Xiaomi MI3W - review

poruka: 1.470
|
čitano: 280.979
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

ima li kakvih novosti za nove verzije stabilnih operativnih sustava?

ima li tko iskustva s ovim:

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=97598&extra=&highlight=mi3&page=1

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 14:48 (Haywire).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Xiaomi MI3W - review
Ovaj Ivan 5.1 rom koristim već mjesec dana i super je.

http://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-3/general/android-5-1-ivan-t3056153
robimarko@gmail.com
14 godina
Xiaomi MI3W - review

Ja sam nakratko otišao na taj ROM, ali ne mogu progutati taj Lollipop, puno bolji mi je Kitkat, i funkcionalnosti, pa čak i izgledom. Zato sam ja na Ivanovom 4.4.4 ROM-u

0 0 hvala 0
14 godina
karlogd kaže...

Zasto mi ovaj network location ima 10000 wakeupova? Jel mogu to kako smanjiti

Probaj s Disable Service.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
16 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Ekipa imali smisla jos uvjek uzeti mi3, jako mi se svida ,a 4ovrka je preskupa za moj dzep .... ?
I moze li neko dati neki sajt sa kojeg bi mogo narucit po najjeftinijoj cjeni i da je iz EU da me nezeza carina i gluposti ... 

HVALA ;)

Odsjec cu ti obe sake,pa ces da skrolas nosem :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima li smisla uzeti galaxy s4 iako su izasli s5 i s6? Ima jer s4 nudi sve što treba normalnom korisniku i narednih par godina će uredno sve odrađivati, a s5 i s6 su izbačeni sa jako malim napretcima naspram s4.

Ima li smisla uzeti lg g2 iako je izašao g3? Ima iz istog razloga

Ima li smisla uzeti mi3 iako je izašao mi4? Naravno da ima, mi4 je jako mali pomak naprema mi3, a cijena je dosta viša.. Proizvođaći su počeli sve više i više biflat nove mobitele zbog frikova koji moraju imati sve najnovije, a ne gledaju što se nalazi ispod haube :)

Ja sam svoj uzeo sa mobicitya prije  oko pola godine, a sad im je cijena oko 1900kn..

Na merimobiles je oko 1600kn al msm da tu ide još nešto na tu cijenu, al nisam siguran..

Xiaomi Mi3W 16gb
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Zadnja dva ili tri mjeseca nikako nemogu uspostaviti GPS signal povezivost sa satelitima, tu i tamo se pojavi jedan jedini satelit ali traje vrlo kratko i par sekundi povezanosti, na uređaju je zadnja verzija multijezičnog developerskog roma MIUI 6 verzija 5.4.24.

Situacija s kvalitetom GPS povezivosti je ista bez obzira da li je sučelje hrvatsko ili englesko, full wipe data ne pomaže i ne daje rješenje.

Ne pomažu mi mali programi za popravak GPS signala i otkrivanje pozicije satelita (GPS Status ; GPS Test ; FasterGPS i slično).

Testiranje hardvera pod točkom 29. uspješno prolazi, ali opet nema uspostave GPS signala, sve aplikacije za navigaciju javljaju da je GPS signal preslab ili da čekaju povezivanje sa satelitima, odnosno koriste kućnu mrežu.

Ne koristim Mikey i slično, pretražio sve forume i zasada ništa ne pomaže

Da li netko ima iskustvo s ovom problematikom, odnosno kako ovo riješiti i na koji način, nova čista instalacija preko fastboota (MIUI 5 ili MIUI 6) ili tvornički recovery ili trajnovraćanje na verziju MIUI 5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
virus_cleaner kaže...

Ekipa imali smisla jos uvjek uzeti mi3, jako mi se svida ,a 4ovrka je preskupa za moj dzep .... ?
I moze li neko dati neki sajt sa kojeg bi mogo narucit po najjeftinijoj cjeni i da je iz EU da me nezeza carina i gluposti ... 

HVALA ;)

pricekaj sad ce izac novi Mi4i jeftin dobar :D

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
13 godina
Pacoo kaže...

pricekaj sad ce izac novi Mi4i jeftin dobar :D

Mi4i trenutno izlazi samo na Indijskom trzistu, zato i je ta oznaka "i" u nazivu.. Dostupnost ce biti upitna pa cak i za ove standardne webshopove koji inace preprodaju sve od Xiaomia

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
Ma kakvi,to je privremeno.
Kao i sve do sada od Xiaomia proširit će prodaju na ostale njihove standardne države,te će naravno biti dostupno u shopovima koji inače prodaju apsolutno sve od Xiaomia
robimarko@gmail.com
13 godina

Hoce, ali kada? I da li ce biti isplativo kupovati u preprodaji iz 2342 ruke.. A izmedju ostaloga vec se suska i o novome Mi5 i ostalim budalastinama.. 

Ja i suđy samo cekamo dan kad ce izbaciti jos multipraktik, sjeckalice kojekakve, noktarice, kozmetiku i ostale gluposti s obzirom na sve sta su izbacili u zadnjih par mjeseci.. (90% toga gluposti za fanatike)

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

zanemarite :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 7:50 (Haywire).

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi MI3W - review

zna li netko gdje se mogu kupit original Xiaomi Piston 2 slusalice??
probao sam preko HonorBuy-a al kad trebam kupit samo mi vrti ne zeli kupit

da li su na ovoj str. original

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2015 11:40 (Pacoo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi MI3W - review

Pogledaj na tinydeal, aliexpress

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi MI3W - review

Merimobiles je siguran, ja sam ih uzea tamo i jos par stvari.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Moj mobitel je poludio prije cca mjesec dana, nakon updatea... Neće se probudit sam da ga ubiješ... niti jedna app nije u stanju pokrenuti mobitel nakon cca tri sata neaktivnosti, ko da padne u neki deep sleep i ništa ga ne dira. To naravno znači da ne rade ni jutarnji alarmi, podsjetnici i sl... Ludo zabavno, pogotovo prvi dan ;) 

Jel imao netko takav problem? Novi updatei ne pomažu, nisu rješili problem...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ak je netko zainteresiran za mi 4i, nek se javi, ostalo mi je jos par komada :)

Edit: ak me već kontaktirate na pm, omogućite si opciju da vam mogu odgovoriti na pm

Goran
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 16:19 (nono11).
14 godina
Xiaomi MI3W - review

Dogodilo se i to...

Na najvjerojatniji mogući način sam razbio ekran.
Ekran radi, touch ne radi.

Jeste li uzimali i odakle je najbolje?
Ako ima što u RH i koliko se plaća.
Unaprijed hvala. 

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Pretpostavljam da je na ebayu najjeftinije jer je opce poznato da u Hrvatskoj cijene dižu u nebo..

Evo jedan link

http://www.ebay.com/itm/Full-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-Frame-For-XIAOMI-MI3-mi3-Tools-/201306189990?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2edec8b0a6

Jel itko ima ovaj problem?

Sa zadnjom verzijom developer roma 5.6.19 mi se jedan put ispraznila baterija i ugasio mi se i kad sam ga upalio zabloka je na paljenju i nisam ga moga ni ugasit nit upalit dok se nije ispraznila baterija i ugasio se sam. I upalia sam ga tako da sam flashao ispocetka isti rom.. I par sati kasnije kad sam ga restarta opet je stuckao na load screenu..

Sa stable romom mi radi normalno.

Kako rootati stable rom da mogu pobrisat njihove aplikacije koje dođu sa mobom?

Xiaomi Mi3W 16gb
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 0:56 (karlogd).

0 0 hvala 0
14 godina
sudy_freak kaže...

Dogodilo se i to...

Na najvjerojatniji mogući način sam razbio ekran.
Ekran radi, touch ne radi.

Jeste li uzimali i odakle je najbolje?
Ako ima što u RH i koliko se plaća.
Unaprijed hvala. 

Uspješno zamijenio jučer, sve super kad ono...
stuck pixel u gornjem desnom kutu.

Kontaktirao sam aliexpress vrtim razne programe (čak ima neki Xiaomi Pixel fixer).

Jel itko imao iskustva?

14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Ja sam tu u istom problemu, spreman sam platit čak malo više da dođe brže ako ima iz Njemačke ili Velike Britanije jer mi je neophodan smartphone za posao:

Dal vam se ovo čini ok:

http://www.ebay.de/itm/Black-Frame-LCD-display-with-Touch-screen-digitizer-for-Xiaomi-Mi3-/151614094241?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item234ce77ba1

Nikad nisam masku nosio, dosta puta je pao, al ovaj put sa 2 metra visine na beton. Puklo dole pri dnu staklo. Sve radi kako spada osim tipki za natrag, home i options..

Odakle ste vi narucivali i jel sljaka. Ako netko zna nesto iz velike britanije/njemacke da bi stiglo brzo, samo neka vice :D

Live and let live.
11 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Pozdrav!

Da li netko zna kako iskljuciti ok google?

Kad stavim slusalice i mob spremim u dzep pocne mi ona google gospodja: "If you just said something I didn't understand...."

0 0 hvala 0
14 godina
cecenac kaže...
sudy_freak kaže...

Ja sam tu u istom problemu, spreman sam platit čak malo više da dođe brže ako ima iz Njemačke ili Velike Britanije jer mi je neophodan smartphone za posao:

Dal vam se ovo čini ok:

http://www.ebay.de/itm/Black-Frame-LCD-display-with-Touch-screen-digitizer-for-Xiaomi-Mi3-/151614094241?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item234ce77ba1

Nikad nisam masku nosio, dosta puta je pao, al ovaj put sa 2 metra visine na beton. Puklo dole pri dnu staklo. Sve radi kako spada osim tipki za natrag, home i options..

Odakle ste vi narucivali i jel sljaka. Ako netko zna nesto iz velike britanije/njemacke da bi stiglo brzo, samo neka vice :D

Isto se i meni dogodilo, pao mi nekoliko puta i ništa i onda mi padne s metar i pol i pukne dolje u desnom kutu, sve radi samo tipke ne šljakaju. Uzeo od ovog LINK samo nije original kako piše, nema MI logo na ekranu, tu me zajebo kosooki, a piše kao da je 100% original

14 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

bok ljudi, imam trenutno instaliran ovaj ivanov andorid 5.1 (ne aosp), pa me zanima koji bi mi sustav preporučili? ovaj je bio dobar, ali primjećujem dosta bugova, pa tražim alterntaviu. vidim da je izbacio prije nekoliko mjeseci aosp 5.1 pa me zanima jel valja?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

ekipa ako nekog zanima, prodao bih svog xiaomi-a pa mi se može javit u pm

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2015 21:00 (ivan72478).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi MI3W - review

Ekipa jel ko zna voucher za honorbuy za jeftiniji shipping? EUSHIPPINGOF da 5$ jeftinije? Ima li neki drugi?

Xiaomi Mi3W 16gb

0 0 hvala 0
13 godina
Da li je tko ubacio u svoj Mi3 MIUI 7?
da li ima negdje za skinuti 7 da ima hrv jezik?
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pacoo kaže...
Da li je tko ubacio u svoj Mi3 MIUI 7?
da li ima negdje za skinuti 7 da ima hrv jezik?

miuiandroid.com skidajte lokalizirane, prevedene verzije 

14 godina
Xiaomi MI3W - review

Na njuškalu najjeftiniji Mi4 s 3 GB RAM-a i 64 GB za 1.999,00 kn.

OGLAS
Pratim kretanje cijene već sigurno više od 2 tjedna, i sad je najniža
Danas je prilika za ubosti odličan mobitel po nikad nižoj cijeni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bok ljudi evo i ja sam novi vlasnik Mi3-ke :)
pa se tek upoznajem sa MIUI sustavom
imam par pitanja:
kad sam ga kupio na nju je bio Miui v5 i ja sam skinuo s Miui Adria V6 multi i update-ao preko Update Appa i kad sam usao u Recovery i kad sam isao na Reboot pokazuje mi da imaju 2 roma instalirana
da li je to normalno?

probao sam rootat da skinem SuperSu i instaliram preko Recovery-a i kad odem install zip ne pokazuje mi mapu nikakvu da nadem taj SuperSu
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice