Kao prvo neznam s cim mislis uopce postici vise manje konstantnih 360fpsa ili nedaj boze u slucaju Lg 480fpsa koji su potrebni da bi taj panel uopce radio kako treba, kao drugo tvoja konfa iz potpisa nemoze ni 1/5 potrebnog, kao trece ubit ce te na oledu flickering poradi treceg razloga! Po meni bolje uzeti znacajno ostriji i čisci IPS u nekoj 144-240hz varijanti nego oled s milijon problema!m2c ali tvoje su pare pa uzmi Aurus-a
Što se tice metodolgije testiranja rtingsa oni je definitivno trebaju promijeniti jer neke stvari su im nebulozne!
Konfa iz potpisa nije više ista, al i ta ide u zaborav. Trenutno imam Ryzen 7900 X3D i RX6600 XT. Solidno je za PUBG na 1080 i 165hz monitor koji sad imam.
Imam nekih problema sa ramom + amd grafika sa trenutno ne slaže sa pubgom, imam problem sa stuterom nekim, naročito na sanhoku.
Slažen novu koju ću uzimat krajem mjeseca. Sanjam o nekoj mini TX konfi 9800 X3D + 5070 ti.
Komp će služit djelomično za rad: ArcGIS, QGIS, AutoCAD, Sketchup i browseri, excelice bla bla. Za sav taj software ja sam light-medium user.
Glavna svrha je pubg, ne znam još oće li bit na 1080p ili 1440p. Al želim stvorit mini prijenosnu zvijer koja će imat 0ms input laga. Dakle top monitor sa minimum input laga, da je super za fps, da dobro izgleda kad je fast pace pushanje i vožnja hehe. Miš i tipkovnica isto, hrpa fps-a, sve mi to treba.
Dolazi mi uskoro u zgradu FTTH (moja firma uvodi hehe) pa ću spast sa 30-40ms pinga na 0-1ms pinga. Baš želim postat onaj koji zadaje Desync a ne primač stalno. Razumit će oni koji često razvijaju rak na pubg.
Ovaj čovjek mi je inspiraciju za konfu, čak se možda upustim u Form T1 case build, a možda bude samo Fractal Terra..