a1 je u pitanju internet
Uzmi samo outdoor router, bez spajanja antena i sl. stvari jer ti udaljenost i nije nešto prevelika...
npr. ZTE MC7010 ili Zyxel NR7302 - uz njih ti treba i unutarnja jedinica, neki AP ili baš router
a1 je u pitanju internet
Koji ti je jeftiniji kod zte pripazi čiji je FW od talijana što dalje imaju blokiran b20.
Neće ti ni na jednom raditi telefon i ako imaju priključak blokiran je telefon. A i ima još jedan problem ti routeri ne podržavaju voLTE a uskoro 3G odlazi u povijest (HT ga mema više) i telefon na tim routerima neće raditi. Jedino 5G router koji ima priključak za telefon i voLTE. Recimo zte mc801a koji ima priključak na njemu radi telefon. Imam ti ja jednog koji je slobodan.
sad imam zte 297d nisam baš nezadovoljan,
ok radi, osim u sezoni jer sam u turističkom mjestu
Ne kužim te pa šta si onda spominjao mf289f i b818-263? Traži od njih novi router ako još daju MC801a
Morat ćeš se odlučiti između brzina 4G 5G ili DSL pinga. Na 4G ili 5G Telemach ima najbolji ping samo treba provjeriti brzine kod tebe imaš isto dva tornja kao i od A1.
Ne kužim te pa šta si onda spominjao mf289f i b818-263? Traži od njih novi router ako još daju MC801a
na mojoj adresi je moguća samo homebox 4g usluga a 5g u tragovima ima signala
To ne znači da ne možeš imati 5g router.
Nećeš dobiti ništa bolje ostaje ti taj ZTE MF297D i on podržava VoLTE tako da će ti raditi telefon kada se ukine 3G.