Pokusavam instalirati divx player za nokiu e66 preko PC Suite, ali mi stalno javalja: Potvrda istekla.
Ne kuzim do sad nisam imao nokiu pa se bas ne snalazim.
Pokusavam instalirati divx player za nokiu e66 preko PC Suite, ali mi stalno javalja: Potvrda istekla.
Ne kuzim do sad nisam imao nokiu pa se bas ne snalazim.
to ti je tzv certifikat. Vrati datum na mobitelu unatrag godinu ili dvije pa instaliraj divx player.... Nakon instalacije vrati datum ponovno na današnji.... mislim da bi ti ovaj postupak trebao pomoci....
ako ne uvijek mozes krekirat symbian os.... imaš na stranim forumima!!!!!!!!!!!!!!! ali nije trivijalno
Hvala rjesio sam problem...
Malo se jos ne snalazim jer sam navikao na Windows Mobile, no mob i symbian mi se sve vise sviđaju...
Ne zelim biti nezahvalan, vidim da si novi na forumu, pa da te upoznam da imas gumb Hvala i thumbs up i thumbs down u donjem desnom kutu poruke pa možeš i tako zahvaljivati. To je zbog renkinga (zvjezdica) i više vridi nego rječima hvala..... (da me ovo majkica čuje, ubila bi me ) Iako me nije briga za zvjezdice, nije da me ne veselu
I ako ti treba neka pomoc oko symbiana javi... Ako imas firmware od t-mobile-a ili vodafone mogu ti objasnit kako da ga skineš i postaviš originalni nokia.... Ja imam N95, ali trebalo bi to bit slično!!!