ja izbjegavam instalaciju win ili rjesavanje bilo kakvih problema ili bilo cega na tudjem racunalu.
jer nemam dobra iskustva sa tim,a vecinom sam radio poznanicima pa sam na kraju dobio kiflu,a zahebavao sam se vise sati dok sam napravio posao,a bilo je svega.
jednom me jedan zamolio da mu inst svijeze win,i ok pristao sam na to,ali poznavajuci ga rekao sam mu dan prije da cu doci sutra i da SVE sto mu treba a sto je na c particiji prebaci na drugu ili snimi na medije.ja dosao sutra naravno on to nije napravio,obrazlozenje je bilo da nije znao sto tocno treba napraviti (u sebi sam skidao sve zivo i nezivo)
i onda sam morao lijepo sjesti za komp i on do mene i klikati na svaki hebeni folder i datoteku ,sliku ,video jer je lik sve trpao na c particiju ,a posebno na desktop i pitati jel ti treba ovo,a onda se on mislio jel mu treba ili ne.to je hebeno potrajalo pun k.....
i nakon toga inst win xp .nakon toga on nema hebenih drivera od kompa a ja sam problijedio i bio na rubu da odem :) sva sreca pa sam imao bugov dvd u cd walletu pa sam instalirao everest,napisao u mob model maticne i sutra opet dosao i instalirao drivere i dobio 50 kuna :) lol
a jednom sam od susjeda sredjivao laptop,isto svijeza instalacija win xp,e tu sam se nazivcirao hebeno jer je laptop skoro pa unisten ,baterija mu nemoze izdrzati 10 min poptuno napunjena,laptop mi se vise puta ugasio tokom instalacije,cak i sa kablom jer je bio pun prasine i pregrijavao se.ali na kraju sam uspio dignuti win i lik mi ostavi po mami 30 hebenih kuna.a ja se nazivcirao kao nitko jer laptop nemoze izdrzati 10 min a da se ne ugasi.
bilo je jos dosta takvih dogadjaja
i sad jedino to radim najblizoj rodbini,sve druge izbjegavam u sirokom luku.