Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 833.062
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2
red_bull kaže...

Nakon umetanja kartice(t-mobile) mobitel je jedva našao mrežu, a kad ju je našao imao sam full signal(4bar-a) ali nakon 20 sekundi signal se gubi i ostaje bez signala cca minutu. Nakon kaj nađe signal opet isto. Full signal pa na "out off service "

Kontaktirao sam kineze i snimio im video pa me zanima kaj budu rekli.

Dali netko ima isti problem, da nije slab kontakt na anteni( da sam popravim) ili bum ga morao slati u čajnu.

Gdje se nalaziš, možda na mjestu gdje je slab 3G, a jak GSM signal?

Provjeri što ti piše pod sim status kada ti je signal na nuli, a što kada ti je pun. Ako ti u prvom slučaju piše UMTS, a u drugom GSM, onda ti je problem slab 3G signal. Meni se to dešavalo kada sam bio na selu gdje je jako slab 3G signal pa sam isključio 3G i onda nije bilo problema.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
13 godina

imam samo jednu pitanje u vezo ONN V9, na banggood-u je 206$, a na dx-u je 173$, samo se bojim da mi nebi lupili pdv gore, help {#}

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
E i koje je tvoje pitanje!? Malo proguglaj kako oni šalju, mislim da i ovdje na forumu imaš temu digital extreme... pogledaj malo
13 godina
Remzi kaže...

imam samo jednu pitanje u vezo ONN V9, na banggood-u je 206$, a na dx-u je 173$, samo se bojim da mi nebi lupili pdv gore, help {#}

Ako naručiš ovaj od 173$, s PDV-om je to 216$. Bolje riskirati pa naručiti skoro 200kn jeftiniji s mogućnošću da bude 50kn skuplji.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
14 godina
neaktivan

Koju ste boju stražnje maske uzeli?Kakva je bijela i crna?Hoce li se guliti

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
brane47 kaže...

Koju ste boju stražnje maske uzeli?Kakva je bijela i crna?Hoce li se guliti

Neko je napsio da uzmemo bijelu jer se ove ostale gule a ipod njih je opet bijela boja.Znaci samo su prefarbane

NJR11
14 godina
neaktivan

Znaci bijelu, dobro, super.Nije obrnuto, da se bijela guli, a ispod crna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
brane47 kaže...

Znaci bijelu, dobro, super.Nije obrnuto, da se bijela guli, a ispod crna?

nije koliko se ja sjecam a prilicno sam siguran...
Prolistaj malo po temi tu sam i procito 

NJR11
16 godina
neaktivan

Bijela je od bijele plastike, a i crna je od crne plastike, samo je crvena pofarbana ak sam dobro skuzil po slikama. Neko je narucil crnu pa nek potvrdi

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Za one koji imaju mobitel..Koja je svrha te prednje ledice..Jel svijetli stalno, blinka, kao na starim sony ericssonima?ili samo kad je baterija, prazna, ukopcan u komp, puni se, i kad dobijes poruku, email

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Služi ti za notification kada ti stigne sms,ili što god postaviš,kada ti je baterija slaba,kada se puni i takve stvari.
Ne blinka kao prije
robimarko@gmail.com
14 godina

Sad sam im poslao da mi umjesto Cubot-a pošalju Tronsmart TS7 nekak mi se čini i lijepšim a i boljim + jeftiniji je u Australskim dolarima, samo 148.61 AUD :)

Maurer
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Ja nadobudno poslao upit proizvođaču da li planiraju nadograditi OS na verziju 4.3, evo odgovora:

Dear customer
Thanks for your choosed CUBOT.GT99 hardware can't support Android 4.3 version.
Thanks!

cubot1001

Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Da li netko koristi Cubot GT99 na tele2 mreži i kako se ponaša.

Poželjno je stisnuti HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ako Mediatek pusti proizvođačima source onda će se moći updaetati

Točnije ako puste source za 4.3

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 18:22 (robimarko).
17 godina
robimarko kaže...
Ako Mediatek pusti proizvođačima source onda će se moći updaetati

To mi je bio sljedeći upit {#}

16 godina
neaktivan

Pratim ovu temu i gledam te "kineske" mobitele već par dana i mislim da ću uzeti GT99 ili JIAYU G3S (Gorilla Glass i metal body, al lošija kamera.). Pa novi dualcore sa 512 MB RAMa i Android 4.2 se već može naći za 500 kn što je super za prosječnog korisnika. Tko radi te mobitele? :P Zbilja povoljno!

Nego, koliko sam čitao po temi, većina Vas koja je uzela mob nije platila carinu. To ovisi o sreći, kaj ne? Ako naručujem spomenute modele, računam cijenu + - 200 kn carine. I zašto kupujete u AUD? Tako ispada jeftinije? Znači, već na PayPal račun moram staviti iznos u AUD? Iako me najviše brine kaj nema custom ROM ova za te mobitele, a očito službenih nadogradnji neće biti. Ima tko kakvih informacija koji je mob najbolje uzeti a da ima već nekih ROM ova za njega? 

I zadnje pitanje za vlasnike - što ako imam samo jednu SIM karticu u mobu? Piše li negdje tipa "Jedna sim kartica nije umetnuta" ili da su uvijek dva indikatora signala u status baru ili sl.? Hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dac kaže...

Pratim ovu temu i gledam te "kineske" mobitele već par dana i mislim da ću uzeti GT99 ili JIAYU G3S (Gorilla Glass i metal body, al lošija kamera.). Pa novi dualcore sa 512 MB RAMa i Android 4.2 se već može naći za 500 kn što je super za prosječnog korisnika. Tko radi te mobitele? :P Zbilja povoljno!

Nego, koliko sam čitao po temi, većina Vas koja je uzela mob nije platila carinu. To ovisi o sreći, kaj ne? Ako naručujem spomenute modele, računam cijenu + - 200 kn carine. I zašto kupujete u AUD? Tako ispada jeftinije? Znači, već na PayPal račun moram staviti iznos u AUD? Iako me najviše brine kaj nema custom ROM ova za te mobitele, a očito službenih nadogradnji neće biti. Ima tko kakvih informacija koji je mob najbolje uzeti a da ima već nekih ROM ova za njega? 

I zadnje pitanje za vlasnike - što ako imam samo jednu SIM karticu u mobu? Piše li negdje tipa "Jedna sim kartica nije umetnuta" ili da su uvijek dva indikatora signala u status baru ili sl.? Hvala!

Ako imas jednu, oznacena je  samo jedna.

Ovo sa signalom sam rijesio, hvala Assasin_st{#}

[M|C] jokaCRO ingame
13 godina
neaktivan

Kako si riješio napiši molim te da i ostali znaju?

Poželjno je stisnuti HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fero kaže...

Pardon{#}

Isključio sam 3g na jednoj kartici jer je kod mene loš signal pa ga prebacuje iz 2g u 3g stalno. Hvala bogu kaj je sve ispravno nebih ga slao u kinu nema boga..

[M|C] jokaCRO ingame
17 godina
red_bull kaže...
Fero kaže...

Pardon{#}

Isključio sam 3g na jednoj kartici jer je kod mene loš signal pa ga prebacuje iz 2g u 3g stalno. Hvala bogu kaj je sve ispravno nebih ga slao u kinu nema boga..

A nist, tolko svi hvale, hw izgleda lijepo na papiru za tih cca. 800kn. Uzimam. Zivjeli Kinezi :)

Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
16 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...
red_bull kaže...
Fero kaže...

Pardon{#}

A nist, tolko svi hvale, hw izgleda lijepo na papiru za tih cca. 800kn. Uzimam. Zivjeli Kinezi :)

Ma nije ti samo na papiru, telefon fakat radi super, za te pare nema boljeg telefona.

[M|C] jokaCRO ingame
16 godina
neaktivan
Ovako da otklonimo nedoumice meni je payal izbacio tj. kupovao sam i jednom i drugom valutom i za USD 6.11 kuna, a za AUD 5.42 kune tako da se isplati a ne košta ništa :) Koliko se isplati... kalkulator u ruke (može i onaj na kompu :P) i kalkuliraj.....
13 godina
flapo kaže...
Ovako da otklonimo nedoumice meni je payal izbacio tj. kupovao sam i jednom i drugom valutom i za USD 6.11 kuna, a za AUD 5.42 kune tako da se isplati a ne košta ništa :) Koliko se isplati... kalkulator u ruke (može i onaj na kompu :P) i kalkuliraj.....

Promjeni u paypalu da ti banka racuna tecaj, a ne paypal koji uvijek pljacka na konverziji.

Uputa:

>"Profile">"My money">"My preapproved payments">"Update"

>"Set Available Funding Sources">"Conversion Options"

>"Bill me in the currency listed on the seller's invoice."

Kada to promjenis, mijenjaš po tečaju banke. Npr. danas je AUD je ispod 5,2kn dok je USD oko 5,7kn..

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.8.2013 21:20 (assassin.st).
11 godina
neaktivan

moze kupon?

16 godina
neaktivan
Hvala assassin nisam znao za to...
11 godina
protjeran

Jel radi Cubot normalno na 3G???
Vidim da Tronsmart podrzava 35 850/2100Mhz 

NJR11

0 0 hvala 0
17 godina
Fero kaže...

Da li netko koristi Cubot GT99 na tele2 mreži i kako se ponaša.

Svako malo pitanje koje sam pokrio u recenziji.

Ovdje ti piše 99% toga što će te zanimati... nije toliko dugačko

http://anton008.com/cubot-gt99-recenzija/

Što se tiče kupona, oni se mogu slati na pp.

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
13 godina
neaktivan

jel prodaje ko sa foruma ovaj mob? može mi naručit neko, dajem proviziju 50kn..

0 2 hvala 0
17 godina

Zar ti je teško naručiti mobitel preko tvoje kartice? Mislim, nije znanstvena fantastika narpaviti račun na paypalu, kasnije će ti koristiti za neku drugu kupovinu.

A teško je naći i pouzdanu osobu jer se uvijek unaprijed plaća....

Tu sam između ostalog objasnio postupak naručivanja:

http://anton008.com/kineski-mobiteli/

a ovdje je navedeno koliko sam ja čekao dostavu

http://anton008.com/cubot-gt99-recenzija/

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice