Burn in kod AMOLED zaslona

poruka: 3
|
čitano: 1.241
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Kupio sam si prije 3-4 dana Samsung Galaxy S3 Neo koji je zamjenio moj stari Prestigio 4044 duo.

Naravno ja ostao oduševljen Samsungom, em sučeljem, em brzinom, em tim famoznim AMOLED zaslonom jer sam na starom imao onaj TN LCD.

I danas se ja sjetio da su ti amoled zasloni imali problema sa burn in efektom pa sam čitao po netu, to su bili razni forumi i postovi iz 2012 i 2013, kako se na S3 i čak na S4 javlja taj burn in, nakon 6 mjeseci upotrebe pa sam ostao u šoku, nebih htio da mi se ureže notification bar u ekran...

Kolika je realna opasnost od toga danas ? ipak je to 2-3 godine stari post.

Ja imam osvjetljenje na minimumu, kako na tabletu di mi je IPS zaslon tako i na poslovnom mobu koji je običan LCD pa i sad na samsungu.

I vidim da postoje nekakvi programi koji kao to onemogućuju da se pojavi.

Nemam baš nikakvih iskustva sa AMOLED zaslonima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Burn in kod AMOLED zaslona
Gigabyte091 kaže...
Kupio sam si prije 3-4 dana Samsung Galaxy S3 Neo koji je zamjenio moj stari Prestigio 4044 duo.

Naravno ja ostao oduševljen Samsungom, em sučeljem, em brzinom, em tim famoznim AMOLED zaslonom jer sam na starom imao onaj TN LCD.

I danas se ja sjetio da su ti amoled zasloni imali problema sa burn in efektom pa sam čitao po netu, to su bili razni forumi i postovi iz 2012 i 2013, kako se na S3 i čak na S4 javlja taj burn in, nakon 6 mjeseci upotrebe pa sam ostao u šoku, nebih htio da mi se ureže notification bar u ekran...

Kolika je realna opasnost od toga danas ? ipak je to 2-3 godine stari post.

Ja imam osvjetljenje na minimumu, kako na tabletu di mi je IPS zaslon tako i na poslovnom mobu koji je običan LCD pa i sad na samsungu.

I vidim da postoje nekakvi programi koji kao to onemogućuju da se pojavi.

Nemam baš nikakvih iskustva sa AMOLED zaslonima.

Jel ti se pojavio - nije. Prestani se zamrat i uživaj.

13 godina

Pitam, da vidim kakvo je sada stanje sa ekranima, možda ima napretka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice