Vaš Desk

poruka: 4.846
|
čitano: 2.275.194
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Vaš Desk
athlon64 kaže...

Jel to prvi put da je škatula na podu?  {#}

15 godina
Penryn kaže...
athlon64 kaže...

Jel to prvi put da je škatula na podu? {#}

yap, i nije mi lako palo, neće dugo,samo mi mora otac donit sa hvara jos jedan stakleni stolic koji ce stat lijevo,samo za škatulu, vidit ces, bit će tip-top.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Vaš Desk

Nestalo mi je spreja pa nisam zavrsio grafu 100%...

Na grafu će odozgo vjerovatno ići još i neka crna naljepnica na foru avatar-a...

Uglavnom ima jos posla...

desk desk
farbanje grafe farbanje grafe
ofarbano kuciste neko kinesko smeće ofarbano kuciste neko kinesko smeće
farbanje kucista farbanje kucista
farbanje grafe farbanje grafe
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
zele87 kaže...

Nestalo mi je spreja pa nisam zavrsio grafu 100%...

Na grafu će odozgo vjerovatno ići još i neka crna naljepnica na foru avatar-a...

Uglavnom ima jos posla...

jesi ovo od mene uzeo ideju za stakleni sidepannel :D , bravo, super izgleda, iako ja sam ga na kraju maka i zavrsia s otvorenim kejsom 24/7 jer sam shvatia da je to daleko najbolji nacin za dobit tišinu i hladne komponente, koliko god forumaši hejtali :D

15 godina
neaktivan
hvala..nisam drug uzo od tebe ideju..davno sam to uradio ima 1g. sad sam samo ofarbo kuciste...a i u mene je više otvoreno..mada su mi tihe komponente i hladne...
15 godina
zele87 kaže...
hvala..nisam drug uzo od tebe ideju..davno sam to uradio ima 1g. sad sam samo ofarbo kuciste...a i u mene je više otvoreno..mada su mi tihe komponente i hladne...

aha, ma super je ispalo , bravo ;)

17 godina
Vaš Desk

Evo da i ja postam svoj kutak :)

(na drugoj slici sam posebno ponosan na svoju ideju za kanalicu, koju sam odlično implementirao tako da mi kablovi pod nogama nikada ne smetaju hehe)

Cijeli desk Cijeli desk
Kanta, kutija s CDima i kanalica Kanta, kutija s CDima i kanalica
Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
Vaš Desk

Evo moje stanje u Osijeku, u stanu {#}

Bit će tu još preinaka, o kojima ću obavijestiti (iako, koga zanima)

Evo kako je stanje kod kuće, zamijenio svoje stare, šroteks zvučnike s ovim Logitechovim i moram reći da MS i na području zvučnika radi sraja.

Moj workplace doma &lt;3. Moj workplace doma <3.
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 16:29 (sudy_freak).
Moj PC  
23 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

Eto sve, a ona zadnja je raj za oči :)

Tetak ima lijepe postere :D

Bolje džaba lezat,nego dzaba radit! xD
14 godina
Vaš Desk

Evo ugradio na stol policu sada mi je puno bolje i imam više mjesta na stolu

9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

evo i moje baze xD prva slika je moj kutak na poslu xD ostale su moj novosređeni radni stol u sobi. to sam se potrudio srediti zato jer uskoro kupujem komp i rješavam se laptopa (čitajte: ide u posjed mlađoj braći)

zvučnici će dobiti bolji razmještaj čim kupim još kabela i razvučem ih preko cile sobe, ovaj drugi monitor je od starog (rest in pieces xD) kompa i nije u skroz funkcionalnom stanju, ali ionako mi neće služit za neke pretjerano zahtjevne operacije xD

btw stol još nije gotov i prije dolaska kompa ga treba još opiturati i lakirati te dotjerati i možda dodati još neke sitnice za ugodniji rad :D

podloga koju imam na stolu je dobivena od prijatelja (inače nikad nisam ni igrao WoW), sa strane (ne vidi se) imam i lipu razerovu podlogu za mišta (također dobivena xD) gitare koje se vide na trećoj slici nažalost nisu u svirljivom stanju i tu su samo za ukras, skupljanje prašine i prisjećanje na bolje dane xD zvučnici (ovi u boxevima) su od linije koja je kod prijatlja u drugom kafiću, dok su ova druga dva (gola) iz jednog auta (također dobiveni na poklon xD) svi su funkcionalni, samo im treba naći funkciju i iskoristiti ih xD

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 22:01 (pitagorin poucak).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pitagorin poucak kaže...

evo i moje baze xD prva slika je moj kutak na poslu xD ostale su moj novosređeni radni stol u sobi. to sam se potrudio srediti zato jer uskoro kupujem komp i rješavam se laptopa (čitajte: ide u posjed mlađoj braći)

zvučnici će dobiti bolji razmještaj čim kupim još kabela i razvučem ih preko cile sobe, ovaj drugi monitor je od starog (rest in pieces xD) kompa i nije u skroz funkcionalnom stanju, ali ionako mi neće služit za neke pretjerano zahtjevne operacije xD

btw stol još nije gotov i prije dolaska kompa ga treba još opiturati i lakirati te dotjerati i možda dodati još neke sitnice za ugodniji rad :D

podloga koju imam na stolu je dobivena od prijatelja (inače nikad nisam ni igrao WoW), sa strane (ne vidi se) imam i lipu razerovu podlogu za mišta (također dobivena xD) gitare koje se vide na trećoj slici nažalost nisu u svirljivom stanju i tu su samo za ukras, skupljanje prašine i prisjećanje na bolje dane xD zvučnici (ovi u boxevima) su od linije koja je kod prijatlja u drugom kafiću, dok su ova druga dva (gola) iz jednog auta (također dobiveni na poklon xD) svi su funkcionalni, samo im treba naći funkciju i iskoristiti ih xD

Morao sam, nisam mogao izdržat, 4. slika - "Pod prozorom kiša pada, u selo mi neda dada"!? {#}

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
14 godina
neaktivan
Vaš Desk

evo i mog, malo je nered (malo je pre umanjena rijec za opisat) no planiram uskoro zamijenit stol, tako da sve ovo ide...

slike su malo losije zato sto je slikano s mobitelom, no da su bolje samo bi se jos vise zgrozili...

Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
/cut

Kako prepoznat studenta u Osijeku, nosa Iso-sport po gradu! :)

17 godina
neaktivan
Uni-T kaže...

evo i mog, malo je nered (malo je pre umanjena rijec za opisat) ...

Uopce nije nered. Bar ti je sve pri ruci {#}

Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
Uni-T kaže...

evo i mog, malo je nered (malo je pre umanjena rijec za opisat) no planiram uskoro zamijenit stol, tako da sve ovo ide...

slike su malo losije zato sto je slikano s mobitelom, no da su bolje samo bi se jos vise zgrozili...

nije loše, samo taj sub bi trebao bit na podu a vjerojatno ti zatvara i otvore za zraćenje pojaćala, ugl stavi ga na pod ;)

14 godina
neaktivan
Pogledaj ispod stola, siva kutija. to je jos jedan woofer... ijako mogo bi i ovaj pod stol.
15 godina
neaktivan
Uni-T kaže...

a čemu aparat za gašenje? {#}

...I think I've discovered the secret of life - you just hang around until you get used to it...
14 godina
Quiem kaže...
sudy_freak kaže...
/cut

Kako prepoznat studenta u Osijeku, nosa Iso-sport po gradu! :)

{#}

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
Uni-T kaže...

Samo makneš kozmetiku i sve super

16 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...
Uni-T kaže...

a čemu aparat za gašenje? {#}

Ako se malo previše overclocka, temperature budu kritične, pa se nešto zapali  {#}

Ja pomognem, ti stisneš hvala.
14 godina
Uni-T kaže...

Haha, imaš isti stol ko ja, naravno i tipkovnicu. Haha :D

★★★★★
13 godina
neaktivan
Vaš Desk

započeo sređivati stol prije dolaska kompa xD za sad sam dao dvije ruke (čitaj: stavio dva sloja boje) i danas ili sutra ide još barem toliko :D

evo kako je prije izgledalo evo kako je prije izgledalo
početak projekta 1 početak projekta 1
početak projekta 2 početak projekta 2
prva ruka gotova 1 prva ruka gotova 1
prva ruka gotova 2 prva ruka gotova 2
druga ruka druga ruka
Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina
Vaš Desk

jako ljepo :))

evo i moj desk zanam da nije nešto ali ajd ..

Moj PC  
15 0 hvala 0
15 godina
Vaš Desk

vidjet cemo koliko ce ti trajati ova crna boja...jesi stavljao kakav primer? prozirni lak?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Vaš Desk

a ti overclock, kakvog smisla ima stavljati 5 zvucnika u razmaku od pol metra? jel ti znas uopce kako se stavljaju ti zvucnici? najjaci su mi likovi koji si kupe 5.1 sistem a raspodjele ga ovako neefikasno...tebi su dovoljni onda 2.0 sistemi

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

vidjet cemo koliko ce ti trajati ova crna boja...jesi stavljao kakav primer? prozirni lak?

nikakav primer, a preko ove crne pozadine još idu plavi detalji koji će biti i sprejom. što se tiče laka, mislim da nije potreban jer boja koju koristim je emajl za plastiku i metal, a lik iz prodavaonice boja mi je rekao da neće biti potreban nikakav lak preko ovoga.

EDIT: vidim da si 18 mjeseci na forumu, a još nisi naučio da postoji tipka EDIT ili UREDI po naški xD

aj daj da vidimo tvoje slike pa da mi tebe iskritiziramo

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 12:45 (pitagorin poucak).
15 godina
Vaš Desk

ja vec stavio svoj desk ovdje, ali vidim trebat ce opet :) slike ocekujte kasnije :P

i btw. znam ja cemu sluzi ta tipka, ali zasto po tebi sam ju trebao koristiti? dva odvojena posta dvojici odvojenih korisnika :P

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 13:45 (RuskeGTT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vaš Desk

evo ga kako sam obecao...my happy time place :)

...i dodan desktop, ako se pitate kako izgleda :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 15:29 (RuskeGTT).
Moj PC  
25 0 hvala 0
15 godina
RuskeGTT kaže...

ja vec stavio svoj desk ovdje, ali vidim trebat ce opet :) slike ocekujte kasnije :P

i btw. znam ja cemu sluzi ta tipka, ali zasto po tebi sam ju trebao koristiti? dva odvojena posta dvojici odvojenih korisnika :P

Pa onda koristi tipku za vise citata ili napisi @[korisnik]

I svi ce znati na sto mislis.

OT: Dobar ti je desk{#}

Di si nabavio onog jaguara?

:D
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice