : 3.2 inča
Rezolucija : 480x800 piksela
ROM : 512 MB
RAM : 288 MB
Vrsta : Windows Mobile 6.1
Dajte mi preporucite koji bi bio bolji
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bi uzeo wildfire.
Ja bi uzeo wildfire.
koji je razlog da si za wildfire
u biti su to isti mobiteli koji imaju razliciti OS...s tim da diamond ima dosta vecu rezoluciju...oba imaju 3.2 inca, bar tak kaze gsmarena...
ne znam za WM, ali za wildfireu na androidu zaboravi igre... eventualno tetris i tak to....angry birds radi, ali steka...
znaci wildfire nije za igre...
onda cu vjerovatno kupit diamond 2 i on nije za igre ali meni se vise svidja veliki rezolucija...
ptice u nijednom trenutku ne stekaju. sve je fluidno. to je vjerojatno problem od korisnika do korisnika sa natrpanoscu aplikacijama.
znaci bitan parametar za odabir mobitela su igrice? zanimljivo. nisi zainteresiran za bezbroj android aplikacija koje mogu ponuditi vise zabave od ispaljivanja ptica iz pracke?
kada se ufuras u market, postane problem jer neznas sto bi prije koristio :)
evo jucer sam po prvi puta koristio teamviewer sa marketa. perfektno radi i bilo gdje bilo kada mogu se spojiti na neciji pc i nesto postelovati.
takav jedan primjer od stotinu slicnih je korisniji od igrica. no svak ima neke svoje prioritete.
pa igre mi nisu toliko bitne, android je popularniji i ima vise aplikacija za njega barem ja tako mislim...
Mislim da cu uzet wildfire radi androida...
Ako nikad nisi imao WM uređaj, nemoj uzimati Diamond. Prekompliciran je za new usere.
Ako nikad nisi imao WM uređaj, nemoj uzimati Diamond. Prekompliciran je za new usere.
nisam imao, ali nisam ni android uredjaj imao...
Mislim da cu onda kupit HTC wildfire radi androida jer mislim da je to buducnost u mobitelima
ptice u nijednom trenutku ne stekaju. sve je fluidno. to je vjerojatno problem od korisnika do korisnika sa natrpanoscu aplikacijama.
znaci bitan parametar za odabir mobitela su igrice? zanimljivo. nisi zainteresiran za bezbroj android aplikacija koje mogu ponuditi vise zabave od ispaljivanja ptica iz pracke?
kada se ufuras u market, postane problem jer neznas sto bi prije koristio :)
evo jucer sam po prvi puta koristio teamviewer sa marketa. perfektno radi i bilo gdje bilo kada mogu se spojiti na neciji pc i nesto postelovati.
takav jedan primjer od stotinu slicnih je korisniji od igrica. no svak ima neke svoje prioritete.
ne znam, ja pogasim sve zive aplikacije kad igram ptičice i onda nekad steka nekad ne...al potpuno fluidno mi nije nikad....no nebitno...igre me ionako ne zanimaju...ovo za aplikacije si potpuno u pravu 
Mislim da cu onda kupit HTC wildfire radi androida jer mislim da je to buducnost u mobitelima
ne znam jeli ti bitno, ali imaj na umu da su updateovi za wildfire "davno" prestali izlaziti...