Kasens g9000

poruka: 75
|
čitano: 40.930
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kasens g9000

Mislim na ove kaj traze cim jace adaptere, da samo stave bolju antenu na 500mw adapter, neku yagicu od cca 20 dBi-a, dobili bi veci prijam i odasiljanje signala od ovog G9000 s onom omnicom.

U biti bilo kakav tip antene (ovisi o potrebi), al da je veca = jaca.

Istina da je lakse kupit ovaj nabrijani adapter, al s njim i neadekvatnom antenom samo imate priguseni link.

Vec ne znam kakve sve sheme nisam sprobal i opcenito je velik problem iskoristit u potpunosti adapter od 500mW.

Truth in engineering.

0 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Kasens g9000
Patrick_cro kaže...
WifiTester kaže...
Patrick_cro kaže...
ma skoro sve je to isto, isti cip unutra realtek 8187l i u alfici i u wifisky i u kasensu. razlika je samo u anteni. a niti jedan nema 1000mw ili vise to su gluposti jer usb ne moze dati vise od 500mw. imao sam par alfica, wifisky sa ralinkom koji je slabiji od realteka, imam sada jos 1 sa realtekom i sve je to isti klinac,samo gledajte da uzmete sa 8187l cipsetom i to je to. mjereno vise puta uvijek sa istim antenama i sve je to istk klinac kod realteka, ralink daje slabije perfomanse ali opet puno jace nego standardni wlan adapteri.

Ne bih se složio da je isto jer sam to sve osobno testirao. Jer nije isto napravljeno. To je otprilike kao da Kažeš i na placu je isto NIKE znak na majici pa je majica ista kao i one u trgovini NIKE ili

npr. da kažeš da su svi auto sa npr. 100KS jednako startni i brzi.

Naravno da majice kvaliteta materijala nije ista. kod auti gro drugih varijanti razlike za istu snagu pa su zato različitih startnosti ili ti tromosti.

dakle sve se na kraju svede na izvedbu e pa tako i tu je vjerovatno stvar izvedbe kod nekoga tko nešto orginalno proizvede i kod nekoga tko ga kopira.

Pa nisu ljudi baš toliko i blesavi ako vele da su recimo imali AL 1700 pa su izmijenjalji i iantene međusobno a evo kak ti kažeš imaju isti chip ali ipak različito rade.

Razlika je samo u jačini antene, ničemu drugome jer imao sam sigurno desetak adaptera na realtek 8187l čipu i isti je to k.... Stavis svagdje istu antenu pa češ vidjeti da nema razlike. A stariji kasens nije imao 8187l nego možda 8187 čipset ili 8185 pa normalno da ti je ovaj novi jači. Ovdje ne uspoređujemo aute nego informatičku robu.

Naravno da ne uspoređujemo aute već sam dao primjer kako različiti proizvođači s istim materijalom mogu i različito napraviti.

pa isto tako da se vratim opet slikovito na aute jel isti auto svatko isto vozi.

Zar hoćeš reći da i tebi daju taj čip 8187L da bi i ti jednako kvalitetno taj wifi adapter napravio ili neki elektroničar.

Naravno da nebi jer nemaš ni tako kvalitetnu aparaturu da to toliko kvalitetno i precizno odradiš kao taj koji orginalno je već nešto osmislio i radi na tome.

Probao si kažeš hrpu takvih a jesi probao u tolikoj hrpi i baš taj kasens g9000?

izgleda da nisi. zapravo i nisi jer da jesi nebi ovako negativno pisao.

Ovdje je pitanje postavljeno onima koji su to isprobali a ne nekima da da ju neke svoje pretpostavke.

Italija
12 godina
neaktivan
Batista kaže...

Mislim na ove kaj traze cim jace adaptere, da samo stave bolju antenu na 500mw adapter, neku yagicu od cca 20 dBi-a, dobili bi veci prijam i odasiljanje signala od ovog G9000 s onom omnicom.

U biti bilo kakav tip antene (ovisi o potrebi), al da je veca = jaca.

Istina da je lakse kupit ovaj nabrijani adapter, al s njim i neadekvatnom antenom samo imate priguseni link.

Vec ne znam kakve sve sheme nisam sprobal i opcenito je velik problem iskoristit u potpunosti adapter od 500mW.

Sva sreća je da samo misliš ali u stvarnosti to nije tako.

to ti je kada već pišete o litrama vode kao da u neki auto od 500 ccm staviš veću količinu tereta a u ovaj jači od recimo 2000ccm manje ili isto.

moje pitanje tebi je koji će to izdržati lakše a da na kraju i ne rikne?

Italija
17 godina
testirano vise puta tako da znam sta pricam. isti jeb... cip je unutra samo je razlika i jacini antene!! kao sta sam i rekao testirano svi sa istom antenom i kao sta kazem isti je to klinac prepakiran u razlicite proizvodace. isti ti je klinac kao npr cwt koji ugraduje corsair, xfx i jos neke firme samo razlicit logo i oprema. a pod opremom kod kasensa dobis jacu antenu i zato bolje radi. probaj staviti tu istu antenu na drugi 8187l pa ces se iznenaditi koliko je to isto. dok to probas onda javi rezultate. taj kasens dode isto ko i drugi uredaji u proizvodnji ali je razvikaniji pa se prodaje za visu cijenu jer pise kasens na njemu i zato jer ima jacu antenu. sve ostalo je isti k.... imam adapter sa realtek 8187cipsetom i radi vec godinama. kod nas kupis airlive wl1700 usb i ako hoces namontiras antenu od kasensa i iste je jacine onda
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
neaktivan

kod nas kupis airlive wl1700 usb i ako hoces namontiras antenu od kasensa i iste je jacine onda

ma isti je k....  , airlive je cak i bolji . ne treba se koristiti Y usb kabel, kod mene Airlive WL-1700 ima obični usb kabel , dakle s jednim portom. radi bez problema. Samo šta to kinesko smece nema garanciju a kod novog airlive ima se garancija 18 mjeseci. A ona antena Kasens je smece, probajte na neku bilo kakvu karticu zavidat jacu kvalitetnu antenu od D-link ili Airlive , lovi na kilometre. 

Ali eto šverceri rade dobar biznins na njuskalu s Kasens uređajima , loša kvaliteta, bez garancije. ali ljudi su glupi pa vjeruju svemu šta vide, kao 6000mw snage. ha ha ha 

franc
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 22:14 (franc_32).
12 godina
neaktivan

Airlive WL-1600 je isto perfektna wlan kartica, samo na nju neku kvalitetnu antenu s više dBi , pa da vidite

franc
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 22:15 (franc_32).
12 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...
testirano vise puta tako da znam sta pricam. isti jeb... cip je unutra samo je razlika i jacini antene!! kao sta sam i rekao testirano svi sa istom antenom i kao sta kazem isti je to klinac prepakiran u razlicite proizvodace. isti ti je klinac kao npr cwt koji ugraduje corsair, xfx i jos neke firme samo razlicit logo i oprema. a pod opremom kod kasensa dobis jacu antenu i zato bolje radi. probaj staviti tu istu antenu na drugi 8187l pa ces se iznenaditi koliko je to isto. dok to probas onda javi rezultate. taj kasens dode isto ko i drugi uredaji u proizvodnji ali je razvikaniji pa se prodaje za visu cijenu jer pise kasens na njemu i zato jer ima jacu antenu. sve ostalo je isti k.... imam adapter sa realtek 8187cipsetom i radi vec godinama. kod nas kupis airlive wl1700 usb i ako hoces namontiras antenu od kasensa i iste je jacine onda

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 23:41 (Kolemerak).
12 godina
neaktivan
Patrick_cro kaže...

Kako si nedokazan toliko upravo sam ti to i napisao i prije jer sam i tu varijantu isprobao sa istim čipom i mijenjao sam te antene na alfi 1000mw i wifisky 2000mw antene i stavljao na kasensa g9000 antenicu od alfe i na alfu od kasensa i sami kasens je sa alfinom manjom lovio za cca 7-10% bolje od alfe sa kasensovom antenom dok kada sam stavio alfinu na alfu kasensovu na kasensa onda je razlika bila za 20% i više.

sve sam testirao te zato to kategorički tvrdim da je tako.

ja neznam gdje si ti kupio i kojeg si ti kasensa testirao al jbg tako je kako sam ti napisao{#}

Italija
12 godina
neaktivan
franc_32 kaže...

kod nas kupis airlive wl1700 usb i ako hoces namontiras antenu od kasensa i iste je jacine onda

ma isti je k....  , airlive je cak i bolji . ne treba se koristiti Y usb kabel, kod mene Airlive WL-1700 ima obični usb kabel , dakle s jednim portom. radi bez problema. Samo šta to kinesko smece nema garanciju a kod novog airlive ima se garancija 18 mjeseci. A ona antena Kasens je smece, probajte na neku bilo kakvu karticu zavidat jacu kvalitetnu antenu od D-link ili Airlive , lovi na kilometre. 

Ali eto šverceri rade dobar biznins na njuskalu s Kasens uređajima , loša kvaliteta, bez garancije. ali ljudi su glupi pa vjeruju svemu šta vide, kao 6000mw snage. ha ha ha 

kasens g9000 nisi ni probao a lupetaš jer nema nikakav y kabel, već čisti usb.

ti si kupi taj airlive bar malo bolji 1700 i uživaj u njemu kad si toliki znalac

Italija
17 godina
Kasens g9000

Taj tvoj sveti Kasens G9000, kolko je deklariran ? Na 6000mW ? Jel on ima na sebi neki heatsink ?

Dal bi ruku u vatru da on nema niti blizu tih 6000mW...

Imal sam verziju od 1000mW, posudio ga kolegi koji je preko neke linux based distre, (mislim da je bil backtrack u igri) ustanovil da on zapravo je nista drugo nego 500mW...

No vec znam kaj ces rec, kupil sam kinesku bedastocu na kojoj pise 1000mW, a zapravo je 500...

Ne isplati se raspravljat...

I nikako ne stoji da ce adapter riknut zbog prevelike antene.

90% da sam sebi hoces reklamu napravit jer ih valjda svercas...

Ne velim da je to losa kartica, zasigurno je odlicna, al meljes neke bedastoce testeru... {#}

{#} {#} {#}

MLP - by by !

my last post

malo si ovakav, malo onakav... malo si ovakav, malo onakav...
Truth in engineering.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 19:06 (Batista).

1 4 hvala 0
12 godina
neaktivan
Batista kaže...

Taj tvoj sveti Kasens G9000, kolko je deklariran ? Na 6000mW ? Jel on ima na sebi neki heatsink ?

Imal sam verziju od 1000mW, posudio ga kolegi koji je preko neke linux based distre, (mislim da je bil backtrack u igri) ustanovil da on zapravo je nista drugo nego 500mW...

No vec znam kaj ces rec, kupil sam kinesku bedastocu na kojoj pise 1000mW, a zapravo je 500...

Ne velim da je to losa kartica, zasigurno je odlicna, al meljes neke bedastoce testeru...

MLP - by by !

my last post

kao prvo ne švercam ih jer imam samo jedan i to koji ja koristim. kao drugo i kad bi želio ih kako ti reče švercat što bi zaradio za kikiriki čekajući da mi se koji tipa tebe neznalica javi pa da još s njim za tu kikiriki zaradu se davim danima jer nema osnova osnova. treće mjerio sam i izmjerio istina 36dbm sa ovom njegovom antenom što je u biti 4W ali postoji ti nešto što se zove max output i max input pa evo ti si jako jako pametan pa ćeš dalje sam zaključiti.

nego nije sramota što neznaš jer nisi ni naučio da jesi onda bi to bila sramota  da onda neznaš.

malo ću ti ipak pomoći da nešto i naučišda njegov izlaze se može povećati na tih max 6W naravno sa još jačom antenom ali vidim i da si tu pametovao da sa malim izlazom možeš staviti jaku antenu pa istina je možeš ali nećeš ništa dobiti osim eventualno jedne krepane kartice.

Italija
12 godina
neaktivan
WifiTester kaže...
franc_32 kaže...

ma isti je k....  , airlive je cak i bolji . ne treba se koristiti Y usb kabel, kod mene Airlive WL-1700 ima obični usb kabel , dakle s jednim portom.

Nisam napisao da Kasens ima usb Y kabel, ima ga Airlive wl-1700 u pakiranju ali taj Airlive radi i s obicnim USB kabelom. Šta se kvalitete tice , taj Kasens nije ni blizu kvalitete Airlive . Ali znam slabo ide prodaja na njuskalu pa da se malo reklamira. Ljud kupite si Airlive WL-1700 , imate garanciju , bolje perfomanse. 

Ja imam paypal vec 4 godine, isprobao sam sve wlan kartice od Alfi do Kasens i Wifisky. Ali Airlive je najbolji

franc
15 godina
neaktivan
A kakvu bi ti kvalitetu za 100 kn,moj kasens g5000 već 3 godine radi bez problema...
12 godina
neaktivan
franc_32 kaže...
WifiTester kaže...
franc_32 kaže...

ma isti je k....  , airlive je cak i bolji . ne treba se koristiti Y usb kabel, kod mene Airlive WL-1700 ima obični usb kabel , dakle s jednim portom.

Nisam napisao da Kasens ima usb Y kabel, ima ga Airlive wl-1700 u pakiranju ali taj Airlive radi i s obicnim USB kabelom. Šta se kvalitete tice , taj Kasens nije ni blizu kvalitete Airlive . Ali znam slabo ide prodaja na njuskalu pa da se malo reklamira. Ljud kupite si Airlive WL-1700 , imate garanciju , bolje perfomanse. 

Ja imam paypal vec 4 godine, isprobao sam sve wlan kartice od Alfi do Kasens i Wifisky. Ali Airlive je najbolji

poslikaj nam taj svoj AirLive 1700 i napiši na papiru franc 32 pored njega na papiru da vidimo mi taj tvoj airlive i tu garanciju koju imaš pored njega.

priče za malu djecu a što se tiče nuškala j... mi se za to.

Za tebe je ta kartica nedosanjani san

očito si i prodavao neku plastiku sa paypal plaćanjem kupljenu pa si propao na tom takvom kasensu pa sada liječiš svoje komplekse

nego nije sramota što neznaš jer nisi ni naučio da jesi onda bi to bila sramota da onda neznaš.

Italija
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 0:43 (WifiTester).
12 godina
neaktivan
franc_32 kaže...

Brat mi ima taj Kasens ,dobra je to kartica.

On je vatrogasac , pa kad ima nočnu i kad nema intervencija spaja se na AP od susjedne firme. 

Do sad je koristio Airlive WL-1700 , ali s Kazens ima sad 86% signala , prije ga je s Airlive imao 82% .

franc_32 kaže...

Šta se kvalitete tice , taj Kasens nije ni blizu kvalitete Airlive . Ali znam slabo ide prodaja na njuskalu pa da se malo reklamira. Ljud kupite si Airlive WL-1700 , imate garanciju , bolje perfomanse.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Čak nisi ni dosljedan svojim izjavama.

Toliko o tvojem kredibilitetu

Trieste, Italy
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 0:51 (WifiTester).
12 godina
neaktivan
WifiTester kaže...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nije bitno koliko stoji % signala . bitna je kvaliteta signala . Probaj izvaži na vagi Airlive WL-1700 i Kasens . Kasens je lakši jer štede na materijalu. Po kvaliteti izrade i svega je airlive puno bolji. Kasens se sklapa u nekoj garaži ili hangaru u kini. cak nemaju ni poštenu web stranicu. 

Na ebay se kupi za 19 dolara za nekih 110kn , a na njuskalu prodaju po 250-300kn.

Eto isplati se dat i toliko jer se može imati besplatni net , dobije se cd beini koji otkljuca wep . A ljudi nemaju pojma da ako se spoje na nekog da mogu biti snifani i ulovljeni . Za to se sad plačaju velike kazne. Preplavljena je hrvatska s tim kineskim adapterima , ali uskoro se bude drastično kažnjavalo i lovilo  .

franc
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 11:16 (franc_32).
12 godina
neaktivan
franc_32 kaže...
WifiTester kaže...

Nije bitno koliko stoji % signala . bitna je kvaliteta signala . Probaj izvaži na vagi Airlive WL-1700 i Kasens . Kasens je lakši jer štede na materijalu. Po kvaliteti izrade i svega je airlive puno bolji. Kasens se sklapa u nekoj garaži ili hangaru u kini. cak nemaju ni poštenu web stranicu. 

Na ebay se kupi za 19 dolara za nekih 110kn , a na njuskalu prodaju po 250-300kn.

Eto isplati se dat i toliko jer se može imati besplatni net , dobije se cd beini koji otkljuca wep . A ljudi nemaju pojma da ako se spoje na nekog da mogu biti snifani i ulovljeni . Za to se sad plačaju velike kazne. Preplavljena je hrvatska s tim kineskim adapterima , ali uskoro se bude drastično kažnjavalo i lovilo  .

aha evo dobro si rekao ti nećeš biti uhvaćane ni kažnjen jer tvoja   Airlive WL-1700    ne lovi dalje od tvojih četiri zida.

Jao čovječe pa gdje će ti duša koji si muljator da od tolike muljancije si se već pogubio a i Vrapče je kvart koji ti je tamo u Zagrebu blizu.

Tamo ćeš sigurno dobro loviti.

Kažeš i brat (na prvoj str. posta) ti ima i super je kasens jel tako? jel ti brat vatrogasac i spaja se na druge? onda si upozori brata.

Šta još ga nisu ulovili? Sramota gdje ode država kada i iz resora policijskih službi tako nešto rade. daj ga educiraj na vrijeme jer si ovdje ljude educirao kako da se indirektno i na koji način može spajati na tuđe rutere na primjeru tvojeg brata vatrogasca.

Ja ovdje ljude educiram kako je kartica super za tu lovu a kod nas u italiji koliko te volja freeneta a uskoro će biti koliko sam čitao i kod vas u Zagrebu ali da ti si u podsusedu taman da stigneš do vrapča ali do civilizacije teško jer još uvijek se baviš kojekakvim probijanjima i reklamama kojekakvih softvera (tipa neki beini) za takve stvari.

Uglavnom sve u svemu što više pišeš postaješ mi sve draži sa svojim  Airlive WL-1700 za tvoju kućnu uporabu u četri zida da si prebaciš do svog rutera.

Ma poštenjačina si ti tko je uopće mogao posumnjati u tebe?

p.s. odete na facebook ili u google upisete freenet zagreb i dobijete lokacije a ne kao ovaj gore kojega će nadam se uskoro i riješiti vaše nadležne službe zbog reklame same pomisli i poziva na neke softvere imenom koje je vjerojatno i on nudio. isto tako za bilo koji grad i ako ste malo bolje sreće i imate dakvatni uređaj evo vas na netu

uživajte ljudi

Trieste, Italy
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 11:50 (WifiTester).
15 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kasens g9000

Isprobao sam dvije antene prije nego sto sam uzeo airlive 1700  i tamo gdje  s prvom nisam imao signala, s drugom na istom chipsetu ko airlive imao 2 crtice, s airlive 1700 i stock antenom imam 4 crtice. {#}  

P.s. probao sam s produznim usb-om uredaj van prozora na otvorenu ali nije uopce hvatala ne kuzim zasto?!

Vjerovatno bi trebao samo antenu s produznim a uredaj da ostane na org. usb_u?!??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gremlin144 kaže...

mislim da nebi ulovio signal, prevelika udaljenost za takvu antenu, mozda u idelanim uvjetima (bez prepreka, kvalitetan signal iz suprotnog smjera itd.)

12 godina
neaktivan
WifiTester kaže...
Batista kaže...

Ne velim da je to losa kartica, zasigurno je odlicna, al meljes neke bedastoce testeru...

MLP - by by !

my last post

kao prvo ne švercam ih jer imam samo jedan i to koji ja koristim. kao drugo i kad bi želio ih kako ti reče švercat što bi zaradio za kikiriki čekajući da mi se koji tipa tebe neznalica javi pa da još s njim za tu kikiriki zaradu se davim danima jer nema osnova osnova. treće mjerio sam i izmjerio istina 36dbm sa ovom njegovom antenom što je u biti 4W ali postoji ti nešto što se zove max output i max input pa evo ti si jako jako pametan pa ćeš dalje sam zaključiti.

nego nije sramota što neznaš jer nisi ni naučio da jesi onda bi to bila sramota  da onda neznaš.

malo ću ti ipak pomoći da nešto i naučišda njegov izlaze se može povećati na tih max 6W naravno sa još jačom antenom ali vidim i da si tu pametovao da sa malim izlazom možeš staviti jaku antenu pa istina je možeš ali nećeš ništa dobiti osim eventualno jedne krepane kartice.

Ako staviš karticu sa malom izlaznom snagom na bolju antenu ta snaga će se bolje iskoristiti pa ćeš imati  veći domet ali ako karticu sa većom izlaznom snagom spojiš na slabiju antenu dio snage se ne uspjeva izračiti nego se vraća nazad u karticu pa kartica može pregoriti.

14 godina
Kasens g9000

Koji mi kabel treba da antenu od rutera preselim na drugo mjesto. Nekih 10ak m.ima neka preporuka

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Usb produzni kabel,ja sam koristio oko 7 metara i radilo je,neznam kako će biti s 10 m....
14 godina
thejura kaže...
Usb produzni kabel,ja sam koristio oko 7 metara i radilo je,neznam kako će biti s 10 m....

Gubi se signal s usbom. Trebao bi produzni samo za antenu

13 godina
neaktivan
Kasens g9000

sa produznim kablom za antenu svaki metar gubi se do 1dbi, a max duzina usb kabla da ne gubi na kvaliteti je 5m wiki

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 11:40 (mikymaus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
mikymaus kaže...

sa produznim kablom za antenu svaki metar gubi se do 1dbi, a max duzina usb kabla da ne gubi na kvaliteti je 5m wiki

S usbom na otvorenom mi je bacao 2 crtice. Bez usba u sobi 4

15 godina
neaktivan
Uzmeš onda neki usb sa dodatnim napajanjem...
14 godina
thejura kaže...
Uzmeš onda neki usb sa dodatnim napajanjem...

Imas neki link

12 godina
neaktivan
WifiTester kaže...

neznam nekako ne osobno ne volim kada mi netko nije u stanju sam fotografirati što prodaje nego fotke poskida s neta.

nekak mi se osobno ovaj čini puno ozbiljniji a imaš i što za pročitati :)

http://www.njuskalo.hr/wireless-wlan/kasens-g9000-b-g-orginalni-6000mw-18dbi-antena-8187l-oglas-5042962

a uz sve vidim da je i na drugom forumu hvaljen pada ne ispada dalje da ga ja hvalim neka si svatko sam odluči a moje mišljenje je da je ipak ok bar po ovome koliko se potrudio a dalje sam vidi

evo i linka gdje ga i hvale na drugom forumu

http://www.forum.hr/showthread.php?t=720834

p.s. čisto sumnjam da je neka mutljava da bi toliko dugo opstao i da se toliko o njemu pisalo e sada vjerojatno ima i onih ljubomornih koji će i svašta napisati zato si tu još sam da sve to provjeriš

aj sretno

Hvala na pomoći WifiTesteru!

Baš taj sam kupio u ponedjeljak i evo za sada sve pohvale jer imam sreće da ono što mi treba a to je poprilična udaljenost od cca 3km lovim sa 86% i max brzinom 54Mbps.

Ne baš čisto vidim OMV pumpu na kojoj u biti punim svoj tank i skužio sam dolje na računu da dobiješ kad kupiš user i šifru koja se u biti i ne mijenja već četvrti dan a i ima dosta drugih open koje su mi malo prigušenije tj. sporije jer valjda se puno ljudi spaja na njih dok je ova dosta udaljena pa ljudi sa mrežnim karticama računala i svojih notebookova ne love do tamo a tko zna dal i kuže da benzinske omv imaju besplatni net.

12 godina
neaktivan
Kasens g9000

Pazi koji lik. tom ne gine prijava i procesuiranje za informatički kriminal i poticanje na njega. auuuuuuuuu od 6 mjeseci do 6 godina zatvora

http://www.njuskalo.hr/wireless-wlan/kasens-g9000-b-g-6000mw-18dbi-rtl8187l-orginal-oglas-8219637

[IMG]http://i41.tinypic.com/sf9s34.jpg[/IMG]

dokazi su tu u obliku screen shoota

Trieste, Italy
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 11:41 (WifiTester).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice