Ahh "blažene" domaće trgovine. Em nabiju maržu u nebesa, em kad im neš ideš reklamirat ponašaju se kao da su oni sami proizvođači. Sretno i puno živaca ti želim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

nikad vise nista od nas necu kupovat,upravo sam kreiro pypal,sve izvana,da sam narucio izvana samo bi im vratio i gotovo,a ovako ja njima moram nosit
Ekipa, odluka je pala. Zamijenit ću BenQ Bl 2711U za LG 27UD68-W. Pošto monitor nema ugrađene zvučnike u sebi, već samo headphone jack, zanima me da li ću moći preko njega koristiti vanjske zvučnike spajajući ih pomoću 3.5mm konektora ? To mi je vrlo bitna stavka radi PS4. Hvala unaprijed svima na odgovoru.
Ako alza moze to provoditi (jos salju kurira o svom trosku) ne znam zakaj ne bi nasi mogli.
Slažem se. Evo kako Alzashop postupa kada prijavite kvar:
"Hello,
Thank you for your prompt reply.
I have set the collection accordingly on Wednesday.
Please make sure, that you re-pack the monitor (with all accessories) securely, to prevent any damage during the transit.
I would also like to ask you, to put copy of the receipt into the box, and please write a "Refund" on it. The technicians will then process it according to your wish.
The driver will bring shipping label, with our address for the collection, so there is no need for you to put anything on the box.
Once the collection is done, we will wait for the monitor to reach our stock and our claims technicians will then update you about the refund.
Have a nice Sunday now.
Kind regards"
Doslovno sve riješeno u 5 min. Naše ovdje bolje da ni ne spominjem jer ću se samo naživcirat.

Ekipa, odluka je pala. Zamijenit ću BenQ Bl 2711U za LG 27UD68-W. Pošto monitor nema ugrađene zvučnike u sebi, već samo headphone jack, zanima me da li ću moći preko njega koristiti vanjske zvučnike spajajući ih pomoću 3.5mm konektora ? To mi je vrlo bitna stavka radi PS4. Hvala unaprijed svima na odgovoru.
Zna li itko odgovor na ovo pitanje ?
https://www.alzashop.com/27-acer-predator-xb271huabmiprz-d4575928.htm?o=9
koje su marže kod nas to nije istina
tesko je odgovoriti dok se ne proba, ali u teoriji, da, moralo bi moci...
Radit ce probao sam ja to davno.
https://www.alzashop.com/27-acer-predator-xb271huabmiprz-d4575928.htm?o=9
koje su marže kod nas to nije istina
Traži povrat love i kupi izvana. Dobit ćeš daleko bolju i ljubazniju podršku, a nećeš pretplatiti proizvod.
Uzmi taj sa linka, on ti ima freesync
Kakav je AOC I2481FXH ?
Pošto ima samo d-sub i 2x hdmi a uskoro namjeravam uzimati karticu koja ima 2x dvi-d pretpostavljam da mi treba ovaj konverter ? Preko hdmi će biti telka spojena pa pretpostavljam da mi je ovo jedina solucija što se tiče monitora.
Ne treba ti to. Uzmes dvi-d na hdmi kabel i to je to.
Ne treba ti to. Uzmes dvi-d na hdmi kabel i to je to.
Da fakat, ja isto pričam gluposti. Taj adapter je nekih 30-50 kn...

Zato si trebao kupiti preko webshopa i vratiti u roku 15 dana bez da navodiš razlog.
Isssssss koja katastrofa. Ma nemoj biti lud i dopustit im da prave majmuna od tebe. Fino digni sve na noge tamo, traži da razgovaraš s voditeljem (šefom), prije toga prouči koja su ti potrošačka prava. Popljuj ih gdje god stigneš i ne hrani više tu našu bagru koja uzme vani monitor za duplo manje pare i onda nabija maržu. U ovoj državi ako ne pokažeš zube vrlo brzo budeš pojeden.
Isssssss koja katastrofa. Ma nemoj biti lud i dopustit im da prave majmuna od tebe. Fino digni sve na noge tamo, traži da razgovaraš s voditeljem (šefom), prije toga prouči koja su ti potrošačka prava. Popljuj ih gdje god stigneš i ne hrani više tu našu bagru koja uzme vani monitor za duplo manje pare i onda nabija maržu. U ovoj državi ako ne pokažeš zube vrlo brzo budeš pojeden.
Da nije malo kasno za to ;) Kupio si i pristao na cijenui ;)
Ma o čemu pričaš ti ? Vidio bi tebe u takvoj situaciji, kmečo bi ko malo dijete i molio ovdje za pomoć. I da, jebalo te namigivanje !
Ma o čemu pričaš ti ? Vidio bi tebe u takvoj situaciji, kmečo bi ko malo dijete i molio ovdje za pomoć. I da, jebalo te namigivanje !
U kojoj situaciji? Da kupis nesto i vratis i kazes to mi je preskupo? Pa koliki idiot treba biti za to? I drugo ja necu biti u toj situaciji jer prvo istrazim sta kupujem a drugo kupujem u radnji gdje me znaju i gdje sam stalni kupac i ucinice sve za mene a narocito mi dati da ponesem kuci i probam a trece ja sam trzisni inspektor i sa mnom se niko ne zeza kao imam neka zakonska prava ;)
A i kultura ti je na nivou....;)

Kontaktiraj ti lijepo Asus, objasni im sve i pošalji slike, pa nek oni kažu jel monitor mjenjat ili ne. Drugo, Links nije taj koji je proizveo monitor i ako Asus kaže da se zamjeni kod dealera onda oni to moraju i napravit. naravno da ćeš im predočiti mail od Asus-a. Isto tako obrati pozornost na overlapping image jer je to jedna od boljki Asus-a, Acer-a i AOC-a zbog istog panela. Taj problem se rješava stavljanjem novijeg firmware kojeg opet radi ovlašteni servis ili da se OC sa 144hz na 150 ili 165hz. Da, preskupi monitori i badva im sve kaj imaju kad imaju takve probleme. Nadam se da će OLED tehnologija donijeti nešto bolje od razvikanog IPS-a, koji je malo žešće njasre. Jebo ih kut gledanja, nisam siguran da itko normalan igra ili gleda film sa strane nego je svima monitor ispred.
Ovak ti izgleda kad se desi overlapping image-a kod mene, ali kako sam rekao, samo FW to rješava ili privremen OC monitora.
Na Acer forumu ima podosta oko ovog problema klik
Ma ko ovdje priča o vraćanju monitora radi cijene ?!?!?!??! Monitor je NEISPRAVAN i točka. A ova predzadnja rečenica dovoljno govori o tebi, ja sam ovo, ja sam ono. Ma brđane moj ti si nitko i ništa i znaj da uvijek ima netko jači ;) Vrati se na brdo s kojeg si sišao.