The Best 24" S-IPS/S-PVA Monitor

poruka: 2
|
čitano: 3.364
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
The Best 24" S-IPS/S-PVA Monitor

Mene zanima može li mi tko pomoći oko odabira 24" monitora saS-IPS/S-PVA matricom.

Treba mi za kćerku koja se bavi grafičkim dizajnom. Trenutno imamo 22" monitor Samsung 223BW sa kojim nismo zadovoljni prikazom boja i kontrastom, te niskim vidnim kutom..

Cijena isto tako nebi trebala biti previsoka.. Trenutno još polazi školu za grafičko oblikovanje i za sada bi bio dobar neki monitor do 600€..

A kasnije kada bi se tim poslom bavila profesionalno i od toga živjela, namjeravamo uzeti neki 30" sa rezolucijom 2560x1600 piksela...

Za sada recimo ovaj:

A kasnije možda ovaj:

Važno je da ima dobar prikaz boja te što veću resoluciju za dovoljno radnog prostora za alate...

Ima li možda što bolje za taj novac...

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 21:07 (tajo2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: The Best 24" S-IPS/S-PVA Monitor
tajo2 kaže...

Mene zanima može li mi tko pomoći oko odabira 24" monitora saS-IPS/S-PVA matricom.

Treba mi za kćerku koja se bavi grafičkim dizajnom. Trenutno imamo 22" monitor Samsung 223BW sa kojim nismo zadovoljni prikazom boja i kontrastom, te niskim vidnim kutom..

Cijena isto tako nebi trebala biti previsoka.. Trenutno još polazi školu za grafičko oblikovanje i za sada bi bio dobar neki monitor do 600€..

A kasnije kada bi se tim poslom bavila profesionalno i od toga živjela, namjeravamo uzeti neki 30" sa rezolucijom 2560x1600 piksela...

Za sada recimo ovaj:

A kasnije možda ovaj:

Ima li možda što bolje za taj novac...

Ne znan jel ima sta bolje, al Dell U2410 je odlican monitor. Cak i za profi rad. Mislin, veci je uvik bolji, al ovaj je sasvin dovoljan. 

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice