HTC Desire S ICS 4.0

poruka: 5
|
čitano: 1.386
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
HTC Desire S ICS 4.0

Evo pregledao sam cijeli forum i konkretno od Desire S nema baš teme.

Dakle, zanima me zašto ne postoji na htc official stranicama ICS update? Postoje 3 komada al sva su za azijsko tržište. Netko zna zašto je za Europu maknuto?

Trenutno imam Gingerbreada i želio bi na ICS, a mob nije rootan, nema garanciju pa ne bi išao rootat i stavljat custom na njega, već official ICS, no ne znam ni gdje da ga skinem za našu mrežu niti kako instalirati. Tj, instalirati otprilike znam.

Ima neko da je skinuo official i zna gdje ga skinuti?

0 0 hvala 0
14 godina
HTC Desire S ICS 4.0

probaj taj flashati, ne jamcim da ce raditi, ali mozes se vratiti na gb... ja sam flashao leakani jelly bean na ace 2 koji nije kao za hr, ali radi perfektno... cimer je opet stavio isto jelly bean na s advance, ruski, ali je morao vratiti jer je gubio mrezu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: HTC Desire S ICS 4.0
DangerouS kaže...

Evo pregledao sam cijeli forum i konkretno od Desire S nema baš teme.

Dakle, zanima me zašto ne postoji na htc official stranicama ICS update? Postoje 3 komada al sva su za azijsko tržište. Netko zna zašto je za Europu maknuto?

Trenutno imam Gingerbreada i želio bi na ICS, a mob nije rootan, nema garanciju pa ne bi išao rootat i stavljat custom na njega, već official ICS, no ne znam ni gdje da ga skinem za našu mrežu niti kako instalirati. Tj, instalirati otprilike znam.

Ima neko da je skinuo official i zna gdje ga skinuti?

A gdje si to tocno na official stranicama trazio? 

Evo ti ova official stranica pa tu skini fino   http://www.htcdev.com/devcenter/downloads

Izaberes svoj uredjaj sa popisa; "carrier" ostavi prazno ; "region" stavi WWE (world wide english); "android version" stavis v4.0 ;  pretrazi i eto ti RUU rom (pokrenes na kompu file i slijedis upute){#}

13 godina
odjavljen
Re: HTC Desire S ICS 4.0

dupli post sry

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.2.2013 1:22 (Robilad).
11 godina
neaktivan
HTC Desire S ICS 4.0

Pozdrav

Hto sam neki dan da nadogradim svoj Desire S na verziju 4.0 skino sam sa njihove stranice sve kako piše u prijašnjim postovima ali mi kaže da moj ROM nije kompatibilan. U čemu je štos? 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice