uf, ja sam ga naručio prošle srijede 6.8. na bangoodu i još stoji processing. Oni kažu da su backorder, a jučer pisalo dostupni još 5 kom. Stvarno su navlakuše.
Cubot GT99 Smartphone Android 4.2
- poruka: 2.779
- |
- čitano: 833.047
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ljudovi, evo ja naručio Tronsmart TS7 Glacier i poslat će mi ga da je vrijednost 20$ s nazivom da je MP4, možda uspijem zaobić carinu i PDV
Nekada im treba malo da obrade kupovinu. Meni je isto trebalo 4 dana da pošalju
Pozz citam temu jel moze netko raci koji je mob bolje kupiti?
Tronsmart ts7 ili cubot gt99??
nemojte mi stavljat nikakve poveznice i linkove to sam sve vec vidio
Gt99 je ipak provjereni mobitel s puno costum romova. Rađe uzmi njega
Pozz citam temu jel moze netko raci koji je mob bolje kupiti?
Tronsmart ts7 ili cubot gt99??
nemojte mi stavljat nikakve poveznice i linkove to sam sve vec vidio
ja sam naručio ipak Tronsmart jer mi je nekak ljepši a i izgleda ko HTC One
S time da je on samo preko geekbuyinga koji šalje iz Kine Singapurskom poštom i imaš velike šanse da platiš carinu tj. pdv te će ti se mobitel sigurno nekoliko dana zadržati na carini.
Ali makar ćemo za par tjedana saznati kakav je taj mob
uf, ja sam ga naručio prošle srijede 6.8. na bangoodu i još stoji processing. Oni kažu da su backorder, a jučer pisalo dostupni još 5 kom. Stvarno su navlakuše.
Jučer naručeno, danas shipped. Očito može i brže.
S time da je on samo preko geekbuyinga koji šalje iz Kine Singapurskom poštom i imaš velike šanse da platiš carinu tj. pdv te će ti se mobitel sigurno nekoliko dana zadržati na carini.
Ali makar ćemo za par tjedana saznati kakav je taj mob
Moguće da i hoću, ali kolega par stranica prije je napisao da je on naručio preko geekbuying-a i nije platio ni carinu ni pdv, a ovi će mi to stavit kao mp4 i vrijednost na 20$ pa možda zaobiđe
Jučer naručeno, danas shipped. Očito može i brže.
Kod mene ista situacija.
možda glupo pitanje, ima li bljeskalicu mob? te dali radi na tmobile? mogu li platit maestrom jer nemam paypal o.O
možda glupo pitanje, ima li bljeskalicu mob? te dali radi na tmobile? mogu li platit maestrom jer nemam paypal o.O
da, da i ne
... ako mi ne pošalju do sutra tražit ću refund i kupit FEAE F1 kod dx-a pošto sa njima sam zadovoljan.
ja sam danas naručio onaj Jiayu G2 , pa eto živi bili pa vidjeli :)
Cubot GT99 mi ne odgovara zbog 3g 2100Mhz, ali rado bih ga kupio.
takodjer,jel moze bon obn na 3g na kubotu?
Ajde vi koji malo duže koristite mobitel..
Kakvo je trajanje baterije?brine me HD IPS ekran..koliko traje uz normalno korištenje?
I ima li slab wifi signal?
Kolko sam se videa nagledal, svi hvale wifi. Ono kaj je mene zacudilo da na jednom videu lik usporedjuje otvaranje web stranica kod gnexusa 4 i ovaj ga dobiva. Jos mi nejde u glavu da je za cca. 800kn. Kosi se s zdravim razmisljanjem.

ma ti kineski mobiteli su zvijer, al problem je 3g =/
Citao sam tvoju recenziju, i ono kad si spominjao mjehuric na ekranu od folije. Primjetio sam da nisi skonio zastitu, nego si samo poderao ono sto pise PEEL OFF.
Skines tu foliju, i ispod ti je prava folija..Ako sam krivo skontao, ispricavam se..
Evo pogledaj si ovdje na 6:21
Hahaha, ako je tako onda sam stvarno pogriješio.
Ja sam to sastrugao s noktom i na kraju malo s tekućinom za pranje stakla oribao i ne primjeti se.
No ta gornja folija je sasvim u redu, glatka je. Ne koči prst. Sada i da je želim ne mogu skinuti jer sam taj papirić maknuo.
Ali kada mi valja ne želim nešto pokvariti....
Ja sam isto zbog nedostatka 3G na 900MHz odustao od GT99 i umjesto njega uzeo Lenovo A820
takodjer,jel moze bon obn na 3g na kubotu?
Tmobile/bonbon može 3g na Cubotu
Ajde vi koji malo duže koristite mobitel..
Kakvo je trajanje baterije?brine me HD IPS ekran..koliko traje uz normalno korištenje?
I ima li slab wifi signal?
Jedan dan prosječnog korištenja bez problema (5-10min poziva, par SMS-a, 30+ okinutih fotki, cca 1h weba, malo Vibera, osvjetljenje mislim da je oko 50%, sinkronizacija maila), čak može i više (dan i pol), ali ako se malo više surfa, chata, fotke, video i slicno s dosta upaljenog ekrana onda izdri jedan dan al naknap ak se tu i tam malo prištedi :D, smanji osvjetljenje, ugasi se 3G ak netreba i sl.
WiFi je vrlo dobar, ekran je odličan
Molim nekoga da mi pošalje kupon za GT99 sa BangGooda, uzimam ga sad za sestru. Imam par pitanja vezana za telefon:
- izgrebe li se lako ekran
- dobije li se maskica uz njega ili ako ne, može li se negdje kupiti
I na PP, da ne spamam temu, bi molio preporuku za nekog sličnog ("bang for the buck"), ali jeftinijeg mobitela (manje od 100$) za majku jer njen LG dummy wannabe smartphone je čisti drek.
Mislim da ću i sebi uzeti kineza za zamjenu za svoj Desire A8181, nešto kao Jiayu G4 Advanced.
'Fala unaprijed.
Lažu (opet) Kinezi. Na Mediatekovoj stranici obećana je podrška za Android 5.0.
Evo za onog koji mi je TD dao.
dali neko mozda narucuje mob ili je voljan naruciti mob umjesto mene posto trenutno nemam karticu neka javi na pm pa se dog
Hahaha, ako je tako onda sam stvarno pogriješio.
Ja sam to sastrugao s noktom i na kraju malo s tekućinom za pranje stakla oribao i ne primjeti se.
No ta gornja folija je sasvim u redu, glatka je. Ne koči prst. Sada i da je želim ne mogu skinuti jer sam taj papirić maknuo.
Ali kada mi valja ne želim nešto pokvariti....
Mozes to rijesiti na lak nacin..zalijepi traku selotejpa na ovu gornju foliju..i to nek se proteze uz neki kut jer je tu najlakse odlijepit.neka ti malo viri izvan ekrana..i onda povlaci i skinuti ce ti se gornja folija..
Moze jedno pitanje..hoce li raditi mobitel na tomato mrezi?mislim 3g..koristi li tomato vipovu samo infrastrukturu?
Lažu (opet) Kinezi. Na Mediatekovoj stranici obećana je podrška za Android 5.0.
A što su mi tek odgovorili kad sam ih pitao za source code...
Evo jedan zanimljiv thread na XDA, ako koga zanima.
Mob je konačno stigao, i ukratko, odličan je.
Jedino što ne valja je kabel od punjača, ima kontakt jedino kad ga držim pritisnutog u utor.
Isprobao sam na par drugih mobitela jer sam mislio da je problem u utoru na cubotu, no ispostavilo se da je ipak problem u kablu.
Sad ne znam, jel ih imam kakve osnove tražiti da mi pošalju drugi?
Možda....
No probaj ga malo promrdati, nekako sam popraviti