Vaš Desk
- poruka: 4.836
- |
- čitano: 2.156.932
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
...
Evo i mojeg kutka..
To je kontroler za VirtualDJ, ma dođe ti na isto ko i mikseta. Heh, da malo skupe stvarčice.. Za laptop i kontroler sam zaradio radeći preko ljeta na moru, a za kameru i ostale stvarčice sam zaradio od laptopa i kontrolera.
hahahahahahhaa
...
Šalica je najjača
Evo i moje skromne pile :-)
Ima sve i svašta pa ak nekog zanima napišem
Pozdrav
Andrija
...
...
Ajmo opet,
sory zbog spamanja,nije mi htel odmah sliku staviti. Slika je dosta loša, budem sutra novije stavil.
Konfiguracija je stara već godinu dana, ali služi svrsi.
ovak nekak ide konfa:
q6600 @ 2.4 ghz
8 gb rama 4x2 gb ddr2 @ 800 mhz kingmax
hd 3870 512ddr4
ocz 650w
matična neka jeftilenka gigabyte
hd seagate baracuda 640 gb
-II- 320 gb
-II- 80 gb
kučište chieftec bx bla nešto nešto
monitori 2x samsung 40" lcd full hd 1080p
zvuk
reciever yamaha natural sound rx-v463 + yamaha natural sound dvd - s661 (usb, bluetooth)
zvučnici 2 x yamaha ns 7900 180 W max @ 6 ohm + 2 x sony ss-mf 450 h 150 w 8 ohm (druga zona ili suround )
logitech S 510 cordles tastatura + miš
i neka pepeljara koju sam maznuo iz nekog birca :-)
Inaće se bavim 3d-om, (arhitektura, dizajn) i animacijama, pa zato takvi monitori :-)
...
Nego kaj,birc je tu dole,lijevo od kompa....dobar sam s ekipom,pa kad usfali....
pustim malo glasniji death metal i samo mi doljeću pepeljare gore...bwahahahaha
...
Nego kaj,birc je tu dole,lijevo od kompa....dobar sam s ekipom,pa kad usfali....
pustim malo glasniji death metal i samo mi doljeću pepeljare gore...bwahahahaha
Evo i mog deska, imam i drugi komp kojeg sam također slikal - njega samo ponekad palim...
Ispod njega uočit ćete gramofon za kojeg nemam zvučnike ali on radi, ima i radio (moral budem za njega otvoriti novu temu jer imam na tavanu neke ploče)
Još ćete uočiti i liniju koju ponekad spojim na komp kad mi Z-2300 nije dosta (to je prilično česta pojava)
@benko, nemaš samo ti G25
Ok, komp ti je bolji, monitor izgleda da je 24" ali moji zvučnici deru tvoje, i brži sam sa G25 :D
Šalim se, imaš super sređeni komp, tj. cijeli sustav...
Sviđa mi se
Slike:
Evo i mog deska, imam i drugi komp kojeg sam također slikal - njega samo ponekad palim...
Ispod njega uočit ćete gramofon za kojeg nemam zvučnike ali on radi, ima i radio (moral budem za njega otvoriti novu temu jer imam na tavanu neke ploče)
Još ćete uočiti i liniju koju ponekad spojim na komp kad mi Z-2300 nije dosta (to je prilično česta pojava)
@benko, nemaš samo ti G25
Ok, komp ti je bolji, monitor izgleda da je 24" ali moji zvučnici deru tvoje, i brži sam sa G25 :D
Šalim se, imaš super sređeni komp, tj. cijeli sustav...
Sviđa mi se
Slike:
evo i malo moga...ehehehhe...
Pored stola s lijeve strane izvana,ne ispod stola.
Stavi ga gore iznad monitora