ma i deblja je sama žica :(
Sleeving - ultimativna tema
- poruka: 554
- |
- čitano: 319.253
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa normalno da je deblja kad je bakar.
Baš super, jel zna neto ti ju ima za nabaviti (kupiti)?
U trgovini s elektromaterijalom.
Kakvo pitanje takav i odgovor.
Ekipa jel netko ima viška crni 24 pinski muški konektor? Treba mi ovih dana, dugo mi je cekati ako narucim sa ebay-a.
anybody !!!!
Ja sam naručivao svega i sve mi stiglo ali molex nisam ...morati ćeš improvizirati ili ebay...meni od lika iz kine stiglo za nekih 7-8 dana
to normalni molex kao molexi s ventova kad kupis?
Da normalni molex, veliki, samo meni treba pin, ne cijeli kabel!!
Jer vrlo je teško rastavit a pogotovo nakon toga stavi žicu u pin da drži dobro!

ahhh to nemam
Ima čipoteka (:
Da normalni molex, veliki, samo meni treba pin, ne cijeli kabel!!
Jer vrlo je teško rastavit a pogotovo nakon toga stavi žicu u pin da drži dobro!
Moze se rastaviti sa iglom malo debljom, a kasnije malo samo lema stavis da ima bolji spoj.
Ima čipoteka (:
nažalost nema :((
Morat ću kako Predator kaže
U ZG ima, nek ti naruče...
http://www.chipoteka.hr/artikl/5168/uticnica-floppy-4-polna-kabelska
Ili ovako nešto, pinovi su isti ko na molexu
http://www.chipoteka.hr/artikl/37179/konektor-9-pol-mz-za-kabel
Nadam se da me nećete popljuvati, ali mislim da je meni lakše kupiti 24-pin produžetak.
Dok naručim sve sleeve, dok to stigne, dok se zezam sa svakim pojedinačno.
A i morao bih rastavljati napajanje - znači ode garancija.
Da, mogu kupiti ne-slivan, al opet.
Tako ja razmišljam.
Što mogu, sleevat ću, pa kad dovršim, nadam se da će rezultat biti tu.
Isto tako, uzeti i 6-pin i 8-pin.

Nadam se da me nećete popljuvati, ali mislim da je meni lakše kupiti 24-pin produžetak.
Tako ja razmišljam.
Pa zašto onda djeliš s nama takvo razmišljanje u temi u kojoj pokušavamo svojim rukama napravit nešto!!
Tako ja razmišljam.
Kolega bez uvrede ali razmišljanje ti je pomalo glupo. Kad bi tako gledao na općenito sve u životu puuuno toga ne bi imalo smisla... Evo odmah iz ovoga svoga izvuci primjer - Zašto ti uopće moraš sleevati ako će napajanje potpuno funkcionalno raditi i bez toga? Sasvim bespotrebno ulaziš u nepotreban trošak...
Nisam baš siguran da te 100% kužim šta imaš na umu, ali načina na sakriti/učiniti ljepšim hdd ima. Dosta modera za koristiti scythe himuro koji odrađuje posao vrlo elegantno, a tu su i bitspowerovi blokovi.
Evo par slika ako si na to mislio...
Sorry za double post!
Nisam baš siguran da te 100% kužim šta imaš na umu, ali načina na sakriti/učiniti ljepšim hdd ima. Dosta modera za koristiti scythe himuro koji odrađuje posao vrlo elegantno, a tu su i bitspowerovi blokovi.
Evo par slika ako si na to mislio...
Sorry za double post!
nisi ni blizu ali hvala na informacijama! ali moja ideja je totalno drugacija,luda i originalnija i svi moderi svijeta ce dusu dati za to! ak nadem vremena realiziram primjerak za patent!
LP
Pozz svima,
imam par pitanja:
Planirao sam sleevat,ali imam par problema.
1)
24pin mi ima kondenzatore i pomalo mi je prekratak,i nema jedan pin(mislim da je rijec o pinu za masu,tj uzemljenje).Mogu li ja na njega stavit sleevani produzni kabel?I za sto ti kondenzatori sluze,smanjenje suma?
2)
8pinski su mi prekratki,fali mi cca 10cm da bi ga mogao provest odostraga(da,sada mi ide preko ploce),moze li mi netko rec jel najbolje onda uzet produzetak il neki novi koji je duzi?
3)
Nekako sam siguran da se moze,no trebala bi mi potvrda nekog iskusnijeg;
Mogu li ja uzet npr. kit za kabele od Corsairovog napajanja i stavit na svoj ZX,od OCZ-a?
lp
Ljudi pitanjce, koja od ovih klješta za krimpanje su bolja za ATX konektora:
http://www.ebay.com/itm/140723181791?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
http://www.ebay.com/itm/370523551561?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649
Ultra jeftine i još free shipping,bojim se kvalitete istih,ali eto naručim pa šta bude!! (ove prve)
To i ja mislim da su ove prve sasvim ok...a mislim da sada opet u odnosu cijene neće se raspasti ili da neće odraditi svoj posao :D
Pomogli se i vi meni a i ja vama ;)
Narančaste neće napraviti ugriz kako treba, na plavima ne vidim zube pa ne mogu reći
Koja bi klješta za kripanje onda bila naj bolja za ATX konektore?