HTC Desire- SD kartica 8gb problem?

poruka: 4
|
čitano: 3.343
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Nedavno sam kupio od Kingstona sD karticu od 8GB. Formatirao sam je i ubacio i normalno funkcionira. Kada sam isao prebacivat muziku s kompa na mobitel (oko 1.5 gb mp3-a) prebacio mi je oko pola mp3-a nekih 150-180 pjesama. Spojio sam mobitel na komp i pokazuje da mi je kartica zauzela oko 1.5 gb s time da na folderu od mp3-a stoji oko 800mb. Danas sam probao prek winampa prebacit isto mi pola uspije prebacit iako se čini kao da sve prebacuje, na kraju pola toga ne prebaci. Probao sam još par puta preko totalcommandera i ništa.  Već sam je par puta formatirao i sve i naravno ništa. Uvijek sam na početku.

Jel se netko susretao možda s ovakvim problemom?

Hvala! 

0 0 hvala 0
15 godina
Iskreno rečeno, nisi pojasnio kako si prebacivao, preko kabela ili bežično!?
Osobno imam HTC DHD i originalnu karticu u njemu, a muziku prebacujem draganddrop u folder "Muzika", stoga predlažem ako nisi do sada, sada probaj ovako.
Nekako mi je "čudno" da imaš takvih problema, ne vjerujem da je kartica kriva.
ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: HTC Desire- SD kartica 8gb problem?
ATJLučko kaže...
Iskreno rečeno, nisi pojasnio kako si prebacivao, preko kabela ili bežično!?
Osobno imam HTC DHD i originalnu karticu u njemu, a muziku prebacujem draganddrop u folder "Muzika", stoga predlažem ako nisi do sada, sada probaj ovako.
Nekako mi je "čudno" da imaš takvih problema, ne vjerujem da je kartica kriva.

I kabl i wi-fi. Zbunjuje me to sve. Nije mi jasno u čem je problem.

17 godina
Re: HTC Desire- SD kartica 8gb problem?

Problem je u tome što si bio škrt i kupio jeftinu karticu s e-baya za 20kn. A kartica je vjerojatno neispravna ;retard

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice