Freesync je za AMD, a Gsync za Nvidia-u
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Freesync je za AMD, a Gsync za Nvidia-u
aha,tnx,ma sve sto nadjem sa g-sync ima NT panel.max bi dao 5300 za monitor
aha,tnx,ma sve sto nadjem sa g-sync ima NT panel.max bi dao 5300 za monitor
TN i 5300 kn?!?! WTF ?!?!

Ma ne mora ni asus biti,jedino sta mi je bitno taj IPS panel da ima,g.sync,1440hz i da je 2k. ali cijene su uzas,a sad kad bas i ne bi bilo mozda bi i preso na TN sada sam na IPS-u
jedino ovo sam našao
Ovaj aoc ti je super jer sva tri imaju identican panel Acer Asus i taj. A opet je nesto jeftiniji
Očima, gamer sam od malih nogu, i u fps-ovima i mobama se itekako primjeti razlika. A tek razlika izmedju 60 i 144hz, nebo i zemlja. Jednostavno osjetis fluidnost.
Ako ti komp sluzi samo za surfanje i gledanje filmova, neces to primjetiti..
Istina, nisam baš neki gamer pa valjda zato toliko i ne primjećujem razliku. Evo baš gledam video u kojem lik to objašnjava:
https://www.links.hr/hr/monitor-27-led-asus-rog-swift-pg279q-wqhd-g-sync-ips-165hz-4ms-350cd-m2-1000-1-dp-hdmi-usb-3-0-pivot-crni-100300029
Odluka je pala,uzet cu ovo
ima 3 god.garancije,mek izdrzi 6 godina i ja zadovoljan
Iz Linksa ga ne budeš uzeo sigurno.
vjerojano sam zadnjeg uzeo.vise nije dostupan
https://www.links.hr/hr/monitor-27-led-asus-rog-swift-pg279q-wqhd-g-sync-ips-165hz-4ms-350cd-m2-1000-1-dp-hdmi-usb-3-0-pivot-crni-100300029
Ja ga kupio prije skoro 3 tjedna, star 5mj za 4500kn s garancijom. Pogledaj samo kad je proizveden, imaš na poleđini bijelu etiketu. I javi da li ima BLB - backlightbleed efekt.

Sve imaš na forumima
Kao i youtube video gdje su testirali 20 komada i 50% ih je imalo BLB
Objavili su slike i na imgur
Baš sam neki dan napisao o svome, na prošloj stranici je post.

Nisam imao šta reklamirati jer nemam BLB, napisao sam da je proizveden u veljači 2017 dok je blb imao problem s serijama prije 3/2016.
imas video ako nisi pogledao
Vidiš zaboravio sam staviti link u post iako sam bio kopirao youtube video. Thx za link :)
A što se tiče vraćanja, imaš pravo mislim 8 (fizička) ili 15 dana (ukoliko je webshop kupnja) da vratiš i ne moraš davati nikakvo objašnjenje. Ne moraš niti reći da mi se ne sviđa ili što već i da tražiš povrat novca i da ne želiš zamijeniti za drugi proizvod (ukoliko već nemaš neku alternativu). Neka me slobodno netko ispravi ako sam u krivu.
Svaka cast na izboru odlican monitor
Svaka cast na izboru odlican monitor
Čekamo u temi Slike vašeg hardvera
Ak je IPS onda ce ti biti Glowa...
nije mi nesto jasno,stavim na g-sync u WOT-U a u igri mi je na 143 hz.fps mi se vrti cca75-97,e sad sam primjetio da mi sjecka sliku i poludio sam,stavio sam u control panel na g.sync a vertical sync na fast,da na ovom drugom monitoru je isto ips panel ali je nekako bolji,ne znam
rijesio stekanje,bio mi u postavkama na 60hz a ne za 146,ugl,nemam zamjerski osim na panel koji mi vise vuce na TN neko na IPS,tu sad kad gledam ovaj drugi asus je raketa na spram ovoga,al prezivjet cu
A jel tako i uzivo izgleda ili samo na slici (posto na slici to bide puno "vidljivije" nego okom?)
rijesio stekanje,bio mi u postavkama na 60hz a ne za 146,ugl,nemam zamjerski osim na panel koji mi vise vuce na TN neko na IPS,tu sad kad gledam ovaj drugi asus je raketa na spram ovoga,al prezivjet cu
Prodaj jedan da te ne buni ...