Ovako ukratko .. zbog svojih razloga htjeo bih si kupiti žićni modem/ruter za net ... a da radi na t-com anxB standardu i da može radit na njemu max tv ... imam ja sad i thomsona tg782i i siemens gigaset se763 ili kak već se zove.... al pošto ne koristim wlan ... i još dost razloga odlućio sam se kupiti neki žićni.. e sad dali bi mi vi mogli pomoć oko odabira .. ja sam našao po oglasima dosta jeftino kasd-e za nekih 50 do 100kn.. preko takve dvije je spojena cijela moja škola i svi idu preko nje na internet negdje oko 70 računala ... kakva su vaša mišljenja i prijedlozi što da si kupim.. i da samo bez onog imaš ova dva to su super .....
Kasda KD318-MUI ili nešto drugo
- poruka: 7
- |
- čitano: 2.227
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa šta ima veze što se žično spajaš ne moraš ti na ovima upaliti wlan?mislim malo glupo kupovati novi modem i to kasdu pored dva nova ispravna
ma nebij jan ju vjerojatno kopovo ak bi nju predložili jer nju mogu dobit .. a stvar je u tome što ja kemijam nešto s serverima .. i glupostima između 12 računala pa ako drži jedna kasda školu onda bi i ovo .. a ovi t-comovi novi bi i dalje meni bili za net ..
a dobro to je druga stvar i tu nisam baš kompetentna pametovati :)
a zanima me dali je moguuće ili simensa metnut u modem mod a kasdu u ruter i povezat ih zajedno
Ovako ukratko .. zbog svojih razloga htjeo bih si kupiti žićni modem/ruter za net ... a da radi na t-com anxB standardu i da može radit na njemu max tv ... imam ja sad i thomsona tg782i i siemens gigaset se763 ili kak već se zove.... al pošto ne koristim wlan ... i još dost razloga odlućio sam se kupiti neki žićni.. e sad dali bi mi vi mogli pomoć oko odabira .. ja sam našao po oglasima dosta jeftino kasd-e za nekih 50 do 100kn.. preko takve dvije je spojena cijela moja škola i svi idu preko nje na internet negdje oko 70 računala ... kakva su vaša mišljenja i prijedlozi što da si kupim.. i da samo bez onog imaš ova dva to su super .....
kasada je najgori mogući uređaj koji je t-com imao u svojoj ponudi .. ak oćeš imat problema slobodno ga kupi.
da ne otvaram novu temu, može mi neko reć koliki napon i struju daje adapter za ksadu ?
preso sam cijeli fakin internet al nigdje ne pise.. -.-