Super. A to je ok rezolucija i to? Vidim tu se spominju 4k i tak. Za brutalne novce :)
Sta ti vrijedi 4k monitor kada nemas konfu za 4k rezoluciju.
Super. A to je ok rezolucija i to? Vidim tu se spominju 4k i tak. Za brutalne novce :)
Sta ti vrijedi 4k monitor kada nemas konfu za 4k rezoluciju.
Nis :)
Ali moram pitati. Znaci ovi su meni cisto ok
Jel imaš još neke za preporučiti, do 3000 kn, malo mi je previše davati 7000 kn za monitor
Jel ima netko iskustva s ovim monitorom? LG 27UD58-B
Ima li kakvih drugih preporuka, potreban mi je monitor za posao, pa sam gledao neki widescreen curved ali svi su ili preskupi ili obicni HD, pa ako imate kakvih savjeta bio bih zahvalan
Pozdrav,
Jučer sam u linksu kupio LG 24M38H-B monitor.
Trazio sam ih sekundarni monitor koji će biti korišten za sve (gaming, internet...)
Došao doma, ukopčao i jednostavno mi ne paše.
Boje katastrofa...blijedo i mutno
Imam GTX 970
i5-4460
8 GB RAM
Boje su blijede i užasne.
Sutra idem zamijeniti za nešto drugo, pa bi mi trebao hitno savjet (jbga, znam, trebao sam pitati prije nego sto sam kupio ovaj LG...).
Znaci:
Dimenzije: oko 24''
Cijena: do 1500 kn (sto kuna gore/dolje)
IPS
Namjena:Posao, Gaming (NE FPS, znači MMO + Third Person View Igre), Internet, Filmovi...
Poželjno da ga ima u linksa jer tamo sam uzeo LG...
Na kompu zbog posla provedem preko 6 sati dnevno tako da mi treba nesto sto me neće osljepiti kao ovaj prethodni
Hvala unapred
Pozdrav,
Trazio sam ih sekundarni monitor koji će biti korišten za sve (gaming, internet...)
Imam GTX 970 (ako je bitno)
Sutra idem zamijeniti za nešto drugo, pa bi mi trebao hitno savjet (jbga, znam, trebao sam pitati prije nego sto sam kupio ovaj LG...).
Znaci:
IPS
Namjena:Posao, Gaming (NE FPS, znači MMO + Third Person View Igre), Internet, Filmovi...
Na kompu zbog posla provedem preko 6 sati dnevno tako da mi treba nesto sto me neće osljepiti kao ovaj prethodni
Hvala unapred
Evo ja nedavno u Linksu pokupio ovo klik
Dode 1200kn ako uzimas u ducanu, meni ima super sliku, za te pare u Linksu vjerujem i best buy
Mislim da cu na kraju uzeti 2 ovakva Q2775PQU https://www.protis.hr/products/details/monitor-aoc-led-27-q2775pqu-dvi-hdmi-dp-2k-piv-zvu/111062
Ima li netko nesto protiv tog izbora odnosno neku zamjerku koja mi je promkla ili da kupujem? :)
Mislio sam jedan drugi AOC koji mi je ljepši i im manje rubeve ali ovaj AOC LED 27" Q2781PQ je kao bolji
Kakva je trenutno situacija s 27' freesync monitorima kod nas, ima li išta vrijedno spomena?
Kakva je trenutno situacija s 27' freesync monitorima kod nas, ima li išta vrijedno spomena?
Ja sam čekao LG 27MP68VQ-P da dođe u dućane(pošto tražim sa IPS), i evo došao, ali mi je to preskupo.
https://www.nabava.net/monitori__90/lg-monitor-27mp68vq-p-ips-led__23664601
Ja sam čekao LG 27MP68VQ-P da dođe u dućane(pošto tražim sa IPS), i evo došao, ali mi je to preskupo.
https://www.nabava.net/monitori__90/lg-monitor-27mp68vq-p-ips-led__23664601
Ne znam za sta vam treba. Ali ima Dellov IPS freesync i 75 hz. Malo je siromasan sa utorima, medutim
po recenzijama sasvim dobar panel, a i do 800 kuna jeftiniji od navedenog LG.
https://www.nabava.net/search.php?q=SE2717H
Odlična cijena, ali šteta što nema barem utor za slušalice i DP.
Mislim da cu na kraju uzeti 2 ovakva Q2775PQU https://www.protis.hr/products/details/monitor-aoc-led-27-q2775pqu-dvi-hdmi-dp-2k-piv-zvu/111062
Ima li netko nesto protiv tog izbora odnosno neku zamjerku koja mi je promkla ili da kupujem? :)
Nedovoljno lijep :) Review za 2770 na tftcentral je tipa "it's ok". E da spojiš dva ovakva to bi se već dalo gledat!
Pozdrav,
Imam GTX 970
i5-4460
8 GB RAM
Znaci:
IPS
Hvala unapred
Itko? Hvala unapred :/
Pozdrav,
Imam GTX 970
i5-4460
8 GB RAM
Znaci:
IPS
Hvala unapred
Itko? Hvala unapred :/
Pa odgovorio sam ti ja
jel ko probao ovaj monitor ? http://www.instar-informatika.hr/monitor-acer-eb321hquawidp-led-ips-wqhd/ACR%2D1682/product/
Nedovoljno lijep :) Review za 2770 na tftcentral je tipa "it's ok". E da spojiš dva ovakva to bi se već dalo gledat!
Uzeo Delčinu :) Sutra stiže u Mall :)
Odlična cijena, ali šteta što nema barem utor za slušalice i DP.
Da istina. Al opet ako nekome ne trebaju te stvari, rekao bih da je sasvim solidan izbor za te novce sa tim specifikacijama.
Moze li se naci 1440p 21:9 monitor, curved po mogucnosti ali da je cijena do 3000 kn?
mislim da ispod 5k kn nečeš naći takav
Čak i 6000, čini mi se. Za 3000 možeš dobiti 1080.
Moze li se naci 1440p 21:9 monitor, curved po mogucnosti ali da je cijena do 3000 kn?
http://www.bug.hr/malioglasi/acer-144hz-32--815cm--xz321q-va-fullhd-frees/27554.aspx
Sto kazeš na ovo, cini se dobra ponuda, i jos na forumu.
32" i FullHD? LOL to je nesto kao da ides vrtiti 320x240 jos 3000kn...
Znam da to nekima smeta, ali nekima uopce ne, zapravo ovisi za sto se koristi i daljina s koje se gleda.
Prednosti su VA panel i dobar prozvodjac s podesivim stalkom. Kolega je napisao da prima ponude pa kako kome. Ja sam samo dao primjer ispod 3000kn.
vidis a ima godinu dvije si tako pljuvao 27 incha fullHD dok ti nije jeftino uletio taj benq kojeg sad imas i odjednom ti je super. nisi u redu, seres vise manje po svemu na forumu do trenutka dok ne nabavis istu stvar, a nakon toga dozivis prosvjetljenje i odjednom je tvoj monitor, kartica ili procesor odlicno best buy itd itd. al nema veze necemo o djecjim bolestima predimo na monitor koji si popljuvao.
ja sam uvjeren da ti dam uzorak slike 32 i 27 incha na full hd-u da barem 7 od 10 puta nebi znao razliku. da ne govorim kakve stvari baljezgas po oglasima npr covjek stavi 144hz 1440p rog monitor koji je vrh gaming ponude trenutno a ti ulijeces s nekim budget ips 4k ekranom od 2 tisuce kuna koji veze s vezom nema. pa tvrdis da je bolje 60hz na 1 ms od 144hz i slicno.. ja nezz jel ti lazes sebe ili samo provociras iz dosade.
sto se tice 1440p i 4k ekrana. ekipa ja nezz koje vi igre igrate ali nezz jeste li probali upalit bilo koju noviju igru tipa ghost recon wildlands i dignut malo detalje na full hd-u? pa meni frend u toj igri sa gtx 1070 ne moze na high detaljima lockat 60 fps-a, a kamoli na 1440p ili 4k. nije bit uzet 4k monitor pa onda smanjivat detalje da igra izgleda ko krumpir samo da bi se vrtila u 4k. jos pogotovo kad citam komentare da nema smisla 144hz naspram 60-70hz i onda kad stisnem moj pc naravno sve komentari od ljudi koji mahom imaju budget monitore od 1000 - 1500kn a ja koji kupujem i isprobavam monitore od 3 - 4 - 5 tisuca kuna nemam pojma. jedini razlog prodaje ovog monitora je sta sam se zazelio malo vratit na ultrawide i nista drugo. s full hd-a se ne micem dokle god graficka od 3000kn nebude mogla lockat barem 60 fpsa na pristojnim detaljima u 1440p.
i za kraj da se razumijemo stjepane, nemam nista protiv tebe i masu puta si izasao u susret kolegama pa cak i meni, ali nekad citam tvoje postove i naprosto se izivciram jer dobijem dojam da ih pise osoba od 15 godina a ne odrasli muskarac sa zenom i djecom. pozdrav
Kad citiras to sto sam ja tocno pljuvao onda cu ti odgovoriti i zasto sam to nesto napisao, izvlaciti rijeci iz konteksta su za mene budalastine kao i cijeli tekst sto si gore nškrabao, a znam i zasto jer prodajes doticni monitor pa si se nasao uvrijeden!LP
nit je cijena monitora 3000kn niti je rezolucija digitrona kao sto si "indirektno dao naslutiti". ma gle nisam ja uvrijeden a kamoli ljut radi ovakve gluposti, ali cinjenica je da komentiras i indirektno pljujes stvari kako meni tako i drugim kolegama na forumu i to konstantno. nisi u redu, ali nema veze nek ti bude.
mislim mogli bi mi sad kvalitetno raspravit kako koja igra radi u kojoj rezoluciji, koje su razlike primjetne a koje ne kad sam prelazio s 34 incha ultrawide 75hz na 32 incha wide 144hz i jos jako puno zanimljivih stvari.. npr da tek tamo 5+ godina stare igre moze vrtit midrange kartica u prihvatljivom fpsu i detaljima na 1440p. jako puno stvari sam isprobao i nekad mi dode podijelit koje iskustvo s ostalim forumasima ali radi ovakvih ispada me prode volja pa jednostavno odustanem. kao sta mi je i u onoj davnoj temi ubio volju onaj lik sta se hvalio da je kloko komodorce dok smo mi bili u pelenama, a dva dana kasnije dosao pitat kako da ubode procesor u maticnu.
uglavnom, ovo je odlican monitor ali ga svakako nebi preporucio nekome tko je jako ogranicen prostorom, tipa da mu je pc stol 90x50 i slicno. ali ako se moze udobno smjestit na pola metra od monitora garantiram da razlika u gustoci piksela izmedu ovog i 27" monitora od 144hz nije uopce primjetna, ali je zato gust igrat igre na tako velikom panelu
poanta mog posta je bila samo da ti skrenem paznju na to da budes malo kolegijalniji. gibam, treba rintat ujutro
ne pljujem ja nista vec pricam o cinjenicama jer buljim ili sam buljio u to sve..na tebi/vama je dali ces to prihvatiti i kako! po 4000 primljenih privatnih poruka za preporuku ili savjet mislim da je vecina dobro shvatila o cemu ja pricam, tako da me tvoj komentar zaista ne dira!budi dobar kao inace!LP
Nije baš monitor pitanje al je vezano uz monitore. Jel zna netko gdje bi mogao kupiti stalak/držač/nosač za monitor ali koji šerafim na stol?
kupujem monitor 14/15" treba mi za igrati novi nfs III hot pursuit. cijenovno mogu doc do 7000kn
graficka nazalost mi ne ide preko 800x600, tako da vodite racuna o tome
hvala
Nije baš monitor pitanje al je vezano uz monitore. Jel zna netko gdje bi mogao kupiti stalak/držač/nosač za monitor ali koji šerafim na stol?