Kako da se spojim preko routera na neku wifi mrežu

poruka: 4
|
čitano: 3.424
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kako da se spojim preko routera na neku wifi mrežu

Naravno pitanje iz naslova. Znam da router može postati prijamnik wifi signala ali ne znam kako da se spojim na neku wifi mrežu.Da li postoji neki program za to ili?

Da objasnim.Živim u centru Rijeke i spojio bi se na besplatnu mrežu ali nemam Wireless u kompjuteru nego samo na routeru. Htio bi isključiti svoj internet i priključit se na besplatni kad god to ja želim.

Imam siemens gigaset SX763

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Kako da se spojim preko routera na neku wifi m

Router je uredjaj koji spaja razlicite podmreze.

Ono sto ti mislis je vjerojatno da li se mozes sa onim SOHO (all in one) uredjajem koje dobijes od ISP-ova spojiti na neku bezicnu mrezu. Da bi se s tim SOHO uredjajem spajao na neku mrezu on mora ili podrzavati klijentski nacin rada, ili WDS nacin rada (koji ces vjerojatno vrlo tesko upogonit s mrezom na koju ciljas) ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 15:37 (JoeFly).
16 godina
neaktivan

moj router podržava WDS i uključio sam ga. Našao je dosta mreža i među njima i ovu koja mene zanima. Pored nađene mreže imam opciju active koju sam uključio. I šta sada? Jesam li priključen na nju i ako jesam kako da isključim svoju mrežu s obzirom da sa spojen preko lana sa routerom

15 godina
neaktivan

Nisi. Drugi uredjaj takodjer mora biti u WDS-u (sumnjam da je tako konfigurirana mreza na koju se nastojis spojit, jer to ubiva bandwidth), takodjer MAC tvog AP-a mora bit unesen u AP na koji se spajas ...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice