Spajanje laptopa i monitora

poruka: 6
|
čitano: 2.214
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pozdrav,

laptop je lenovo i monitor DELL, hdmi na display port / VGA, danas mi je prodan u dućanu kabel hdmi na display port i ne daje video signal na monitoru, samo se vrti poruka da će nakon minute u sleep mode..

nekako pretpostavljam da samo kabel iz nekog razloga ne odgovara jer je laptop u pitanju, ne vjerujem da imam pravo na povrat ili zamjenu ali ću pitati u ponedjeljak.

zanima me kako ovo najpovoljnije izvesti i neki konkretni primjer što bi trebao tražiti da to radi, u npr. Instaru i sl.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.3.2026 22:18 (mile59).

0 0 hvala 0
14 godina

Koji je model laptopa i monitora?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 mjeseci
Re: Spajanje laptopa i monitora
mile59 kaže...

Pozdrav,

laptop je lenovo i monitor DELL, hdmi na display port / VGA, danas mi je prodan u dućanu kabel hdmi na display port i ne daje video signal na monitoru, samo se vrti poruka da će nakon minute u sleep mode..

nekako pretpostavljam da samo kabel iz nekog razloga ne odgovara jer je laptop u pitanju, ne vjerujem da imam pravo na povrat ili zamjenu ali ću pitati u ponedjeljak.

zanima me kako ovo najpovoljnije izvesti i neki konkretni primjer što bi trebao tražiti da to radi, u npr. Instaru i sl.

Hvala

Pazi da je kabel HDMI na DP a ne DP na HDMI

14 godina

piše točno displey port M na HDMI M, a krivo mi je prodano onda, niš ići ću pitati.. tnx

0 0 hvala 0
13 godina

Ne znam zašto komplikacirate.

Pretpostavljam da laptop i monitor imaju HDMI ulaz. Uzmi fino HDMI na HDMI kabel i to je to bez puno filozofije.

u nevolji ne treba plakati vec traziti ljeka
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 mjeseci
Re: Spajanje laptopa i monitora
keki kaže...

Ne znam zašto komplikacirate.

Pretpostavljam da laptop i monitor imaju HDMI ulaz. Uzmi fino HDMI na HDMI kabel i to je to bez puno filozofije.

Ne znam zašto ne čitaš sa razumijevanjem.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice