Kupio bih monitor od 27", isključivo za programiranje/office work. Dakle nikakvo igranje niti bilo što drugo osim development/povremeno pisanje dokumentacije/Jira/Confluence. Budžet je 300 € max. Imate li nekakav prijedlog?
Koji monitor kupiti
- poruka: 20.623
- |
- čitano: 4.925.872
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lg 42c3 za monitor ili nesto drugo?
Kupio bih monitor od 27", isključivo za programiranje/office work. Dakle nikakvo igranje niti bilo što drugo osim development/povremeno pisanje dokumentacije/Jira/Confluence. Budžet je 300 € max. Imate li nekakav prijedlog?
Dell S2722DC, 280€, USB-C punjenje 60W, namještanje sve moguće, super slika, 27" 2,5k, nema boljega za tu namjenu i taj novac.
Sa zidnim nosačem i dubokim stolom, definitivno
lg 42c3 za monitor ili nesto drugo?
pa ako ti je stol dubok 2m svakako meni se povraca i nemoguce mi je citati na bilo cemu grubljem od 32"@4k, sad sam na 28@4k! Vratio sam nazad Dell 32" 1440p G3223D koji je to ocaj bio neshvatljivo mi je kako ljudi mogu u to opce gledati!
ima negdje provjereni review za ovaj Samsung Odyssey Neo G7 G70NC
Jel valja to što?
ima negdje provjereni review za ovaj Samsung Odyssey Neo G7 G70NC
Jel valja to što?
Ima na PCMAG recenzija i prigovorili su sporom OnScreen izborniku kojeg ne trebas vise od jednom u zivotu, plus jos dvije debilne primjedbe. Uglavnom seru cisto da bi srali.
Ako te zanima pravo stanje onda pogledas recenzije na Amazonu.
Svi ti testeri i koje kakvi Youtube kanali su dobro podmazani i uvijek rade meh recenzije jer se nece nikome zamjeriti.
Meni je dosta koliko ima zvjezdica na Amazonu i po tome mi se cini da je monitor best buy kad se usporedi sa drugima. Ne postoji savrseni monitor koji je jeftin.
Ovaj moj pc pod moj pc bi trebao biti dosta za 1440p gaming jel? nekih 70-144fps ovisno o igrici, i uvijek mogu prebaciti na 1080p ako bude stucalo ili ukljuciti freesync?
Znaci Dell G2724D bi bio neki soilidan buy, koje su mi druge bolje ili jeftinije opcije, zanimaju me monitori sa malim nogicama dole da mi ne ide u podlogu za misa, imam mali stol od 120cm, nema mjesta u sobi za vise
I trebam preporuku za neki monitor arm da ima u instaru, linksu ili hgspotu. stavio bi ga desno, ako stavim gore onda je problem stavit pc kameru ispred sebe.
sta kazete na ovaj monitor?
trenutno imam neki msi 24 inca 1080p gaming monitor, ali bih uzeo nesto malo vece, bolje:
https://www.alternate.de/ASUS/TUF-Gaming-VG289Q1A-Gaming-Monitor/html/product/1707958
cijena se cini skroz ok, gledao sam po netu recenzije, i skroz je solidan monitor..
uzeti ili ne? mozda je po malo prevelik? meni je 24 inca skroz ok, ne znam oce mi 27 biti previse?
Imam ja slicnu verziju, sa boljim stalkom. Monitor je stvarno vrlo dobar, nije prevelik iako ima 28, a ne 27 incha.
To ti je 4k 60hz monitor, bježi od toga ako se misliš igrati....vidim nick.....sada si sa upgrejda računala i kakti vrlo zadovoljan monitorom ipak i u potrazi za monitorom novim makar ti je 24 super i zadovoljan si....ti stvarno ne znaš šta bi I onda još pikneš u 4k i 60Hz
Gledaj si 2k i HRR tipa 180Hz ili ako već gledaš 4k onda neka bude sa 120hz na više, no taj sport te košta novog računala od 1700e+ i monitora od 500e+ ako hočeš da bude kako spada
tipa ovog, za 2k imaš i previše komentara i prijedloga od ranije
Ovaj monitor ima zvucnike kojima se mozes posluzit, a ja sam ga uzeo za RPG u kojima se super snalazi.
To ti je 4k 60hz monitor, bježi od toga ako se misliš igrati....vidim nick.....sada si sa upgrejda računala i kakti vrlo zadovoljan monitorom ipak i u potrazi za monitorom novim makar ti je 24 super i zadovoljan si....ti stvarno ne znaš šta bi I onda još pikneš u 4k i 60Hz
Gledaj si 2k i HRR tipa 180Hz ili ako već gledaš 4k onda neka bude sa 120hz na više, no taj sport te košta novog računala od 1700e+ i monitora od 500e+ ako hočeš da bude kako spada
tipa ovog, za 2k imaš i previše komentara i prijedloga od ranije
ne znam zasto sam mislio da je 240hz :o nisam ni skontao wtf
naravno da ne zelim 60, sad imam 240 ali 1080p
Da, imaš gore u rasnijim postovima dobrih preporučivanih 2k monitora....ako bi 4k i 144hz onda je ovaj Gigabyte što sam naveo jako dobar.
jel valja ovaj monitor ak nebi isao na c2 ili c3 ilida se protegnem do aw 34 oled,ili ima nesto jeftinije a dobro ko i revcimo ovaj predator
https://www.adm.hr/acer-predator-xb323qknv-315-ips-4k-2xhdmi-21-dp-14-4xusb-30-pow/79208/product/
jel valja ovaj monitor ak nebi isao na c2 ili c3 ilida se protegnem do aw 34 oled,ili ima nesto jeftinije a dobro ko i revcimo ovaj predator
https://www.adm.hr/acer-predator-xb323qknv-315-ips-4k-2xhdmi-21-dp-14-4xusb-30-pow/79208/product/
Za 100 eura više imaš aw3423dwf-34-qd-oled monitor.Doduše ekran je zakrivljen i širokog (21:9) omjera stranica ako te to ne smeta po meni je bolji izbor nego taj Acer mada nije ni on loš izbor.
Za 100 eura više imaš aw3423dwf-34-qd-oled monitor.Doduše ekran je zakrivljen i širokog (21:9) omjera stranica ako te to ne smeta po meni je bolji izbor nego taj Acer mada nije ni on loš izbor.
Eto ja ga imam i sama zakrivljenost (1800) neće bit nikakav problem, a 21:9 to bi. Treba se samo naviknut. A ekran - nema smisla o tome prićati, to je..... ZAKON. Još kupio ruku za na stol u HGspotu za 30€. Htio uzet neki 42"-45", odustao jer neda mi se letiti s glavom po ekran dosta mi blizu ekran i nema potrebe za k....m.
nekak sam najvise za 42c3 za 880 eura jedino me zeza kosina zida gdje mi je komp tako da moram sve izmjerit,a ako uzmem aliena imao saqm zakrivljenog g7 tak da bi se navikao brzo,on je bio 1000r,sve u svemu uzimam sutra tak da ovaj moj dell 3223d ide na bubanj
alien34 je dobar gledao recenzije,ali bih uzeo 4k monitor,nazalost jos nema kod nas 32 4k oled pretpostavljam
nazalost jos nema kod nas 32 4k oled pretpostavljam
Ima,ima,samo treba čekati na isporuku,kažu da imaju na "vanjskom skladištu".S obzirom da je i vani potražnja velika ugodno me iznenadilo da su nam postali već dostupni.Ja sam svog Asusa čekao nešto više od mjesec dana i vjerujte nije mi žao ni jednog jedinog centa koliko sam ga platio.
Ima,ima,samo treba čekati na isporuku,kažu da imaju na "vanjskom skladištu".S obzirom da je i vani potražnja velika ugodno me iznenadilo da su nam postali već dostupni.Ja sam svog Asusa čekao nešto više od mjesec dana i vjerujte nije mi žao ni jednog jedinog centa koliko sam ga platio.
Preeeeessssssskupo, rađe bi isti 32 4k qled od Della. Samo zbog garancije i jeftiniji je, a kod panel (svi od Samsunga)samo razlika što je zakrivljen .
Prije jedno 3tj. je lg c3 42 bio u Iponu 819e, ja bi išao na njega bez razmišljanja, ovaj Acer nikako....1000+e za LCD ips.....ludost
Preeeeessssssskupo, rađe bi isti 32 4k qled od Della. Samo zbog garancije i jeftiniji je, a kod panel (svi od Samsunga)samo razlika što je zakrivljen .
Cijena Asusovog monitora u USA je 1300 USD a Dellovog 1200 USD.Kod nas je Asus između 1500(iPon,bio toliko zadnja pošiljka) i (Instar,trenutno dobavljivo)1700 eura,za pretpostaviti je da ni Dell neće biti osjetno jeftiniji,volio bih da se varam,budemo vidjeli.
Garancija za Asusov PG32UCDM monitor je 3 godine uključujući jamstvo na burn in,isto kao i za Dell Alienware 32 4K QD-OLED-AW3225QF.
QD-OLED panel je isti Samsungov,razlika je u opremi i mogućnostima na pr: KVM prekidaču kod Asusa odnosno ostalim gaming opcijama,namještanju slike i OLED care softveru.
Svatko ima pravo na izbor,nekome paše zakrivljeni nekom više ravni ekran.Što se tiče cijene kod nas slažem se da je skup ali o tome ne možemo raspravljati jer kako sam rekao svatko ima pravo na izbor.
bio je oko 830 do jucer,btw trebam dobro zmjerit visinu zbog c3,jer imam glupi pad s obje strane dnevnog boravka tak da ako i promjenim stranu banana
Ma nista, stavis CASE na lijevo i dobar si!!!
mjerio sve...stane taman izmedju casa i zvucnika ali jedan moram maknut negdje s strane,mozda uzmem neku malu policu samo za njega i uboram u zid..a case ak ide s druge strane onda nevidim rgb pjuk 😂😂😂
Uhhh to mi se čini na knap dosta, ja bi ga stavio na zid svakako ako ima mjesta, vidjet češ, no ako ništa drugo sljedeća preporuka je 27 oled Aoc Agon
nije 4k no na 27 oled 2k je taman....pričam kao da sebi uzimam, naravno da češ ti po svome....što se tiće RGB....čuči mi sastrane all black konfiguracija složena, samo da uhvatim vremena za novu instalaciju Os-a i programa i nema više cirkusa, dosta bi bilo
Naviknuo se na 32 inč tako da ništa ispod toga
Ako se navikneš na plavu nebi jednu garu jeli?!
Mali stol, mali prostor, 24 inch monitor tražim, do 200 eura, al bar 144hz, ips. Postoje opcije, koji bi preporučili
Mali stol, mali prostor, 24 inch monitor tražim, do 200 eura, al bar 144hz, ips. Postoje opcije, koji bi preporučili
https://www.instar-informatika.hr/monitor-lenovo-245-r25i-30-67b7gacbeu-ips-gaming-amd-freesync-pr/222388/product/?utm_source=nabava.net&utm_campaign=nabava.net&utm_medium=click
Eto ga