LG monitori,koji od ova tri?

poruka: 3
|
čitano: 1.071
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Pozdrav,monitor mi je na servisu,i kako stvari stoje ne isplati ga se popravljat.U shopu gdje kupujem imaju ova 3 IPS LG monitora.Cine mi se dobrim izborom za tu cijenu. Koji bi mi preporucili od njih?Svi su po spec. i po cijeni jako slicni,pa ako neko zna da mi pojasni razlike medju njima, i na sta da obratim paznju?Namjena monitora je gaming,filmovi,photoshop itd.Hvala

LG IPS231P-BN

LG IPS234V-PN

LG IPS235V-BN

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 3:31 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: LG monitori,koji od ova tri?
error_666 kaže...

Pozdrav,monitor mi je na servisu,i kako stvari stoje ne isplati ga se popravljat.U shopu gdje kupujem imaju ova 3 IPS LG monitora.Cine mi se dobrim izborom za tu cijenu. Koji bi mi preporucili od njih?Svi su po spec. jako slicni,pa ako neko zna da mi pojasni razlike medju njima, i na sta da obratim paznju.Namjena monitora je gaming,filmovi,photoshop itd.Hvala

LG IPS231P-BN

LG IPS234V-PN

LG IPS235V-BN

Sva tri monitora imaju IPS LCD matricu, to je ono najbitnije a ostale tehnikalije su vrlo slične. Uglavnom biraj između drugog i trečeg modela po redu jer oni imaju i HDMI priključak i to je to.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
16 godina

Definitivno neka odabere prvog ako mu je bitna ergonomija, ima odličan stalak i pivot opciju

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice