Monitor 23'' do 1500 kn

poruka: 36
|
čitano: 9.456
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Monitor 23'' do 1500 kn
AmonZero kaže...

Trebao bih novu preporuku monitora cijene 1000-1200 kn

Trgovine koje dolaze u obzir su Links i  Portio.

Protis NE dolazi u obzir. 

Razlog : http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/protis-kupovina/44638.aspx?page=0&jumpto=2720091&sort=asc&view=flat

Ako si se razocarao s Protisom (s kojima osobno, ako zanemarimo nestrucnost i bezvoljnost osoblja, imam dobbro iskustvo) mogu shvatit da njih odhebes, ali zasto se ogranicavat na dva ducana tj. jedan?

Koliko vidim u Portiovoj ponudi postoje 4 23" LED monitora do 1200 kn. Osobno bi skupio jos 50kn i kupio ovaj: http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=100332139

Nije to nesto posebno dobar monitor ali nisu ni ovi ostali.

Svijet medija ti ima Dell U2312 za 1470kn pa ti dobro razmisli. mala je to razlika u novcu a velika u onome sto dobijes

13 godina
neaktivan
Monitor 23'' do 1500 kn

Po cemu je taj DELL U2312H bolji od ASUS  ML239H?

Oba IPS, ASUS 5ms, Dell 8ms. Dell nema HDMI, po reviewima ASUSov ima najmanji ghosting u toj( i ohoho visoj) cjenovnoj kategoriji. Cijena im je ista, jedino sto me privlaci Dellu je vertikalno podizanje na nosacu, ASUS ima samo TILT i swivel, ali tehnicki i dizajnerski izgleda bolje od Della.  

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 23:03 (sharxtreme).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Monitor 23'' do 1500 kn

U ukusima inace nije zahvalno raspravljati ali taj Asus je definitivno odvratan.

Ghostinga nema ni u jednog ni u drugog, pivot funkcija atraktivno izgleda li korisna je rijetkima, HDMI na monitoru koji nema zvucnike je besmislen i 2xUSB hub koji Dell ima je puno bolja stvar. Gledajuci malo reviewe i komentare vlasnika reko bi da su ovi Dellovi ipak malo zadovoljniji.

Ta dva monitora su tu negdje a takva im je i cijena (trenutno Dell 100kn jeftiniji). Korisnik treba izabrati da li mu vise znaci pivot opcija i USB hub ili HDMI. Posto jednog gledam svaki dan a drugog sam vidio par puta za mene dileme nema, Asus je gadan ko ponoc.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Monitor 23'' do 1500 kn

Asusa imam doma a della u firmi, kvaliteta slike jednaka... iskreno jedino što dajem kao prednost dellu je USB hub te stalak zbog visine jer sam i sam dosta visok pa mi odgovara...

Life suck's and then you die.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.3.2012 23:36 (asasi).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Re: Monitor 23'' do 1500 kn

dell ima 0 pixel garanciju...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Monitor 23'' do 1500 kn
League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice