Koji monitor kupiti izdvojena tema

poruka: 21.574
|
čitano: 5.686.158
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: Koji monitor kupiti
Sickness kaže...

Ma ko ovdje priča o vraćanju monitora radi cijene ?!?!?!??! Monitor je NEISPRAVAN i točka. A ova predzadnja rečenica dovoljno govori o tebi, ja sam ovo, ja sam ono. Ma brđane moj ti si nitko i ništa i znaj da uvijek ima netko jači ;) Vrati se na brdo s kojeg si sišao.

Heheheh vidi se ko je brdjan po nacinu razgovora ;) 

To sto ti kazes d aje neispravan ne znaci da jest ;) Jesi li procitao garantne uslove? Oni ti govore kad je neispravan a kad ne ma sta ti mislio ;) Ili na tvom brdu to ne vazi vec samo ko je jaci ;)

14 godina

Ma kralju, evo ti lajk. Najjači si. Pusa :*

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
9 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Vračam monitor isključivo jer je neispravan a ne jer košta 6600kn,da mi je bio pre skup ne bi ga ni kupovo

Cijena nema veze sa ničim,kod mene u kafiću ako si nezadovoljan kavom ja ti dam drugu,ako ti drugfa ne valja,dam ti treču,ako ti treča ne valja kažem ti da ne mogui ispuniti tvoja očekivanja i ne naplatim ti ništa.Da to je samo kava od 14kuna

Pringgles gaming
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Tražim kako da kontaktiram Asus?

Samo mi neke stranice sa proizvodima izbacuju

Pringgles gaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Pringgles kaže...
Ma joj.i da sam.kupio preko weba i platio isto bi mi bilo

Ma lol i Links, vidiš neko zlo za neko dobro, s ovim si možda pomogao nekima u budućnosti. Ja sam svoj monitor kupio u Svijet medija i rekli su mi ako imam problema da ga vratim u roku 7 dana i da će mi dati drugi, naravno da sam rekao jezik pregrizli, ali eto nakon 4 dana sam osobno odnio u Rugvicu na servis. Vele meni, uh pa to je kupljeno prije 4 dana, želite novi monitor, ja sam rekao da ne jer nemam BLB i DP, ali da imam overlapping image i da to rješe, naravno da nisu jer nisu bili pripravni na to, pa sam im rekao vratite mi monitor jer ga nisam kupio da bi bio kod vas na servisu danima, nego da ja uživam, a kad budu spremni za stavljanje novog FW neka mi jave i ja ću donijeti monitor opet iako se moram voziti skoro 80km, nije mi teško ali ne dam im da drže monitor 10 ili više dana za ništa. Nedaj da te hebu, pogotovu ovi klinci iz Linksa koji neznaju ništa kad ih pitaš malo dublje o nekom problemu, nego pričaju budalaštine, osobno sam se uvjerio u njihovo znanje prije par dana, pa sam otišao doma i lijepo kupio stvar iz alze, a oni nek uživaju, isto tako je HGspot majmunirao pa su pljusnuli o pod. Malo sam pretjerao pa ovdje stajem. Nadam se da ćeš rješiti problem svog monitora i želim ti u tom puno sreće.

9 godina
odjavljen
Sickness kaže...

Ma kralju, evo ti lajk. Najjači si. Pusa :*

A to ti trazis. A drug nisam ja iz te ekipe ;)

9 godina
odjavljen
Pringgles kaže...

Tražim kako da kontaktiram Asus?

Samo mi neke stranice sa proizvodima izbacuju

https://vip.asus.com/VIP2/Services/QuestionForm?lang=sr-rs

Evo pisi ovdje. Nema hrvatske adrese ali ima u srbiji pa mozda oni pokrivaju regiju. U svakom slucaju ce te uputiti gdje da se javis....

9 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Poslao sam mail Asus-u,sad čekam 48 sati na odgovor

Pringgles gaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Pringgles kaže...

Vračam monitor isključivo jer je neispravan a ne jer košta 6600kn,da mi je bio pre skup ne bi ga ni kupovo

Cijena nema veze sa ničim,kod mene u kafiću ako si nezadovoljan kavom ja ti dam drugu,ako ti drugfa ne valja,dam ti treču,ako ti treča ne valja kažem ti da ne mogui ispuniti tvoja očekivanja i ne naplatim ti ništa.Da to je samo kava od 14kuna

Najs, gdje imaš kafić da dođem na kavu .... 

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2017 14:45 (Taraba).
17 godina
Koji monitor kupiti

Evo ako netko čita iz Linksa upravo zbog ovog kako postupate s korisnikom koji je kupio ultra skupi monitor i zbog BLB ga vratio da opet od VAs uzme drugi Vi mu to ne dozvoljavate.

Ostali ste bez mene kao kupca a ostavim Vam godišnje pozamašnu svotu..

Bezobraznost bez granica, da sam znao da imate ovakvu politiku ne bih bio niti prije Vaš kupac.

Kada se kupuje sve 5 i sve super a kada se vraca natrag ne može....

#linksnikadviše

Moj PC  
5 0 hvala 3
8 godina
Ja sam isto imao negativno iskustvo prilikom kupnje monitora u Linksu. Prodali mi Benq-a ali ne onog kojeg sam htio vec drugog zabunom trgovca glupavog....(a taj drugi je losiji ispao)
Da ne idem sad u detalje, uglavnom htio sam zamjenu monitora ili povrat i nisu dali gamad jedna pokvarena i djubrad.
Sad sam osuden na monitor kojem se prelijevaju boje skroz i slova reflektiraju itd. itd.
Nikad vise ni kune ne bi ostavio u Linksu a bome ni Benq-a kupio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Audi1989 kaže...
Ja sam isto imao negativno iskustvo prilikom kupnje monitora u Linksu. Prodali mi Benq-a ali ne onog kojeg sam htio vec drugog zabunom trgovca glupavog....(a taj drugi je losiji ispao)
Da ne idem sad u detalje, uglavnom htio sam zamjenu monitora ili povrat i nisu dali gamad jedna pokvarena i djubrad.
Sad sam osuden na monitor kojem se prelijevaju boje skroz i slova reflektiraju itd. itd.
Nikad vise ni kune ne bi ostavio u Linksu a bome ni Benq-a kupio.

Benq ima odlične monitore, to što su oni tebi uvalili neki prastari model sa lošim panelom je drugi par opanaka.

14 godina
ibme74 kaže...

Benq ima odlične monitore, to što su oni tebi uvalili neki prastari model sa lošim panelom je drugi par opanaka.

Vrati se nazad za 1-2 str pa ćeš vidit moj post. Uzo BenQ BL2711U za 3,550kn i monitor ima BLB. Nadao sam se da neću bit te "sreće", te sam im dao povjerenje unatoč dosta negativnih komentara po netu. Tako da baš i nisu odlični.

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
12 godina

pa niej taj problem jedino kod Benq-u, imao je tih problema i Asus i drugi proizvođači također

11 godina
Taraba kaže...
Pringgles kaže...

Ovak ti izgleda kad se desi overlapping image-a kod mene, ali kako sam rekao, samo FW to rješava ili privremen OC monitora. 

Na Acer forumu ima podosta oko ovog problema klik

...ma kakvi,meni se rijetko pojavi ali riješim ga jednostavnim log-off/log in cca. 3sec posla 

...eto ti Linksa,nisam niti za niti protiv ali nisu jeftini...frend je nedavno 3 monitora vratio u Mcomputers-u nakon 2-3 poslana  maila jer nije mogao dobiti 144hz na sva tri,reklo bi se svojom greškom 

https://i.redd.it/e18f8931ul5y.gif
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2017 16:10 (ZGamer).
8 godina
Ja sam tada htio kupit GW2470 (odaziv 4 m/s) a uvalili mi GW2455H (odaziv 8 m/s). Sad mi je zao sta sam ikad uopce pomisljao o kupnji Benqa. Trebao sam odmah uzet Lg-a, Della ili Samsunga i to ne u idiotnom Linksu...
Uglavnom moj monitor ne valja...
Stavljam ga na prodaju i nadam se da ce ga netko htjet kupit.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
ZGamer kaže...

...ma kakvi,meni se rijetko pojavi ali riješim ga jednostavnim log-off/log in cca. 3sec posla 

Možeš i gašenjem monitora ili promjenom refresh rate monitora, ali ako je na 150+Hz onda se to ne pojavljuje, bar meni 

9 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

evo javili da ga salju u ovlasteni asus servis.i da nema BLB kod njih na testu

Sta ga samo ja vidim ili ga oni rade sa reflektorima na monitoru??
ugl.kontaktiro sam Asus i hvala svima na podrsci i sta mi saljete u inbox poruke

A evo kakavog su kupca izgubili od kada kupujem( u 11mj.ce biti 2 god.),nisam htio stavljat nista ali bas hocu,kolicina koju netko potrosi ne daje mu pravo da radi sto hoce,ali mislim da sam u ovoj situaciji u pravu.Jednostavno ne mogu podnjet da sam platio nešto 6600 kn a da ima bug,hocu da sve radi pesprijekorno,ako ne može nema veze,daj drugi i vozi

Pringgles gaming
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2017 16:11 (Pringgles).
Moj PC  
4 0 hvala 1
12 godina
Audi1989 kaže...
Ja sam tada htio kupit GW2470 (odaziv 4 m/s) a uvalili mi GW2455H (odaziv 8 m/s). Sad mi je zao sta sam ikad uopce pomisljao o kupnji Benqa. Trebao sam odmah uzet Lg-a, Della ili Samsunga i to ne u idiotnom Linksu...
Uglavnom moj monitor ne valja...
Stavljam ga na prodaju i nadam se da ce ga netko htjet kupit.

Pa imas ti i Della, Samsunga i LG-a sa odazivom od 8ms i vise (imas u jednom od shopova IPS LG sa 14ms).

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2017 17:05 (ibme74).
15 godina
Stigao mi danas LG 29UM69G!
Prvi dojam - wow, ovo je stvarno ogromno!
Neki su rekli da je premalen i da idem na barem 32", a ja stvarno ne znam gdje bi 32" stavio. I na ovako nesto se trebam naviknut nakon obicnog 23/24" 16:9 monitora!
Bacio film, stvarno je cool stvar da nema crta dolje i gore.
Kako je na filmovima to dobro, lose je za youtube jer ne ide preko cijelog ekrana, ali citam da ima neke add one za rijesiti to...
Uglavnom, svakako mislim da je ovo BB za 1900 kn koliko sam ga platio u nasem ducanu!
Takoder, na online testu nema mrtvih pixela niti ikakvog bleeda. Ima netko neke druge testove da "odvrtim" ili su ovi online s obicnom crnom/plavom bojom preko cijelog ekrana vjerodostojni?

15 godina
Taraba kaže...
Pringgles kaže...
zvali su iz linksa.to je normalna pojava na tim monotorima kazu i ne mogu dobit novi niti mijenjat.znaci ovaj mi ostaje.jebeno.Nikad vise links

Kontaktiraj ti lijepo Asus, objasni im sve i pošalji slike, pa nek oni kažu jel monitor mjenjat ili ne. Drugo, Links nije taj koji je proizveo monitor i ako Asus kaže da se zamjeni kod dealera onda oni to moraju i napravit. naravno da ćeš im predočiti mail od Asus-a. Isto tako obrati pozornost na overlapping image jer je to jedna od boljki Asus-a, Acer-a i AOC-a zbog istog panela. Taj problem se rješava stavljanjem novijeg firmware kojeg opet radi ovlašteni servis ili da se OC sa 144hz na 150 ili 165hz. Da, preskupi monitori i badva im sve kaj imaju kad imaju takve probleme. Nadam se da će OLED tehnologija donijeti nešto bolje od razvikanog IPS-a, koji je malo žešće njasre. Jebo ih kut gledanja, nisam siguran da itko normalan igra ili gleda film sa strane nego je svima monitor ispred.

Ovak ti izgleda kad se desi overlapping image-a kod mene, ali kako sam rekao, samo FW to rješava ili privremen OC monitora. 

Na Acer forumu ima podosta oko ovog problema klik

ima ovog ACER-a 27" XB271HUbmiprz Predator i nikad to nisam niti vidio niti imao problema sa tim

prvi put cujem za taj problem

premda je moj od prvog dana na 165 Hz

ali monitor je mrak svaka preporuka IPS kvaliteta i vrhunsko osvjezavanje

totalno nesto vrhunski i nikad vise nazad

pozz

Samsung S8+
14 godina
Pringgles kaže...
ja sam ga narucio samo preko weba.a kod njih sam kreten iso platiti.Ma mogu se vadit na potrosacka prava.Trazio sam taj zakon.ne mogu naci gdje mogu vratit unutar 14 dana

Imao sam situaciju prošle godine kada sam kupio monitor preko webshopa, platio u poslovnici i jednostavno mi se nisu svidjele boje te sam ga zapakovao i vratio u radnju. Ovaj je proverio jel sve na broju, potpisao sam neke papire, dobio potvrde i nakon tipa mjesec dana novac mi je sjeo nazad.

13 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

Ne razumijem tu politiku da se ne želi izaći u susret.Srećom nisam imao nikakav problem sa monitorom iako obzirom na što veću cijenu tim manje bi trebali pričati o "sreći".

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Koji monitor kupiti

najbolja stvar je sto je monitor placen a ja na starom i dalje,sve povrate i reklamacije vršim o svom trošku

Pringgles gaming
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Koji monitor kupiti

Ima li tko iskustva sa AOC 23" I2381FH ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Kolega Ibme,
Nije stvar samo do odaziva vec i do samog panela. Ocito da ti Benq-ovi sa Va matricom imaju takvih problema kakve sam prethodno naveo. Procitao sam i na nekoliko mjesta tj. foruma da isto tako i onaj manji Benq Gw 2270 ima iste te probleme.
Uglavnom ja cu si fino kupit onog Lg -a sa Ips matricom i freesyncom = LG 24MP59G i rjesit se ovog svog odrona.
Pozdrav!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pringgles kaže...
evo ga.zanimljivo

BLB test mog PG279Q

BLB test mog GL552JX

toxic kaže...
Najbrži kaže...

Mjesec dana je tvoj mlađi i kritičan je BLB. Baš mi je žao što ga vraćaš i ideš po drugi jer je monitor brutalan, al' kao što su naveli valjda je to 50%/50%  hoćeš li ili ne imati BLB odnosno da je to zbog IPS panela.

ma brutalan pm.. svaki drugi im je takav ako ne i svaki, po cemu je brutalan? po specifikacijama a panel katastrofa...

ja 6 tisuca kn da dam za monitor ocu da bude perfektan a ne sranje..

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
9 godina
neaktivan
bome i tvoj ima BLB.ma uzas.Zar ne bi Asus kao firma trebala odmah poslat drugi?
Pringgles gaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
mislim ono.njihiva reklama.Ja kad igram mi rubovi nisu bili sbjetliji.jedino na BLB-u.Ali me smeta jako
Pringgles gaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Moze pomoć
Koji bi mi monitor preporučili
Imam rx 480
i5 6400
8giga ram
S tim da necu tako skoro mjenjati komp